E-Chopper of E-Fatbike tour

Personeelsuitje

E-Chopper of E-Fatbike tour

v.a. € 42.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

E-Chopper of E-Fatbike tour

Unieke tour op elektrische voertuigen!

Op zoek naar een uniek uitje met je collega’s? Of een dagje lekker op stap met je familie of vrienden? En wil je genieten van de mooie omgeving of juist nieuwe plekken ontdekken? Dan is de E-chopper/E-fatbike tour de perfecte activiteit voor jullie! De E-chopper/E-fatbike tour kan door heel Nederland en is de perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Tijdens de tour ga je 2,5 uur tot 3 uur alles ontdekken op je E-chopper of E-fatbike.

Met een tour, ga je op jouw gewenste locatie langs alle mooie plekken. Een tour die helemaal bij jou en jouw groep past. Weet je zelf mooie plekken die jouw vrienden, team of collega’s echt moeten zien? Laat het dan weten want die mogen dan zeker niet ontbreken. Een tour die volledig voldoet aan jouw wensen terwijl je op je E-chopper/E-fatbike van stop naar stop rijdt en geniet van de mooie omgeving.

Of je de tour nou op de Veluwe, Delft, De Soesterduinen, Scheveningen of Utrecht wilt doen, in de ochtend, middag of avond? Niks is te gek! Wij kunnen het regelen. Wij zullen ervoor zorgen dat op welke locatie dan ook een mooie tour op je te wachten staat!

E-chopper VS E-fatbike

Het zijn beide niet echt bekende termen in Nederland. Althans, nog niet. Want deze leuke elektrische voertuigen winnen steeds meer in populariteit. Het verschil tussen de twee voertuigen is dat de Fatbike trappers heeft, en de Chopper niet. Daarom heb je voor de Fatbike geen (scooter)rijbewijs nodig en bij de Chopper wel. Ze hebben lekker dikke banden waardoor ze super soepel rijden en hebben ze lekker veel grip. Daardoor komen ze met gemak over elk terrein heen, het gras, het bos en zelfs het strand.

Beide voertuigen gaan maximaal 25 kilometer per en moeten op het fietspad blijven waardoor je in de praktijk gezellig samen blijft rijden.

Zie jij jezelf en je collega’s, vrienden of familie al touren op deze coole voertuigen? Neem dan snel contact waarna wij je vrijblijvend een offerte toesturen!

Let op; indien gewenst kunnen wij voor jullie bedrijfsuitje of personeelsuitje ook e-bikes of normale fietsen regelen tegen zeer scherpe prijzen.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie met den drankje (optioneel)
14.00 Kennismaking begeleider + uitleg vervoersmiddelen & ondertekenen eigen risico verklaring
14.10 Aanvang tour
17.00 Einde van de tour
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy