Enschede

Bent u opzoek naar een leuke stad voor uw uitje? Wat dacht u van Enschede? Een stad vol met cultuur en muziek. Deze internationale stad ligt dicht bij de Duitse grens en staat bekend om zijn bruisende binnenstad met leuke kroegjes en restaurantjes.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Enschede voor uw uitje

  Enschede heeft vele uitstapjes te bieden. Van een creatieve workshop tot aan een heerlijke dinerspel. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

  Enschede Bedrijfsuitje Universiteit Twente

  In Overijssel biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Zwolle.

  Wij bieden u het volgende aan:

  • Meer dan 100 + uitjes
  • Uw persoonlijke event planner
  • Indoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten

  Enschede Teambuilding Lonneker Zonsopgang Zonsondergang

  Toch liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Apeldoorn of Arnhem.

  Top 3 uitjes in Enschede

  Ik hou van Holland Dinerspel in Enschede

  Wat weten jullie over ons koude kikkerlandje? Het hilarische beroemde TV programma kunt u nu spelen tijden uw 3 gangen diner. Weet u alles al van Nederland of leert u nieuwe weetjes deze avond?

  Ik hou van Holland Dinerspel Enschede Bedrijfsuitje

  Ontmasker de Mol Stadsspel in Enschede

  Wie van jullie is de Mol? Een spannend uitje vol met gezelligheid en teambuilding. Ontdek de saboteur door middel van verschillende opdrachten. Een uitje waar zeker nog lang over zal worden gesproken!

  Ontmasker de Mol Stadsspel Enschede Bedrijfsuitje

  De Bierroute in Enschede

  Altijd al een bierproeverij willen doen? Niets is zo heerlijk genieten als een koud pilsje. Dit is de bierproeverij in een nieuw jasje waarbij u niet alleen de verschillende biersoorten leert kennen maar ook Enschede.

  De Bierroute Enschede

  Sportieve teambuilding in Enschede

  Enschede heeft een levendig stadscentrum, met name op de Oude Markt en de vele zijstraten is veel te beleven. Sportief gezien kent Enschede ook een rijke historie, zo was er de eerste voetbalwedstrijd te zien en hebben ze de oudste voetbalclub van Nederland. De ideale stad voor een teambuilding uitje dus.

  Teambuilding Enschede Boekelo

  Monsterevents organiseert het leukste en gezelligste teambuilding uitje voor u. Voor een onvergetelijk dag bent u bij Monsterevents aan het juiste adres.

  Genieten in Enschede

  Enschede is de grootste stad van Overijssel. Dit brengt een hoop gezelligheid mee in het levendige centrum van de stad. Door de vele leuke, gezellige en knusse restaurants en cafés beschikt de stad over veel locaties voor een leuke, gezellige of leerzame workshop.

  Speciaal voor u heeft Monsterevents de leukste workshops in Enschede op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een workshop naaktmodel tekenen, humorworkshop of toch maar een Tapas kookworkshop, wij hebben altijd een workshops die past bij uw collega’s of groep.

  Het Creatieve Enschede

  Enschede heeft zich de aflopen jaren ontwikkeld in een creatieve en dynamische stad. Enschede staat in 2020 internationaal bekend als een kennisstad. Dit zult u nu ook al terug zijn tijdens uw personeelsuitje. Wilt u de stad lopend of fietsen ontdekken tijdens een tour of wilt u liever de stad ontdekken door een Citygame? Daarna de dag afsluiten met een culinair gerecht tijdens een dinerspel? Alles is mogelijk in Enschede!

  Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Enschede? Monsterevents heeft een breed aanbod voor personeelsuitjes in Enschede en wij organiseren graag samen met u een unieke programma op maat!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio