Wie is de chef?

Workshops

Wie is de chef?

v.a. € 89.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Op aanvraag
  • 20 – 250 personen

Workshops

Wie is de chef?

Hou je van koken en lijkt het je leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan is deze game geschikt voor jou!

Samen met je team de strijd aan gaan tegen de andere teams in een culinaire strijd! Zet je koksmuts op, hou de pannen gereed en zet alle ingrediënten klaar. Wees voorbereid om een echte Masterchef te worden. Tijdens deze game ga je zelf aan de slag met koken, bedenk je de origineelste recepten en beantwoord je vragen tijdens de culinaire quiz.

Tijdens dit programma draait het uiteraard om eten en drinken. Maar het belangrijkste bij deze game is natuurlijk de gezelligheid! Het samen koken staat centraal. Kook samen, lach samen, verbaas elkaar en proef van de zelfgemaakte gerechten.

The Game
Als de teams zijn samengesteld, de teamnaam gekozen is en de schorten zijn om gedaan kan de culinaire strijd van start gaan. Jullie krijgen opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Tijdens de smaakproef is het aan jullie om verschillende smaken van elkaar te onderscheiden. Wie heeft de meest ontwikkelde papillen en weet elke smaak te raden?

Toch niet zo goed in het proeven van ingrediënten? Misschien wordt je wel de culinaire winnaar tijdens de quiz of kook je de sterren van de hemel tijdens de kookproef. Maar vergeet niet… Alles draait om de gezelligheid. Van amateur kok tot echte hobbykok. Iedereen zal een heerlijke middag hebben tijdens het programma Wie is de chef!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Daphne (COV)

Deze activiteit hebben wij aansluitend op het Beestenboel Schilderen gedaan. Heerlijke ontspannen dag, waarbij je collega’s eens op een andere manier bezig ziet en leert kennen met leuke begeleiding die erg behulpzaam was!

Lindsey (VBMS)

Een fantastische, interactieve en creatieve dag/avond met uiterst enthousiaste begeleiders die ons dit team-uitje zeker zal doen herinneren!

Femke (ActieTante)

Erg leuke workshop om met het team te doen! De begeleiders zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

Eveline (HMC Westeinde)

Gastvrij ontvangst in een gezellige ruimte waar je je direct thuis voelt. Heerlijk avondje koken met goede uitleg en goed materiaal.

Gül (Huisartsenpraktijk Bos en Lommer)

Goed georganiseerd en het eten was heerlijk! Het was een geslaagde dag!

Sven (Personeelverenging Amsterdam-Leiden Heijmans)

Leuke activiteit, en voor iedereen wat wils

Tess (Particulier)

Leuke kookworkshop en altijd handig voor later gebruik

Simone (Groepsuitje)

Leuke leerzame activiteit voor groep, heerlijk gekookt en gezellig gegeten met de hele groep!

Maran (Phillips)

Like always… Weer fantastisch werk door Monsterevents! Elk team event contact is hen weer en het is altijd een succes!

Vicky (De Bareel)

We hebben een hele leuke middag gehad! Iedereen had het onwijs naar zijn zin! Leuk team, iedereen was betrokken en heerlijk gegeten!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

16.00 Ontvangst op locatie met e.v.t. een lekkere borrel
16.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en uitleg workshop
16.30 Start workshop
19.00 Einde workshop

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy