Overnachten tijdens event

Een overnachting boeken bij Monsterevents
Op zoek naar een overnachting na jullie bedrijfsuitjepersoneelsuitjes of teambuilding evenement, Monsterevents regelt het graag allemaal. We nemen de volledige boeking van de overnachting voor onze rekening. Wij regelen de scherpste tarieven en indien nodig het vervoer van en naar de accommodatie.

Voor elke groepsgrootte een accommodatie
Wij bieden voor elke groepsgrootte een passende accommodatie. Voor grotere groepen kunnen wij, indien nodig, meerdere hotels en een pendeldienst tussen de accommodaties regelen. Ook is het mogelijk om een grote groepsaccommodaties te boeken. Wij hebben afspraken met verschillende hoteliers en kunnen naar wens in heel Nederland een accommodatie reserveren.

Luxe of budget
Wij werken met diverse partijen en kunnen hierdoor de scherpste prijzen regelen. Op zoek naar 5***** luxe of een budget overnachting? Bespreek je wensen met ons en wij zorgen voor een aantal mooie en passende opties. Natuurlijk is het ook mogelijk om ontbijt en eventueel diner in de accommodatie bij ons te reserveren.

Bedrijfspresentatie, vergadering of kick-off
In het hotel is het mogelijk om voorafgaand aan het bedrijfsuitjepersoneelsuitjes of teambuilding event een bedrijfspresentatie, vergadering of kick-off te organiseren. Verschillende accommodaties waar wij mee werken, hebben een conferentiezaal waar je een presentatie kunt geven of een vergadering houden. Natuurlijk is het ook mogelijk dat Monsterevents daarbij zorgt voor lunch of diner met diverse consumpties.

Dus als je op zoek bent naar een overnachting na jullie bedrijfsuitje, personeelsuitjes of teambuilding activiteiten dan neemt Monsterevents graag de totale organisatie voor haar rekening.

Offerte aanvragen
Gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor vervoer.
Dit kan via onderstaande formulier, via mail of telefonisch op +31(0)20 3037300