Vacatures en stages

Monsterevents

Monsterevents is het leukste evenementenbureau van Amsterdam. Monsterevents organiseert super gave evenementen voor te gekke klanten zoals Nike, Heineken, Google, KLM en Mercedes. Wij werken in een jong, professioneel en gezellig team aan de mooiste bedrijfsevenementen waar de klanttevredenheid bovenaan staat.

Wil je stage lopen bij een jong en dynamische evenemenementenbureau in Hartje Amsterdam? En wil  jij de mooiste evenementen organiseren en werken voor de coolste klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij hebben op dit moment plekken voor enthousiaste stagiaires (m/v) die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken en voor minimaal 4 – 5 dagen per week willen leren van de beste mensen uit de evenementenbranche. Natuurlijk testen we de leukste nieuwe uitjes eerst zelf uit!

Zie jij dit helemaal zitten kijk dan snel naar de onderstaande stageplekken en dan neem snel contact met ons op!

Are you ready to create experiences!

VACATURE: HBO & MBO STAGE EVENT PRODUCER

Als Event Producer help je mee met het realiseren van de leukste events en bedrijfsevenementen die Monsterevents organiseert voor onze zeer uiteenlopende klanten. Samen met ons team vertaal jij concepten naar productionele plannen. Je krijgt ruimte om je eigen ideeën toe passen en je schakelt met leveranciers door het hele land. Je werkt samen met ons verkoopteam waar je veel van kunt leren en je hebt zelf telefonisch en mail contact met de verschillende partijen waar wij mee samenwerken. Achter de schermen werk je aan draaiboeken, maak je zelfstandig een briefing, vraag je offertes aan en overleg je met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor meerdere taken voor, tijdens en na het event. Je neemt de zorgen uit handen zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun bedrijfsevent. Een super leerzame stage waar je een goede kijk achter de schermen krijgt en waarbij je veel ervaring opdoet waarmee je na je studie een goede kans maakt op een baan in de evenementenbranche. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en gooien je niet in het diepe.

Wat ga je doen en leren:
– Projecten van A tot Z in kaart brengen en uitvoeren.
– Vertalen van concepten naar productionele en uitvoerbare plannen.
– Onderhouden van telefonisch en schriftelijk contact met klanten en leveranciers.
– Het op- en bijstellen van draaiboeken en briefings.
– Inplannen van benodigde medewerkers in samenwerking met verschillende toeleveranciers.
– Maken van concrete en sluitende afspraken met leveranciers en andere partijen.

Jouw profiel:
– volgt een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Communicatie, Vrijetijdsmanagement, Media en Entertainment, Facility Management, Event Management.
– hebt affiniteit met de evenementenbranche.
– bent communicatief erg sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
– bent een zelfstandige teamplayer met een klant- en oplossingsgerichte werkhouding.
– bent besluitvaardig, planmatig en organisatorisch sterk.
– hebt leidinggevende kwaliteiten en bent stressbestendig.
– bereid je armen uit je mouwen te steken en om af en toe ook ’s avonds en in het weekend te werken.

Solliciteren? Stuur dan je cv met foto en een motivatiebrief naar info@monsterevents.nl of verras ons met een video waarin je jezelf presenteert!

VACATURE: (Full timer) EVENT PLANNER

Als Event Planner bij Monsterevents werk je op de afdeling Sales. Samen met het verkoopteam ga je met name aan de slag gaan met het organiseren van bedrijfsevenementen voor grote merken, zoals Nike, Heineken, Google, KLM en Mercedes. Jij neemt alle zorgen uit handen bij onze klanten en samen bezorgen wij onze klanten een onvergetelijke dag. Je kunt je inleven in de klant, weet wat de klant wil dit vertaal je plannen en ideeën die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Je beheert je eigen klanten en je krijgt van ons de vrijheid voor je eigen inbreng. Je ben het eerste aanspreekpunt om een bedrijfsevent van A tot Z voor onze klant te organiseren. Binnen ons ervaren salesteam kom je in een warm bad terecht en leer je hoe het is om te werken bij een succesvol, veelzijdig evenementenbedrijf. Natuurlijk testen we de leukste nieuwe uitjes eerst zelf uit! Houd je van veel afwisseling, uitdagende projecten en zie jij de beste kansen en oplossingen, dan ben jij degene die we zoeken! Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je jezelf ontwikkelen en klaar worden gestoomd voor een baan op gebied van sales, wacht dan en reageer snel!

Wat ga je doen en leren:
– Beheren van je eigen accounts met een commerciële insteek.
– Onderhouden van contacten met (potentiële) klanten, leveranciers en andere betrokkenen.
– Zelfstandig organiseren van evenementen.
– Het opstellen en uitwerken van offertes en beheren van het projectbudget.
– Opstellen en bewaken van het draaiboek.
– Hanteren en verbeteren van processen.

Jouw profiel:
– volgt een HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Communicatie, Vrijetijdsmanagement, Media en Entertainment, Marketing, Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Facility Management of Event Management.
-hebt affiniteit met de evenementenbranche.
– bent communicatief erg sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
– bent een zelfstandige teamplayer met een klant- en oplossingsgerichte werkhouding.
– bent besluitvaardig, planmatig en organisatorisch sterk.
– hebt leidinggevende kwaliteiten en bent stressbestendig.
– bereid je armen uit je mouwen te steken en om af en toe ook ’s avonds en in het weekend te werken.

Solliciteren? Stuur dan je cv met foto en een motivatiebrief naar info@monsterevents.nl of verras ons met een video waarin je jezelf presenteert.