Zaandam

Bent u opzoek naar een leuke stad voor uw uitje? Wat dacht u van Zaandam? Een mooie, karakteristieke stad van Nederland! Zaandam staat vol met mooie architectuur. U kunt genieten van de natuur en cultuur in Zaandam.

 

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Zaandam

  Azisa

  Een sfeervolle en hippe fusion restaurant in het centrum van Zaandam. Geniet van de Chinese, Japanse en Thaise keuken na een gezellige workshop met uw vrienden!

  De Koperen Bel

  In hartje Zaandam zit deze heerlijke Franse restaurant. Al sinds 1976 hoort deze restaurant thuis in de Zaanstreek. Dus kom genieten van de Franse keuken tijdens uw bedrijfsuitje!

  Irodion

  Heerlijk genieten van de Griekse keuken in Zaandam. Na een teambuildingsuitje lekker relaxen en tafelen met de mediterraanse keuken!

  Manzo’s Bar Bistro

  In het centrum van Zaandam ligt deze knusse bistro. Geniet van heerlijke BBQ en grill gerechten na uw personeelsuitje in Zaandam. Of ga lekker borrelen na een workshop.

  Tokyoto

  Geniet van de Japanse keuken bij Tokyoto. Een hippe restaurant waar u kunt genieten van echte sushi en Japanse grill gerechten na uw bedrijfsuitje in Zaandam.

  Uitjes in Zaandam

  Zaandam heeft vele uitjes te bieden. Van een leuke rondleiding tot aan een heerlijke culinair uitje. Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

  In Noord-Holland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Haarlem, Amsterdam en Alkmaar.

  In Zaandam bieden wij u het volgende aan:

  • Meer dan 100+ uitjes
  • Uw persoonlijke event planner
  • Indoor en outdoor activiteiten
  • Geen wens is te gek!

  Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Leiden, Den Haag of Utrecht.

  Top 3 uitjes in Zaandam

  Bob Ross in Zaandam

  Kent u Bob Ross nog met zijn bekende landschappen schilderijen? U kunt nu net als Bob Ross een mooi schilderij schilderen. Een echte Bob Ross schilder zijn is makkelijker dan u denkt!

  The Phone in Zaandam

  Tijdens The Phone wordt uw team op de proef gesteld. Zowel mentale als fysieke kracht is nodig om de antwoorden te vinden op de vragen en om alle opdrachten goed te kunnen uitvoeren. Een leuke, actieve stadsspel!

  Kookworkshop in Zaandam

  Heeft u een passie voor koken of wilt u eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect voor u! Een leerzame, gezellige maar vooral heerlijke workshop!

  Vijf feitjes over Zaandam

  1. De rapper Ali B is geboren in Zaandam.

  2. In 1971 opende de eerste Europese McDonald’s in Zaandam.

  3. In 1871 logeerde en schilderde de Franse kunstschilder Claude Monet in Zaandam.

  4. Galgenzagers is de bijnaam van Zaandammers.

  5. In 2013 is Zaandam uitgeroepen tot Beste Binnenstad van 2013-2015.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio