Noord-Holland

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitjes of teambuilding in de provincie Noord-Holland? Monsterevents denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie biedt. Naast de hoofdstad Haarlem, kent deze provincie meer historische steden als Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Volendam en Den Helder, met elk hun eigen verhaal. Bezoek de vele kastelen en paleizen of wandel en fiets door de Noord-Hollandse natuurgebieden. Ga de strijd aan tijdens één van de stadsspellen, vaararrangementen, culinaire workshops of teambuilding activiteiten.

De provincie Noord-Holland is de ideale uitvalsbasis om een uitje te organiseren. Of het nu gaat om een uitje met vrienden, familie of collega’s, er is altijd een activiteit dat past bij jullie wensen. Noord-Holland als provincie biedt de mogelijkheid om actieve uitjes te organiseren, maar ook creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden en door de vele horeca zijn de dinerspellen ook een goed idee. In Noord Holland bieden wij bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuilding activiteiten van 20 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om jouw activiteiten in Noord-Holland te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Noord-Holland als podium voor uw uitje

  Als u door Noord-Holland rijdt valt u van de ene in de andere verbazing. Eerst rijdt u door de groene weilanden en voor u het weet bevindt u zich midden in de stad.

  Uitjes in Noord Holland

  In de gezellige Noord-Hollandse steden zoals Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar zijn er vele mogelijkheden om voor uw groep een passend uitje te organiseren. Met collega’s, vrienden of familie, Monsterevents biedt voor ieder een verzorgd en georganiseerd uitje.

  Uitjes in Noord-Holland:

  • Indoor en outdoor uitjes
  • Keuze uit 200+ uitjes
  • Begeleid door professionals
  • Een van A tot Z geregelde dag weg

  Top uitjes in Noord Holland

  Voor u hebben wij ons gehele aanbod in Noord-Holland op één pagina verzameld. Bekijk alle mogelijkheden en laat ons uw wensen weten voor een perfecte dag weg. Wij gaan direct aan de slag om voor u het perfecte uitje samen te stellen in Noord-Holland.

  Ook heeft Monsterevents in onder andere Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht vele uitjes om uw dag in te vullen.

  Top 3 typisch Noord-Hollandse uitjes

  Wilt u het typische Noord-Holland ervaren? Zie hieronder onze Noord-Hollandse toppers:

  Sloepen Game Amsterdam

  Tijdens deze unieke en spannende competitie komt u al varend langs de mooiste plekken van Amsterdam, de Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht en de wallen (Het oude Centrum). Langs het Anne Frankhuis en langs de Bloemenmarkt.

  Sloepen game Amsterdam

   

  Smartlappen Workshop

  ook als u geen natuurtalent bent, is de “Smartlappen workshop CD opname” hét uitje voor jou! Want na deze “Smartlappen workshop CD opname” kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele smartlappen!

  Expeditie Robinson

  het ideale bedrijfsuitje op strand! Dit unieke bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun! Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee bij Monsterevents.

  Expeditie Robinson Noord Holland

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio