Almere

Wilt u een leuk uitje in Almere? Kijk niet verder, Monsterevents biedt veel verschillende activiteiten in Almere aan. Almere is één van de jongste gemeenten van Nederland en is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot de derde architectuurstad van ons land. Een historisch centrum zul je er niet snel vinden, maar voor mensen die van nieuwe bouwstijlen en watersport houden, is Almere een echt walhalla.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Almere

  View Almere

  View Almere is een modern restaurant met ruime stoelen, vierkante tafels en grote zitbanken. De sfeervolle zalen en attente bediening maken View Almere ideaal voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsdag of elk ander gezelschap.

  Restaurant Payal

  Bij restaurant Payal worden de lekkerste Indiase gerechten voorgeschoteld. De menukaart is samengesteld uit een ruim aanbod van diverse gerechten uit de meest culinaire streken. Uw uitje bij Payal staat garant voor Indiaas genieten!

  Payal restaurantzaal

  Brasserie La Maison

  Tijdens uw teambuildingsdag, bedrijfsuitje of teamuitje genieten in huiselijke sferen? Brasserie La Maison is sfeervol, warm en heeft een groot terras waar u terecht kunt voor een lekkere lunch, diner of borrel.

  Restaurant Applaus

  Applaus is een intiem restaurant waar u tijdens uw uitje kunt genieten van de meest mediterrane culinaire hoogstandjes. De spannende wijnen maken de beleving er één om niet snel te vergeten.

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant applaus

  Restaurant Pallas Athene

  Pallas Athene staat voor godin van de hemel en is een authentiek Grieks familierestaurant waar je tijdens uw bedrijfsuitje, teambuildingsdag  of vriendenuitje met open armen ontvangen wordt. De naam zegt het eigenlijk al; goddelijk lekker!

  Opzoek naar een leuk uitje in Almere?

  Het is best lastig om een leuk uitje in Almere te vinden. Monsterevents biedt talloze uitjes aan. Er zit zeker weten een uitje tussen voor u!

  Wat dacht u van een lipdub maken, workshop naaktmodel tekenen, zingen of een workshop uw eigen videoclip maken? Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht.

  Buiten de vele workshops in Almere organiseren wij ook themafeesten in Almere die goed te combineren zijn met onze workshops in Almere.

  Uiteraard kunnen wij ook uitjes in Lelystad of uitjes in Gelderland voor u organiseren.

  Uitjes in Almere zijn:

  • Geheel verzorgd
  • Met ervaren begeleiding
  • Zowel indoor als outdoor

  Als u opzoek bent naar een super leuk uitje in Almere, bekijk dan onderstaande pagina voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  De leukste uitjes Almere

  Tapas Workshop in Almere

  Houdt u ook zoveel van tapas? Heeft u altijd al willen leren hoe tapas te maken? Dat kan! Met de Tapas Workshop van Monsterevents.

  Themafeest: Viva Las Vegas in Almere

  Wilt u een tripje naar Las Vegas maken maar heeft u geen zin om op het vliegtuig te stappen? Monsterevents brengt Las Vegas voor een avondje naar Nederland voor u!

  Bob Ross Schilder Workshop in Almere

  Kent u Bob Ross nog? Bob Ross is de kunstenaar die in een paar stroken een heel mooi landschap kan schilderen. Met Monsterevents kunt u nu uw eigen Bob Ross schilderij schilderen.

  Vijf Almeerse feitjes

  1. De televisieserie ‘Flodder’ is in Almere opgenomen.

  2. De gehele stad Almere ligt 2 tot 5 meter onder zeeniveau.

  3. Over de naam van de stad was tot na de bouwplannen nog niets zeker, de andere optie was Zuidweststad.

  4. Het industrieterrein De Vaart in Almere Buiten was het podium voor de tv-hits Big Brother en Flodder.

  5. 56% van de bewoners in Almere zijn jonger dan 40 jaar.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio