Trial rijden

Bedrijfsuitje

Trial rijden

v.a. € 79.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Op aanvraag
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

Trial rijden

Geen motorervaring of rijbewijs, maar het altijd al eens willen proberen? Als je de uitdaging aandurft is dit uitje geschikt voor jullie.

Het enthousiasme en de flexibiliteit van onze instructeurs zorgen ervoor dat wij een Trial dag kunnen aanbieden op maat. Ben je met een grote of juist met een kleine groep, jong of oud, veel ervaring of helemaal geen. Voor iedereen heeft Monsterevents een geschikt programma.

Ga je voor de echte uitdaging en kies je voor een Trial motor met een cilinder inhoud van 280cc? Of speel je toch liever op safe en kies je voor de motoren met 140cc? Aan jou de keus! Ongeacht je ervaring, het Trial rijden zal voor iedereen een beleving zijn. Omdat er niet met vaste programma’s wordt gewerkt ben je geheel vrij om de dag in te delen naar jouw wensen. Het enige verplichte gedeelte is de instructie. Zet jouw helm op, stap op de motoren en ervaar een unieke adrenaline kick.

Clinic of cursus
Wanneer je kiest voor het Trial rijden kan je kiezen tussen een clinic of een cursus. Tijdens een clinic gaat het er om dat je zo snel mogelijk op de trial motor stapt. Er wordt tijdens het rijden niet op jouw houding of techniek gelet. Laagdrempelig en genieten zijn de sleutelwoorden voor een clinic trial rijden.

Tijdens een cursus wordt er gelet op jouw houding en de handelingen die je maakt tijdens het rijden. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk specifieke onderdelen te behandelen tijdens de cursus. Hierbij kan je denken aan het rijden over obstakels, hellingen etc.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Wim (Coolcat)

De gemotoriseerde activiteiten waren erg in trek! Mooie locatie

Remco (Intratuin)

Voor een leuke middag in de weer met diverse motorvoertuigen ben je hier aan een goed adres

Martinus (GVB)

Wij hebben enorm genoten van ons jaarlijks uitje, gave gemotoriseerde activiteit, iedereen ging los!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy