Groepsuitje

Groepsuitje

Ook voor kleine groepen kan je bij ons terecht. Bekijk hieronder ons grote aanbod aan groepsuitjes

Groepsuitje

Groepsuitje organiseren, kan een hele opgave zijn maar niet als Monsterevents de organisatie uit handen neemt. Boek direct uit het grootste en leukste aanbod groepsuitjes in Nederland! Met meer dan 200 activiteiten vind je gegarandeerd het perfecte groepsuitje voor jouw bedrijf. 

Hieronder vind je onze meeste geboekte groepsuitjes zoals de te gekke Slipcursus en Offroad Dag vol of een dag Trial Rijden vol actie en avontuur. Toch liever iets rustiger aan en liever indoor dan is een Cocktail Workshop wellicht wat voor jullie groep? Of een van onze andere culinaire groepsuitjes zoals een Kookworkshop onder leiding van een chef kok. Laat Monsterevents het regelen en neem contact met ons op.

Groepsuitjes in Nederland

Monsterevents organiseert groepsuitjes door heel Nederland. Of je nu een vrijgezellenfeest wil organiseren in Amsterdam of een bedrijfsuitje in Groningen. Monsterevents is actief in alle provincies.

Wij maken gebruik van de unieke eigenschappen van elke regio in Nederland. Zo kun je een heerlijke dagje zeilen op het IJsselmeer, gedropt worden in de duinen van Hoek van Holland of vanuit een bootje van de prachtige natuur in de Biesbosch genieten.

Top 5 goedkope groepsuitjes

Heb je een klein budget, maar wil je toch graag een groepsuitje organiseren? Dat is geen probleem! Wij hebben hier vijf groepsuitjes onder de €30,- voor je geselecteerd.

 1. Bierproeverij
  In een sfeervol café kom je alles te weten over verschillende biersoorten. Natuurlijk krijg je ook de mogelijkheid om verschillende biersoorten te proeven!
 2. Salsa/Merengue workshop
  Maak kennis met de swingende dansstijlen van Cuba en de Dominicaanse Republiek. Tijdens deze workshops leer je de basis van de exotische Salsa en Merengue.
 3. Expeditie Robinson
  Expeditie Robinson is het ideale groepsuitje op het strand en staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!
 4. Smartlappen workshop
  Onder leiding van een echte Amsterdamse accordeonist gaan jullie beroemde levensliederen zingen. De opnames krijgen jullie achteraf mee op CD!
 5. Culturele city tour
  Tijdens deze leuke culturele city tour onder leiding van prinses Beatrix leer je alles over het historische Amsterdam. Jullie hebben de keuze uit verschillende thema’s. Leer bijvoorbeeld alles over Rembrandt tijdens de Rembrandt Experience of ontdek hoe het leven van de Amsterdammers eruitzag tijdens de Gouden Eeuw.
Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een groepsuitje?
  Bij elke uitje staat een minimum aantal deelnemers genoemd. Is jouw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Wij verzoeken je dan wel om aan het minimumtarief te voldoen. Neem van te voren even contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Kunnen wij ook met een klein budget bij Monsterevents terecht?
  Absoluut. Je kunt bij ons al groepsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft geen fortuin te kosten!

  Gaan de uitjes ook door bij slecht weer?
  In Nederland weet je nooit van te voren wat voor weer het wordt. Toch kunnen de uitjes in praktijk eigenlijk bijna altijd doorgaan. Zeker voor de actieve invulling is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor veel activiteiten alternatieven aan. Vraag ons naar de mogelijkheden.


  Nemen jullie de gehele organisatie op jullie?

  Ja, Monsterevents neemt de gehele organisatie van het groepsuitje op zich. Onze Event Managers houden je continu op de hoogte van de voorbereidingen van het uitje en zullen geregeld vragen om de wensen en behoeften aan te geven. Op die manier zorgen we ervoor dat het bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest er precies uitziet zoals jullie dat willen, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over de organisatie.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio