Noord-Holland

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitjes of teambuilding in de provincie Noord-Holland? Monsterevents denkt graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en activiteiten die deze provincie biedt. Naast de hoofdstad Haarlem, kent deze provincie meer historische steden als Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Volendam en Den Helder, met elk hun eigen verhaal. Bezoek de vele kastelen en paleizen of wandel en fiets door de Noord-Hollandse natuurgebieden. Ga de strijd aan tijdens één van de stadsspellen, vaararrangementen, culinaire workshops of teambuilding activiteiten.

De provincie Noord-Holland is de ideale uitvalsbasis om een uitje te organiseren. Of het nu gaat om een uitje met vrienden, familie of collega’s, er is altijd een activiteit dat past bij jullie wensen. Noord-Holland als provincie biedt de mogelijkheid om actieve uitjes te organiseren, maar ook creatieve workshops behoren tot de mogelijkheden en door de vele horeca zijn de dinerspellen ook een goed idee. In Noord Holland bieden wij bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuilding activiteiten van 10 man tot 100+ man.

Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om jouw activiteiten in Noord-Holland te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Noord-Holland: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 1901234