020-3037300

Of bel mij terug:

Van idee tot onvergetelijk event


Kennismaken

Om een beleving geheel naar wens te kunnen creëren, beginnen we met een kennismaking. Een persoonlijke kennismaking bij u op kantoor heeft onze voorkeur. Zo kunnen we goed kijken naar het merk, de doelgroep en vooral veel vragen stellen. Dit geeft u de gelegenheid om ook te zien wat onze producenten in huis hebben. U zult bij ons gedurende het hele traject te maken hebben met 1 contactpersoon. Deze producent zal van begin tot eind uw contactpersoon zijn.


Concept

Na de kennismaking zullen we intern met het team een brainstorm plannen om de aanvraag om te zetten in een totaalconcept. Nadat onze Crea-Monsters een gaaf idee hebben bedacht maken we een voorstel op maat.


Offerte

U ontvangt van ons een offerte waarin ons verhaal wordt verteld en een bijpassend moodboard voor de look & feel van het evenement. We zullen u altijd verrassen met ideeën die niet zijn besproken maar er optioneel bij worden aangeboden. U kunt dan samen met uw team de juiste afweging maken.


Productie

Als de offerte is goedgekeurd en de eventuele wijzigingen en aanvullingen zijn doorgevoerd begint het plannen. Onze producenten zullen samen met u bespreken wat er allemaal gaat gebeuren en u de nodige informatie geven over wat we allemaal willen weten van de gasten. Vragen naar u zullen zoveel mogelijk worden gebundeld om de stroom aan mails zo functioneel mogelijk te houden.


Eindfase

In de eindfase meestal vanaf een week voor het evenement moeten er vaak nog de laatste puntjes op de i worden gezet. We begrijpen dat u als klant wil dat alles perfect verloopt. Wij staan dan als team klaar om alle last minute vragen en verzoeken die u nog heeft op te pakken.


Showtime

Dan is de showdag aangebroken. Een goed en zorgvuldig uitgewerkt draaiboek gemaakt door de producent zal de leidraad zijn van de dag. Mochten er zaken anders lopen of vanuit uw kant vergeten zijn door te geven wordt dit gelijk opgepakt door ons team van Monsters. Als team zetten wij alles op alles om u en uw relaties of collega’s een fantastische beleving te geven.


Evaluatie

Na het evenement nemen wij goed de tijd alles met u door te spreken. Wij zullen vragen stellen als; Wat vond u van het evenement? Wat zijn de reacties? Wat vond u van de algehele samenwerking gedurende het hele traject?

Wij vinden het fijn om samen met u terug te kijken naar deze bijzondere dag of avond.

 Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Bedrijfsfeest

Together we create experiences! Samen met onze relaties creëren wij bijzondere evenementen op maat. Ons team van producenten staat klaar om een smaakvol en creatief concept te ontwikkelen. Door jarenlange ervaring in de organisatie van bedrijfsfeesten, congressen, productlanceringen en nog vele andere evenementen, kunnen wij elke wens professioneel omzetten in een beleving. Ons grote netwerk aan locaties en andere samenwerkingspartners zorgt ervoor dat wij steeds weer met verrassende en vernieuwende ideeën kunnen komen.