Ontmasker de Mol Dinerspel

Bedrijfsuitje

Ontmasker de Mol Dinerspel

v.a. € 55.00 p.p.
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

Ontmasker de Mol Dinerspel

De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zijn vanavond stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen vanavond, of kan jij dat wel? Je bent alleen zeker van jouw eigen rol vanavond… ben jij de Mol?! Weet jij de Mol te ontmaskeren? Wie van jouw collega’s kan je nog vertrouwen?

Het nieuwste dinerspel, waarbij teams aan tafel elkaar proberen af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af tijdens dit dinerspel. Het heerlijke diner is het enige waar je zonder wantrouwen van kunt genieten. Vanavond ben je gescheiden van bed en brood. De helft van jouw collega’s zijn jouw tegenstanders aan de overkant van de tafel. De teams proberen, tijdens de diverse opdrachten, hun collega’s & vrienden verdachte acties te ontlokken om zo doende het spel te kunnen winnen.

Hoe kom je erachter wie de Mol is en hoe zet je hem buiten spel? Bij Ontmasker de Mol aan tafel zijn de teams vooraf bekend en de mollen zijn door ons persoonlijk ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk de mollen. De opzet van het dinerspel wordt door de acteur ontvouwen. Streng doch rechtvaardig worden de regels uitgelegd. Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld.

No mercy is het credo! Elimineer jij de mol in jouw team?

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Angelique (Rabobank)

“Activiteit aan tafel waardoor iedereen betrokken is.
Onze eventplanner heeft haar best gedaan om dit voor ons mogelijk te maken. Bedankt hiervoor.”

Claudia (VSNNV)

Erg leuk, iedereen was enthousiast!

Laura (PostNL)

Het programma was goed in elkaar gezet, het eten en de spellen wisselde elkaar goed af! Een spannend en afwisselend spel waar ineens niemand meer te vertrouwen was.

Elise (Gem Zeist)

Hilarisch! In te vullen zoals je het zelf zou willen/kunnen, niet al te moeilijk gedoe, gewoon leuk!

Ilona (Euronext)

We hebben een erg gezellige avond waarbij we veel hebben gelachen

Lisette (Whyz)

We hebben met ons Team van Whyz een zeer leuke avond gehad met het Ontmasker de Mol dinerspel. We hebben genoten van de afwisseling van het eten en van het spel. De acteur die erbij was deed het ook erg goed, hij wist ons de juiste aandacht te geven en hij articuleerde goed en praatte hard.

Suzanne (MRI Centrum)

Wij hebben als bedrijfsuitje het ‘Ontmasker de mol’ spel gespeeld, terwijl we dineerden. We hebben ontzettend gelachen tijdens het spelen daarvan en daarover nog flink nagepraat.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

18:00 Ontvangst met Champagne (optioneel)
18:00 Ontvangst op locatie
18.15 Kennismaking met de begeleider, uitleg spelprogramma
18.30 Start dinerspel tijdens diner
21.30 Einde dinerspel
22.00 Avondprogramma, Borrel, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy