Reviews

Barry (Ibis Airport)

Het was een gezellige avond mede door de goede voorbereiding, het programma en het enthousiasme van de begeleider

Jolien (SVB)

De verscheidenheid in activiteiten, hoe soepel alles verliep, de docenten waren erg leuk en vielen goed in de smaak.

Nicolien (Groepsuitje)

Een hele leuke workshop, met een gezellige instructeur. We hebben met elkaar veel lol gehad en ook zeker dingen bij geleerd over cocktails shaken. Al met al een top avond!

Klazien (Vrijgezellenuitje)

Heel leuk, het sloot goed op elkaar aan en was precies zoals omschreven door jullie dus voldeed aan de verwachtingen. Het was gewoon ontzettend leuk, ook leerzaam en we hebben ook erg veel gelachen.

Whitney (Vrijgezellenuitje)

Dit is een ieder aan te raden. Met wat leuke muziek op de achtergrond is deze workshop echt een feestje. We hebben genoten met zijn alle en kijken terug op een gezellige en leuke workshop.

Meer reviews

Roxanna (Vrijgezellenuitje)

Onwijs leuke dag gehad, goed geregeld en de locatie was top!

Albert (WPI)

Super gezellige workshop, leerzaam en veel gelachen.

Cocktail workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Cocktail workshop shake it and make it!
Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? Dit is jouw kans om dat te leren. 

Deze cocktail workshop is de lekkerste voor jou en je vrienden en/ of collega’s! Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste alcoholische mixen zorgt deze workshop voor een onvergetelijke belevenis!


Julie worden ontvangen door ons cocktail team, waarna een korte introductie volgt over alle ins en outs van de cocktails. De workshop wordt geheel begeleid door onze gespecialiseerde cocktail shakers. Natuurlijk kunt u tussendoor altijd vragen stellen aan onze ervaren cocktail shakers.

Gedurende  2 uur wordt u de kunst van het cocktail shaken bijgebracht wat gepaard gaat met een hoog entertainment gehalte. Hierna is het aan u om de heerlijkste cocktails te shaken, in no time zelf te serveren en natuurlijk te proeven. Per persoon worden er ongeveer 4 cocktails gemaakt, waarvan één alcoholvrije.

Deze workshop ‘cocktails maken’ wordt aangeboden in alle grote steden van Nederland. Wij verzorgen alle benodigdheden zoals de dranken, cocktail bar, bartenders, glaswerk, ijsblokjes, en vers fruit tot in de puntjes, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw favoriete, zelf gemaakte cocktails.

Deze leerzame maar vooral leuke cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen. Deze workshop kan aangepast worden aan uw wensen, groepsgrootte of locatie.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 15.00        Ontvangst met lunch (optioneel)
• 15.30        Ontvangst met een hapje en een drankje
• 15.45        Uitleg inhoud workshop
• 16.00        Start workshop
• 18.00        Einde workshop
• 18.30        Diner (optioneel)
• 20.00        Einde


Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, high tea, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Lipdup

2. City Escape

3. Naaktmodel tekenen


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Cocktail workshop

v.a. € 27.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.