Rotterdam

Rotterdam is vooral bekend om de prachtige architectuur en de mooie skyline met wolkenkrabbers. Deze stad met een van de grootste havens van Europa wordt dan ook niet voor niets “Manhattan aan de Maas” genoemd. De stad is grotendeels verwoest in de Tweede Wereldoorlog maar is nu een mengelmoes van oude en nieuwe gebouwen met de modernste architectuur van Nederland. De hoogste futuristische wolkenkrabbers van Nederland vind je hier in de havenstad maar ook prachtige 20e eeuwse industriële architectuur zoals de imposante Van Nelle Fabriek. Naast de architectuur vind je er een aantal topmusea zoals het Boijmans van Beuningen met schilderijen van Rubens, Rembrandt, Monet, Degas, Van Gogh, Picasso en Degas en de Kunsthal met de vooruitstrevende exposities van top kunstenaars. Midden in de stad van Rotterdam vind je de nieuwe toeristische trekpleister, de prachtige Markthal met de heerlijke eettentjes. Daarnaast is er nog de Euromast die boven alles uitsteekt waar je kunt slapen maar ook van kunt abseilen. Rotterdam een stad om niet over te slaan als je Zuid Holland bezoekt.

Naast de stad Rotterdam heeft Monsterevents uitjes die in meer steden van Zuid Holland te boeken zijn. Ook Den Haag, Scheveningen, Leiden en Noordwijk hebben genoeg te bieden, om van jullie uitje en onvergetelijk uitje te maken. Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementenorganisator een prachtig aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Rotterdam

  Grand café Restaurant Jazzclub Biblio
  Grand Café Restaurant Jazzclub Biblio is een uitstekende locatie voor een uitgelezen lunch of diner. Het Café Restaurant ligt aan de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam. De inrichting is uiterst sfeervol met mooie meubels en antieke boeken. De locatie leent zich ook voor bedrijfspresentaties, bruiloften en partijen.

  Restaurant MOOII
  MOOII is een modern, trendy restaurant zonder kapsones. Echt Rotterdams, zo zou men kunnen zeggen, maar dan wel met internationale uitstraling. Een perfecte locatie waar onze keukenbrigade speelt met allerlei smaaksensaties en zich heeft laten inspireren door gerechten uit de gehele wereld, ideaal voor uw uitje.

  Restaurant Dudok Rotterdam
  Dudok is gevestigd in het hart van wereldstad Rotterdam. De imposante ruimte is de gehele dag een levendige ontmoetingsplaats. Betaalbaar lekker eten en drinken met een ongedwongen service gaan hier samen met architectuur, kunst en cultuur.

  Grandcafé Prachtig aan de Maas
  Prachtig dankt haar naam aan het panoramische uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Maas, de Willemsbrug, de Erasmusbrug en de centrale ligging. Deze unieke ingrediënten maken van Prachtig een plek om op zijn Rotterdams te genieten van een heerlijke lunch, diner of een fles rosé op het lounge terras tijdens uw uitje.

  Rotterdam heet u welkom

  Door de vele bezienswaardigheden is er voor iedere groep wat wils in Rotterdam. U kunt op een aantal bijzondere manieren deze mooie stad ontdekken en samen met uw groep een gezellige tijd beleven.

  Rotterdam Bedrijfsuitje Skyline Erasmusbrug

  Ook zijn de steden Den Haag, Leiden en Delft bijzonder om te bezoeken in Zuid-Holland. Hier biedt Monsterevents u ook verschillende activiteiten en mogelijkheden voor aan.

  Rotterdam biedt u het volgende:

  • 100+ mogelijke activiteiten
  • Buiten en binnen mogelijkheden
  • Een geheel verzorgde dag weg
  • Ervaren begeleiding tijdens uw uitje

  Zuid-Holland heeft niet als enige provincie veel te bieden. Ook in Noord-Holland, Zeeland en Utrecht kunt u terecht voor een geslaagd uitje met vrienden, familie en collega’s.

  Top 3 Rotterdamse uitjes

  TukTuk Rally in Rotterdam

  Scheur door Rotterdam in uw eigen TukTuk. De scooter op drie wielen brengt u overal en bezorgd u een unieke beleving. Heeft u het juiste team en is er kennis, oriëntatie, navigatievermogen en creativiteit aanwezig?

  Tuk Tuk Rally Rotterdam Bedrijfsuitje TukTuk Uitje

  Sloepen Game in Rotterdam

  Stap aan boord en vaar over de wateren van Rotterdam. Om deze game vlekkeloos door te komen moet er samen worden gewerkt. Wie is een echte zeeman en wie heeft de brains om alle opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren?

  Sloepen Game Rotterdam Bedrijfsuitje Grachten Teamwork Teambuilding

  Workshop Surinaams Koken in Rotterdam

  Kom koken zoals de Surinamers dat doen en ontdek nieuwe smaken. Deze workshop bestaat uit puuren simpelheid. De benodigde ingrediënten en recepten worden verzorgd. De Surinaamse Kookworkshop is perfect voor een vriendenavond, familiereünie, vrijgezellenfeest of afdelingsuitje.

  Workshop Surinaams koken Rotterdam Culinair Uitje

  Vijf Rotterdamse Feitjes

  1. Het meest gejatte straatnaambord van Nederland is het naambord de Ajaxstraat in Rotterdam.

  2. In Rotterdam kun je een boete van €130 krijgen voor je blaffende hond. Rotterdam heeft namelijk een blafverbod.

  3. De Euromast in Rotterdam is de hoogste publiek toegankelijke toren van Nederland.

  4. Het Witte Huis in Rotterdam was de allereerste wolkenkrabber van Europa.

  5. Paul de Leeuw en André van Duin zijn geboren in Rotterdam.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio