Haarlem

Haarlem, een van de mooiste oudste steden van Nederland. Net als Amsterdam is Haarlem een stad met vele prachtige grachten met schitterende historische bruggetjes en straten. In veel van deze straatjes vind je nu gezellig en fijne locaties om te eten, drinken of slapen. De op één na grootste stad van Noord-Holland met de imposante St Bavo kerk, is absoluut het bezoeken waard. Naast vele horeca zijn er ook diverse interessante musea te bezoeken. Grote trekpleisters zijn het Teylers museum, Frans hals museum, Draaiorgel museum en het Haarlems Historisch Museum. Middenin de stad bevindt zich de Philharmonie, het theater van Haarlem. In het Patronaat, het poppodium in Haarlem is de plek waar vele concerten en feesten gegeven worden.

Op het centrale plein De Grote Markt vind je vele café’s en in de aangrenzende Grote Houtstraat vind je vele leuke winkels en boetiekjes. Via het prachtige en historische station, loop je zo het centrum van Haarlem in. De mooie stadsparken zoals de Haarlemmerhout, Kenaupark en Spaarnwoude vormen dikwijls het toneel voor leuke evenementen. En wanneer je de drukte van de stad wilt ontvluchten kun je buiten de stad het schitterende natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland vinden en met Zandvoort om de hoek bevind je je zo op het strand. Naast de veelzijdige hoofdstad Haarlem biedt de provincie Noord-Holland ook een tal van mogelijkheden en activiteiten. Zo zijn er een tal van ideeën en uitjes die ook in Amsterdam, Zandvoort of Alkmaar georganiseerd kunnen worden. Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementen-organisator een prachtig aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Opzoek naar een leuk uitje in Haarlem?

  Het blijft natuurlijk altijd lastig een leuk uitje in Haarlem te zoeken. Workshop Verf Gooien, Expeditie Poolcirkel, Wie is de Mol? Stadsspel, Ik hou van Holland Diner of de Highland Games?

  Haarlem Bedrijfsuitje Woningen Architectuur grachten zeilboot

  Uiteraard kunnen wij ook uitjes in Utrecht of uitjes in Amsterdam voor u organiseren.

  In Haarlem zorgen wij voor:

  • Een geheel verzorgd uitje
  • Ervaren begeleiding
  • Indoor activiteiten
  • Outdoor activiteiten

  Haarlem Teambuilding Hofje van Oorschot Tuin

  Als u op zoek bent naar een uitje in Haarlem, bekijk dan hiernaast voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  De leukste uitjes in Haarlem

  Ik hou van Holland – Dinerspel in Haarlem

  Tijdens het Ik hou van Holland Diner spel zullen jullie flink op de proef worden gesteld. Weten jullie alles over de Bekende Nederlanders of de geschiedenis van Nederland? En wie herkent de verschillende geluidsfragmenten als eerst?

  Ik hou van Holland Dinerspel Haarlem Bedrijfsuitje Culinair Uitje Bekend van TV

  Verf Gooien zoals Geer en Goor dat doen in Haarlem!

  U heeft ongetwijfeld Geer en Goor op tv gezien met Verf Smijten. Wilt u deze creatieve workshop ook volgen? Dat kan bij Monsterevents!

  Workshop Verf Gooien Haarlem Bedrijfsuitje Paining Creatief uitje

  Highland Games in Haarlem

  Altijd al terug in de tijd willen gaan? Dat kan, tijdens de Highland Games bij Monsterevents! Trek de typische Schotse Kilt aan en spelen maar!

  Highland Games Haarlem Bedrijfsuitje Sportief uitje Outdoor

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio