The Office Battle

Bedrijfsuitje

The Office Battle

v.a. € 32.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

The Office Battle

Een hilarische teamstrijd tussen je collega’s met de kantoorspullen van jullie kantoor!

Tijdens deze hilarische teamstrijd, bij jullie op kantoor, ga je het tegen je collega’s opnemen in speciaal ontworpen minigames. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle kantoorspullen die voorhanden zijn, zoals onder andere paperclips, pennen, tafels, toetsenborden, prullenbakken en stoelen. Uiteraard nemen wij ook de nodige extra spullen mee om games extra aan te kleden en te kunnen spelen.

Zoals bijvoorbeeld de bellenblaas-estafette, waarbij je een bel blaast en deze door een hoepel moet manoeuvreren die 2 meter verderop staat, een papieren vliegtuig basketbal, waarbij je zoveel mogelijk papieren vliegtuigen in een prullenbak op afstand moet gooien of Cleo’s Piramide, waarbij je rode bekers gaat stapelen met een ballon in je mond.

Wij hebben daarnaast nog een aantal verschillende spellen bedacht zoals Cottonball, This Blows en On The Hook, waar je snelheid, concentratie en behendigheid voor nodig hebt. Deze spellen zijn allemaal super leuk om bij jullie op kantoor te spelen, maar ook prima te organiseren op een andere locatie.

Onze Gamemaster zorgt voor de nodige voorbereidingen, maar ook voor de nodige entertainment en houdt een oogje in het zeil, zodat het een eerlijke strijd wordt. Bij deze “Office Battle” gaat elke collega helemaal los en is het maar goed dat iemand van buiten het bedrijf alle punten bijhoudt. Elk spel zorgt namelijk voor de nodige fanatisme en vooral voor veel spektakel.

Tussen de verschillende spelrondes in is er genoeg tijd om samen te borrelen. Na de Office Battle zal er nog lang worden nagepraat over de minigames. Alle games zijn korte spellen waarbij de focus ligt op competitie, humor en plezier. Perfect voor bij de vrijdagmiddagborrel.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Sanne (Bol.com)

Een goede manier van teambuilding want nu komen de echte kwaliteiten van de collega’s boven

Nienke (Holland Casino)

Erg leuke innovatieve activiteit waarbij je tegen elkaar kan battlen.

Timothy (Ymere)

Het was een fantastische en sfeervolle dag. We hebben enorm genoten!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

16:00 Ontvangst met Champagne (optioneel)
16.00 Ontvangst op locatie
16.15 Kennismaking met de begeleider, introductie programma
16.15 Start activiteit
18.15 Einde activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
20.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy