Reviews

Anthon (RET)

"Een leuk evenement waarbij je zeker als Rotterdammer de stad van een gehele ander kant ziet. De combinatie met aansluitend een barbecue is goed leuk is dat de mogelijk bestaat dit zelf te doen. "

Sloepen Game Rotterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sloepen Game Rotterdam
Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren van Rotterdam.

Om deze game vlekkeloos door te komen moet er samen worden gewerkt. Verdeel de taken zo goed mogelijk. Wie heeft oog voor detail en herkent de omgeving, wie is een echte zeeman en bestuurd de boot vlekkeloos en wie heeft de brains om alle opdrachten zo goed en zo snel mogelijk uit te voeren? Probeer de tegenstanders te slim af te zijn en zorg dat uw team de overwinning aan de haak slaat.

Tijdens de iPad Sloepen Game Rotterdam vaart u een route over de Rotterdamse wateren. Tijdens de game wordt u langs verschillende highlights van Rotterdam geleid. Ooit de Erasmusbrug vanaf het water gezien of De Hef, de spoorwegbrug die over de Koningshaven van Rotterdam staat? Vanaf het water zijn de bezienswaardigheden extra bijzonder om te zien.

De Game
Wanneer u op de boot stapt krijgt u een iPad. Aan de hand van waypoints vaart u van opdracht naar opdracht. Deze opdrachten voert u zo goed mogelijk uit samen met uw team. Ook kunt u onderweg vragen tegen komen die beantwoord moeten worden. Scoor de hoogste punten en behaal de hoogste ranking. Op basis van het aantal goed beantwoordde vragen en originaliteit wordt het winnende team bepaald.

 

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad's. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video's en foto's. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.). Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.


De iPad Sloepen Game Rotterdam is zeer geschikt voor een vrienden-, familie-, bedrijfs- of vrijgezellenuitje. Door de gezelligheid en het teamwork aan boord zal er nog lang over deze dag worden gepraat. Stap aan boord en wordt de kapitein van de Rotterdamse wateren.

 

Om een idee te krijgen hoe uw iPad Sloepen Game Rotterdam eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.15 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze
• 15.00 uur      Instructies en uitleg
• 15.30 uur      Start Sloepen Game Rotterdam
                          - Uw eigen privé sloep 
                          - Gevulde koeltas (optioneel) 
                          - Diverse teambuildings opdrachten 
                          - Een avontuurlijke belevenis op het water 
                          - Online fotoservice met impressie van de dag 
• 17.30 uur    Ontvangst deelnemers op eindlocatie
• 17.45 uur    Ludieke prijsuitreiking 
• 18.00 uur    Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Teambuilding: Help, we zijn gehackt!

2. De Wijnroute

3. Het Favela Cartel

 

Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Sloepen Game Rotterdam

v.a. € 55.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid