Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest

Niets is mooier dan blijk van waardering tonen en hoe kan dat beter dan met een bedrijfsfeest? Een bedrijfsfeest is de ideale manier om het einde van een kalenderjaar af te sluiten, bedrijfssuccessen te vieren of gewoon omdat het kan. Het organiseren van een bedrijfsfeest is vaak wel een hele klus waar veel denkwerk en maandenlange voorbereiding aan voorafgaat. Daarom helpt Monsterevents je graag een handje. Ontdek al onze originele bedrijfsfeesten en laat hem volledig op maat maken.

Bedrijfsfeest organiseren

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest moet je met veel dingen rekening houden, zoals:

 • het aantal personen;
 • vervoer;
 • de planning;
 • de datum;
 • catering;
 • entertainment;

En dat allemaal binnen een bepaald budget.

Hét evenementenbureau van Nederland staat daarom voor je klaar om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren. Wat dacht je van een themafeest, een bedrijfsfestival of een congres? Monsterevents heeft de kennis en ervaring om deze dag van a tot z voor je te regelen.

Bedrijfsfeest op maat

We werken samen met prachtige locaties en onze vaste relaties maken het mogelijk om steeds weer met verrassende ideeën te komen, waardoor we een op maat gemaakte dag of avond kunnen aanbieden. Zo regelen we onder meer themafeesten, dinershows en bedrijfsfestivals die geheel afgestemd kunnen worden op het seizoen, zowel in- als outdoor. En gaat het om een klein of groot bedrijf? Dat maakt bij ons niet uit, want we organiseren bedrijfsfeesten van 40 tot wel 5000 man.

Specifieke wensen?

Je kunt het zo gek maken als je wil: we houden rekening met al je wensen. We zorgen voor de gewenste catering, organiseren eventuele voorafgaande congressen of vergaderingen en regelen zelfs overnachtingen inclusief pendeldienst voor iedere groepsgrootte.

Op zoek naar een ander soort evenement?

Monsterevents regelt naast bedrijfsfeesten alle soorten uitjes voor organisaties. Bekijk ook onze:

Bedrijfsfeest laten organiseren?

Van Amsterdam tot Utrecht, en van Leeuwarden tot Maastricht; een bedrijfsfeest is mogelijk door heel Nederland. De doorgewinterde eventexperts van Monsterevents staan klaar om jou te helpen met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest voor al het personeel. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte dag of avond. We spreken je graag!

Stuur ons een e-mail

Bel Monsterevents

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio