Sportieve uitjes

Boek een van onze sportieve uitjes en test samen met collega’s, vrienden of familie uw sportiviteit en uithoudingsvermogen. Kies uit meer dan 50 verschillende activiteiten door heel Nederland, al vanaf € 22,50 per persoon. Bekijk direct een sportief uitje of neem voor meer informatie contact met ons op.

Sportief uitje organiseren

Reserveer een sportieve activiteit bij Monsterevents:

 • Compleet verzorgde sportieve uitjes
 • Sportieve uitjes vanaf € 22,50
 • Enthousiaste instructeurs
 • Sportief bezig zijn op elk gewenst niveau
 • Een onvergetelijk sportieve dag

Kies de perfecte sportieve activiteit

Bij Monsterevents kun je kiezen uit meer dan 50 verschillende sportieve uitjes. Tussen al deze uitstapjes zit vast en zeker een activiteit waarmee je de conditie en het uithoudingsvermogen van jezelf en jouw familie, vrienden of collega’s kunt testen. De avontuurlijke uitjes worden door heel Nederland georganiseerd. Voor de echte avonturiers hebben we de tv-hits Expeditie Robinson, Fort Boyard of Manhunt. Echte waterratten kunnen beleven hoe het is om te flyboarden of te survivallen op zee.

Top 5 sportieve uitjes

Bekijk onze top 5 activiteiten op het gebied van sportief bezig zijn, conditie en uithoudingsvermogen.

Boeren Wipe Out

De Boeren Wipe Out is een uitdagende activiteit in een landschap met koeien, akkers en sloten. Wij bieden deze activiteit aan met keuze uit verschillende onderdelen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een kanotocht, zeskamp, poldersurvival, boerengolf of het bouwen van vlotten. Kom er tijdens dit sportieve personeelsuitje achter wie van jullie deze opdrachten het beste tot een goed einde brengt.

Highland Games

Doe als een echte Schot mee aan de historische Highland Games. Tijdens de Highland Games strijden jullie in teams tegen elkaar. Binnen deze spellen draait het om competitie, teambuilding en gezelligheid. Je kunt hierbij denken aan spellen als kogelstoten, touwtrekken, hamerslingeren of boomstam werpen. Laat zien wie de baas is tijdens dit sportieve groepsuitje.

Expeditie Robinson

Bezoek verschillende eilanden, doe proeven, overleef de stemronde bij de eilandraad en kroon jezelf tot de Robinson van de groep! Behaal door het winnen van een proef immuniteit en ontdek wat Expeditie Robinson zo speciaal maakt als sportieve teambuilding.

De Ultieme Stranddag

Geniet met de Ultieme Stranddag van een dag sportief, actief en creatief bezig zijn op het strand. We geven ook verschillende workshops op het strand. Voorbeelden van sportieve workshops zijn golfsurfen, salsa dansen, Afrikaanse djembé of zandsculpturen bouwen. Bekijk samen met ons wat bij jouw groep past en stel een stranddag op maat samen.

Après Ski Winterspelen
Beleef hoe het is om op ski’s te staan, spijker te slaan, hout te zagen, bierpul te schuiven en ijspegels te vangen. Deze activiteiten zijn dan wel geen onderdeel van de Olympische Winterspelen, er is zeker uithoudingsvermogen en samenwerking voor nodig. Ga de strijd aan tijdens de Après Ski Winterspelen en ontdek wie bij jullie het goud pakt.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen

  Zijn de sportieve uitjes voor iedereen geschikt?

  Wij bieden sportieve activiteiten aan voor iedereen. Je kunt op ieder gewenst niveau meedoen. Bekijk de verschillende uitjes om te kijken wat het beste past bij de groep. Heb je vragen over de geschiktheid van een arrangement? Neem dan contact met ons op.

  Wat is het minimum aantal deelnemers?

  Het minimum aantal deelnemers verschilt per arrangement. Bij ieder sportief uitje staat duidelijk vermeld wat het minimum aantal deelnemers is. Is jouw groep kleiner of twijfel je nog over de groepsgrootte? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bieden jullie ook sportieve activiteiten aan voor een klein budget?

  Ja, dat doen we zeker. Je kan al vanaf € 22,50 per persoon bij ons terecht voor leuke sportieve uitstapjes.

  Gaan de sportieve uitjes door bij slechte weersomstandigheden?
  Helaas is het weer in Nederland niet altijd te voorspellen. Onze ervaring leert dat de sportieve activiteiten zelden worden afgelast vanwege slecht weer. In het geval van extreem weer bieden wij een leuk alternatief aan.

  Contact met Monsterevents

  Wij helpen je graag met het organiseren van het perfecte sportieve uitje voor jouw vrienden, familie of collega’s. Boek je arrangement bij ons en wij plannen en regelen de activiteit, zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken. Heb je toch nog vragen of wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste activiteit? Neem dan contact met ons op.

  Je eigen assistent nodig?

  Geen tijd?

  Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

  Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

   Van idee tot mooie herinnering!

   Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

   Bekijk hier ons portfolio