Trial rijden

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Trial rijden
Geen motorervaring of rijbewijs, maar het altijd al eens willen proberen? Als u de uitdaging aandurft is dit uitje geschikt voor u en uw gezelschap.

Het enthousiasme en de flexibiliteit van onze instructeurs zorgen ervoor dat wij een Trial dag kunnen aanbieden op maat. Bent u met een grote of juist met een kleine groep, jong of oud, veel ervaring of helemaal geen. Voor iedereen heeft Monsterevents een geschikt programma.

 

Gaat u voor de echte uitdaging en kiest u voor een Trial motor met een cilinder inhoud van 280cc? Of speelt u toch liever op safe en kiest u voor de motoren met 140cc? Aan u de keus! Ongeacht uw ervaring, het Trial rijden zal voor iedereen een beleving zijn. Omdat er niet met vaste programma’s wordt gewerkt bent u geheel vrij om de dag in te delen naar uw wensen. Het enige verplichte gedeelte is de instructie. Zet uw helm op, stap op de motoren en ervaar een unieke adrenaline kick.

Clinic of cursus
Wanneer u kiest voor het Trial rijden kunt u kiezen tussen een clinic of een cursus. Tijdens een clinic gaat het er om dat u zo snel mogelijk op de trial motor stapt. Er wordt tijdens het rijden niet op uw houding of techniek gelet. Laagdrempelig en genieten zijn de sleutelwoorden voor een clinic trial rijden.

Tijdens een cursus wordt er gelet op uw houding en de handelingen die u maakt tijdens het rijden. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk specifieke onderdelen te behandelen tijdens de cursus. Hierbij kunt u denken aan het rijden over obstakels, hellingen etc.

Om een idee te krijgen hoe uw dag/middag Trial rijden eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 09.45 uur         Ontvangst op het Trial terrein
• 10.00 uur         Start clinic/workshop Trial rijden 
• 12.00 uur         Pauze met lunch (optioneel) 
• 13.00 uur         Hervatten van de clinic/cursus
• 15.00 uur         Einde clinic/workshop

 

Optionele toevoegingen aan het programma

Lunch, Diner, Grill, BBQ, High Tea, Kaas Proeverij, Wijn proeverij

Top 3 combinatie met andere programma’s

1. Roofvogel Workshop

2. Escape Room

3. Flyboarden


Er zijn verschillende arrangementen te boeken wat betreft eten en drinken. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Wilt u het arrangement “Trial Rijden” boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Trial rijden

v.a. € 79.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.