Breda

Wilt u een leuk uitje in Breda? Dan bent u bij Monsterevents aan het juiste adres! Breda is een super sfeervolle, historische stad in Brabant. Het vormt het politieke, administratieve en religieus bestuurlijke hart van Brabant. Breda staat bekend als Oranjestad en om zijn mooie historie.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Breda

  Popocatepetl Breda

  Geniet van de heerlijke Mexicaanse keuken in hartje Breda bij Popo. Lekker na borrelen met een Mexicaanse cocktail na jullie teambuildingsuitje of dineren

  Block 62

  Willen jullie lekker Aziatisch eten in Breda? Dat kan bij Block 62. Geniet van pure Thais en Indonesisch eten met westerse gerechten na een leuke bedrijfsuitje in Breda.

  De Posthoorn

  Een sfeervolle restaurant met een Franse keuken. Geniet van heerlijke Franse gerechten in dit huiselijke restaurant na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Wijnbar Pinot

  Heerlijk genieten van een wijntje in dit Europees restaurant na jullie personeelsuitje in het centrum van Breda. Wijnbar Pinot staat in de Iens top 2017 en heeft het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

  Gauchos

  In het kloppend hart van Breda zit dit heerlijke Argentijnse grill restaurant. Geniet van de Zuid-Amerikaanse keuken na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Nassaustad Breda voor uw uitje

  Breda biedt vele verschillende activiteiten aan. Van een dinerspel tot aan een actief uitje. Of toch liever een culinair uitje? Ontdek het allemaal zelf in Breda.

  In Brabant biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Tilburg en Eindhoven.

  Uitjes in Breda:

  • Meer dan 100+ activiteiten
  • Uw persoonlijke event planner
  • Een geheel verzorg uitje
  • Indoor en outdoor activiteiten

  Toch liever ergens ander een uitje? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Dordrecht, Rotterdam of Utrecht.

  Hiernaast heeft Monsterevents alle uitjes die in Breda mogelijk zijn voor u op een rij gezet. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

  Top 3 uitjes in Breda

  Om Breda op een unieke manier te beleven en te ontdekken, heeft Monsterevents de drie toppers voor u op een rijtje gezet.

  Sherlock Holmes Murder Mystery in Breda

  Altijd al de bekende detective Sherlock Holmes willen zijn? Nu is uw kans! Los de moord van Debbie V. op in Breda. Wie heeft deze koele moord op zijn of haar geweten?

  Workshop beestenboel schilderen in Breda

  Teambuilding op een unieke en leuke manier. Beschilder samen een koe, geen echte koe hoor, met een leuk thema. Na afloop heeft u nog een leuke aandenken, uw koe!

  Bier Route in Breda

  Wordt een echte bierkenner met de Bierproeverij van Monsterevents. Proef het verschil tussen witbier, oud bruin, trappistenbier en bockbier en ontdek Breda!

  Vijf weetjes over Breda

  1. Koning Willem-Alexander heeft de adellijke titel Baron van Breda.

  2. Sylvie Meis, Hardwell en Tiësto zijn in Breda geboren.

  3. De bijnaam voor Breda is Kielegat.

  4. De Koninklijke Militaire Academie is gevestigd in Breda.

  5. De vijfde kerk van Nederland staat in Breda. De Grote Kerk is 97,3 meter hoog.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio