Reviews

Ronny (Particulier)

Een top activiteit gehad bij een super leuk survival parcours! Enthousiaste begeleider en een mooie accommodatie!

Chantal (Vrijgezellendag)

Boeren Wipe out, een uitdaging maar voor enorm voor plezier voor iedereen!

Boeren Polder Survival

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Boeren Polder Survival 
Genieten van het schitterende weiland terwijl je op verschillende manieren de sloot moet oversteken. Dat is de Boeren Polder Wipe Out Survival van Monsterevents.

De Boeren Polder is een spectaculaire en uitdagende dag in een landschap met koeien, akkers en sloten. Beleef samen met je collega’s een spectaculaire, sportieve en vooral unieke ervaring in de Noord-Hollandse weilanden.

 

Op onze locatie bieden wij een tal van diverse activiteiten aan. Uitlopend van de beruchte boeren zeskamp tot levend tafelvoetbal, boerengolf, vlot bouwen, kanovaren en nog veel meer. Wie van je collega’s is de survival expert en zorgt dat iedereen droog aan de overkant komt? Kom erachter tijdens de unieke Boeren survival!

 

Locatie

De Boeren survival vindt plaats in een landschap met koeien, weilanden en brede sloten. Een zeer gezellige informele locatie met een groot terras waar wij ook een boeren lunch, borrel of boeren barbecue voor u kunnen verzorgen.

Het spel


Op het terrein van Monsterevents zijn verschillende programma’s mogelijk. Zo kun je kiezen uit een Kanotocht, een Zeskamp, een Poldersurvival, Vlotten bouwen, Boerengolf etc. Jong, oud, sportief, minder sportief. Voor iedereen is er een gepast programma. Zo is het ook mogelijk om een actief programma te combineren met een rustiger programma zodat iedereen binnen uw bedrijf of van uw vrienden een leuke dag kan hebben.

Na alle inspanningen en pogingen om de overkant van de sloot droog te bereiken is het tijd om bij elkaar te komen in de sfeervolle ontvangstruimte. Hier kunt u gezellig bijpraten en de ervaringen van de dag met elkaar delen.

Om een idee te krijgen hoe jullie ‘’Boeren Wipe Out’’ eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur      Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
• 14.15 uur      Instructies en uitleg
• 14.30 uur      Start Boeren survival
• 16.30 uur      Einde Boerensurvival
                          - Mogelijkheid om te douchen en om te kleden 
• 16.45 uur      Aansluitend borrelen(optioneel)


 


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Cocktail Workshop

2. Moord diner

3. Sloepen Game Amsterdam


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Boeren Polder Survival

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.