Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest aan het einde van het jaar of ter ere van een geweldige prestatie. Er zijn diverse uiteenlopende redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Laat uw bedrijfsfeest invullen met behulp van Monsterevents en organiseer een feest om nooit meer te vergeten.

 

Bij Monsterevents vindt u;

  • Diverse themafeesten
  • Vanaf 50 personen tot 1000 en meer personen
  • Bedrijfsfeesten voor elk moment van de dag
  • Geheel verzorgd feest, incl. eten en drinken
  • In- of outdoor bedrijfsfeesten

 

Met een bedrijfsfeest brengt u uw personeel dichter bij elkaar. U zorgt ervoor dat uw medewerkers weer enthousiast zijn en 'de neuzen' weer dezelfde kant op staan. Het personeel leert elkaar kennen op een andere manier, in een informele sfeer.

 

Bedrijfsfeest op maat

Bij Monsterevents kunt u uw bedrijfsfeest op maat boeken. Van het begin tot het eind organiseren wij uw perfecte feest. Filter aan de linkerkant in het menu uw voorkeuren voor een bedrijfsfeest. Vervolgens ziet u de bedrijfsfeesten die het beste passen bij uw wensen. Heeft u nog verdere wensen of vragen, neem dan contact op via 020 3037 300. Geen vraag is voor ons te gek.