020-3037300

Of bel mij terug:

 Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Veelgestelde vragen



Hoe groot moet onze groep zijn voor een groepsuitje?
Bij elke uitje staat een minimum aantal deelnemers genoemd. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Wij verzoeken u dan wel om aan het minimumtarief te voldoen. Neem van te voren even contact met ons op voor de mogelijkheden.


Kunnen wij ook met een klein budget bij Monsterevents terecht?
Absoluut. U kunt bij ons al groepsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft geen fortuin te kosten!


Gaan de uitjes ook door bij slecht weer?
In Nederland weet je nooit van te voren wat voor weer het wordt. Toch kunnen de uitjes in praktijk eigenlijk bijna altijd doorgaan. Zeker voor de actieve invulling is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor veel activiteiten alternatieven aan. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Nemen jullie de gehele organisatie op jullie?

Ja, Monsterevents neemt de gehele organisatie van uw groepsuitje op zich. Onze Event Managers houden u continu op de hoogte van de voorbereidingen van het uitje en zullen u geregeld vragen om uw wensen en behoeften aan te geven. Op die manier zorgen we ervoor dat het bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest er precies uitziet zoals u dat wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de organisatie.

Groepsuitje

Groepsuitje organiseren, kan een hele opgave zijn maar niet als Monsterevents de organisatie uit handen neemt. Boek direct uit het grootste en leukste aanbod groepsuitjes in Nederland! Met meer dan 200 activiteiten vind je gegarandeerd het perfecte groepsuitje voor jouw bedrijf. 

 

Hieronder vind je onze meeste geboekte groepsuitjes zoals de te gekke Slipcursus en Offroad Dag vol of een dag Trial Rijden vol actie en avontuur. Toch liever iets rustiger aan en liever indoor dan is een Cocktail Workshop wellicht wat voor jullie groep? Of een van onze andere culinaire groepsuitjes zoals een Kookworkshop onder leiding van een chef kok. Laat Monsterevents het regelen en neem contact met ons op.

Getoond 1–50 van 140123