Personeelsuitje

Boeren Polder Survival

v.a. € 35,00 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Locatie op aanvraag
  • 20 – 1000 personen

Personeelsuitje

Boeren Polder Survival

Genieten tijdens je bedrijfsuitje of teamuitje van het schitterende weiland terwijl je op verschillende manieren de sloot moet oversteken. Dat is het ultieme bedrijfsuitje de Boeren Polder Survival van Monsterevents.

De Boeren Polder is een spectaculaire en uitdagende teambuildingsdag in een landschap met koeien, akkers en sloten. Beleef samen met je collega’s tijdens dit bedrijfsuitje een spectaculaire, sportieve en vooral unieke ervaring in de Noord-Hollandse weilanden.

Op onze locatie bieden wij een tal van diverse activiteiten aan. Uitlopend van de beruchte boeren zeskamp tot levend tafelvoetbal, boerengolf, vlot bouwen, kanovaren en nog veel meer. Wie van je collega’s is de survival expert en zorgt dat iedereen droog aan de overkant komt? Kom erachter tijdens de unieke Boeren survival! Samenwerken, competitie, teambuilding en fun staan centraal tijdens de Boeren Polder Survival.

Locatie
De Boeren survival vindt plaats in een landschap met koeien, weilanden en brede sloten. Een zeer gezellige informele locatie met een groot terras waar wij ook een boeren lunch, borrel of boeren barbecue voor jullie kunnen verzorgen.

Boeren Polder Survival mogelijkheden

Op dit fantastische outdoor terrein zijn verschillende programma’s mogelijk. Zo kun je kiezen uit een Kanotocht, een Zeskamp, een Poldersurvival, Vlotten bouwen, Boerengolf etc. Jong, oud, sportief, minder sportief voor ieder wat wils. Voor iedereen is er een gepast programma. Zo is het ook mogelijk om een actief programma te combineren met een rustiger programma zodat iedereen binnen jouw bedrijf of vrienden een leuke teambuildingsdag kan hebben.

Na alle inspanningen en pogingen om de overkant van de sloot droog te bereiken is het tijd om bij elkaar te komen in de sfeervolle ontvangstruimte. Hier kan je gezellig bijpraten en de ervaringen van de dag met elkaar delen.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Chantal (Vrijgezellendag)

Boeren Wipe out, een uitdaging maar voor enorm voor plezier voor iedereen!

Ronny (BAM Finance)

Een top activiteit gehad bij een super leuk survival parcours! Enthousiaste begeleider en een mooie accommodatie!

Hanneke (Vrijgezellendag)

Het was echt super leuk! We hebben genoten.

Matthias (Voetbalteam)

We hebben met ons voetbal uitje (32man) een fantastische middag gehad. Was super voor elkaar en we hadden een geweldig parcours met hoop uitdagingen.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12:30 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
17.15 Einde activiteit
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy