Alkmaar

De kaasstad Alkmaar staat klaar om u te ontvangen tijdens uw uitje in deze stad. Niet alleen het bezoeken van de beroemde kaasmarkt maakt Alkmaar de moeite waard. Monsterevents biedt naast culturele bezoeken ook gemotoriseerde activiteiten, sportieve uitjes en stadsspellen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Alkmaar

  Restaurant Ereburger

  Tijdens uw bedrijfsuitje of teambuilding uitje genieten van een mengeling van de Franse en mediterrane keuken met Arabische tintjes? Bij Restaurant Ereburger in Alkmaar kunt u in huiselijke sferen genieten van de lekkerste gerechten.

  Fonduerestaurant de Fransman

  Restaurant de Fransman is hét fonduerestaurant van Alkmaar. Vele fondue specialiteiten sieren de menukaart. Fondue is gezellig tafelen voor met z’n tweeën maar ook zeer geschikt voor elk bedrijfsuitje, teambuildingsdag of vriendenuitje.

  Restaurant Le Bon

  Restaurant Le Bon is een rustig, romantisch en intiem restaurant waar u tijdens uw uitje kunt genieten van een compleet verzorgde avond. Bij Le Bon wordt gekookt met de mooiste biologische streekproducten.

  Restaurant Wereldwijd

  Restaurant wereldwijd is trendy en hip waar u tijdens uw uitje kan eten volgens het all-inclusive concept voor een vaste prijs. De naam zegt het al, je kan hier genieten van gerechten afkomstig over de hele wereld.

  Restaurant Fellini

  Restaurant Fellini is passie, bezieling en een traditioneel Italiaans familiegevoel. Bij Fellini kunt u samen met uw collega’s of vrienden lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je La Dolce Vita.

  Gastvrij Alkmaar

  Met haar vele monumenten is Alkmaar de ideale stad om te bezoeken tijdens uw uitje. Het gezellige stadshart biedt veel mogelijkheden voor activiteiten, proeverijen en natuurlijk een heerlijk diner om uw uitje mee af te sluiten.

  Naast Alkmaar kent Noord-Holland meer mooie en bijzondere steden zoals Amsterdam, Haarlem en Zaandam waar uw uitje plaats kan vinden.

  Uitjes in Alkmaar:

  • – Geheel verzorgd
  • – Ervaren begeleiding
  • – Programma’s op maat
  • – Zowel indoor als outdoor

  Hier vindt u een overzicht van alle uitjes die wij aanbieden in de stad Alkmaar. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Niet alleen Noord-Holland biedt u vele mogelijkheden. Ook in Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht is er genoeg te zien en te beleven tijdens uw uitje.

  Top 3 activiteiten in Alkmaar

  Ranking the Stars in Alkmaar

  Denk jij alles van jouw vrienden of collega’s te weten? Speel dan het Ranking the Stars spel (bekend van tv) als bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

  Boerengolf in Alkmaar

  Boerengolf, ook wel Jeu de Boer, kan door iedereen worden gespeeld. In teams gaan jullie tegen elkaar spelen terwijl de natuur en weilanden worden ontdekt.

  Knotsgekke Crazy 88 Walking Dinner Spel in Alkmaar

  Door middel van knotsgekke opdrachten gaat u van restaurant naar restaurant. Welke team is het beste?

  Vijf Alkmaarse Feitjes

  1. Gerard Joling, Marco Borsato en Alex Kolk zijn geboren in Alkmaar.

  2. De Kaasmarkt in Alkmaar is al meer dan vier eeuwen een traditie.

  3. Alkmaar is door het CBS benoemd tot vijfde winkelstad van Nederland.

  4. Het grootste Beatles museum van Europa is gevestigd in Alkmaar.

  5. Alkmaar heeft een officieel stadslied, luister deze hier!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio