Cocktail workshop

Workshops

Cocktail workshop

v.a. € 34.50 p.p.
  • 120 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 250 personen

Workshops

Cocktail workshop

Cocktail Workshops
Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wil je dit ook kunnen? Dan is deze cocktail workshop zeker iets voor jou en je vrienden en/of collega’s! Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, zorgt deze workshop voor een onvergetelijke belevenis!
Waar komt de cocktail eigenlijk vandaan?
We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen wie de cocktail heeft uitgevonden. Wat we wel weten is dat verschillende omstandigheden hebben meegeholpen aan het ontstaan van cocktails: verschillende alcoholhoudende en alcoholvrije dranken, nieuwsgierige consumenten die graag iets nieuws willen uitproberen en geschikte gelegenheden met deskundigen die originele en smaakvolle composities creëerden.

Tijdens deze workshop krijg je eerst een korte introductie over alle ins en outs van de cocktails. De workshop wordt geheel begeleid door onze gespecialiseerde cocktail shakers. Gedurende 2 uur wordt de kunst van het cocktail shaken bijgebracht wat gepaard gaat met een hoog entertainment gehalte. Hierna is het aan jullie om de heerlijkste cocktails te shaken, in no time te serveren en natuurlijk te proeven.

Deze workshop ‘cocktails maken’ wordt aangeboden in alle grote steden van Nederland. Wij verzorgen alle benodigdheden zoals de dranken, cocktail bar, bartenders, glaswerk, ijsblokjes, en vers fruit tot in de puntjes, zodat je alleen maar hoeft te genieten van jouw favoriete, zelf gemaakte cocktails.

Deze leerzame maar vooral leuke cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen. Deze workshop kan aangepast worden aan jullie wensen, groepsgrootte of locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Jolien (SVB)

De verscheidenheid in activiteiten, hoe soepel alles verliep, de docenten waren erg leuk en vielen goed in de smaak.

Whitney (Vrijgezellenuitje)

Dit is een ieder aan te raden. Met wat leuke muziek op de achtergrond is deze workshop echt een feestje. We hebben genoten met zijn alle en kijken terug op een gezellige en leuke workshop.

Nicolien (Groepsuitje)

Een hele leuke workshop, met een gezellige instructeur. We hebben met elkaar veel lol gehad en ook zeker dingen bij geleerd over cocktails shaken. Al met al een top avond!

Klazien (Vrijgezellenuitje)

Heel leuk, het sloot goed op elkaar aan en was precies zoals omschreven door jullie dus voldeed aan de verwachtingen. Het was gewoon ontzettend leuk, ook leerzaam en we hebben ook erg veel gelachen.

Barry (Ibis Airport)

Het was een gezellige avond mede door de goede voorbereiding, het programma en het enthousiasme van de begeleider

Roxanna (Vrijgezellenuitje)

Onwijs leuke dag gehad, goed geregeld en de locatie was top!

Albert (WPI)

Super gezellige workshop, leerzaam en veel gelachen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
15.30 Einde workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy