Bedrijfsuitje Amersfoort

Amersfoort is een grote historische stad en ligt in de provincie Utrecht. Perfect voor een bedrijfsuitje van een bedrijf dat verspreid is over heel Nederland door de centrale ligging. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten en tal van monumenten. Daaromheen vind je een inspirerende mix oud en nieuw. in de binnenstad vind je ook een hoop streetart, winkels, gezellige bars, cafés en heerlijke restaurants. Denk hierbij aan De Hof, De Armen de Poth, De Langstraat, diverse musea en Park Randenbroek.

Laat u door het team van Monsterevents adviseren om jullie bedrijfsuitje tot een succes te brengen. Of jullie nou iets sportiefs of creatiefs willen doen tijdens jullie bedrijfsuitje, zoals bijvoorbeeld een sportclinic of een Bob Ross schilderworkshop, of willen  toch liever willen gaan trial rijden, het kan allemaal bij Monsterevents! Ontdek de stad op unieke wijzen door middel van een van onze leuke en/of spannende Ipad game speurtochten door de stad!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Opzoek naar een leuk uitje in Amersfoort?

  Een leuk uitje zoeken is niet makkelijk. Monsterevents biedt voor ieder wat wils aan. Actief, creatief, sportief of toch een culinair uitje? Wij hebben het allemaal!

  Monsterevents helpt jullie graag verder bij de zoektocht naar de juiste workshop in Amersfoort. Uiteraard kunnen wij ook uitjes in Zeist of uitjes in Zuid-Holland voor je organiseren.

  Amersfoort Stadscentrum Bedrijfsuitje

  Amersfoortse uitjes zijn:

    • Geheel verzorgd
    • Ervaren begeleid
    • Zowel indoor als outdoor

  Amersfoort Stad Teambuilding

  Als je op zoek bent naar een super leuk uitje in Amersfoort, bekijk dan deze pagina voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  De leukste uitjes in Amersfoort

   

  Gehackt in Amersfoort

  Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje, verandert uit het niets in een bloedstollend cyber avontuur. Een bijna levensechte situatie, die uiteraard om onmiddellijke actie vraagt!

  Gehackt, hackt, hacked in Amersfoort Personeelsuitje

  Moorddiner, moordspel, dinerspel … in Amersfoort

  Ben je opzoek naar een leuk avondje uit? Wat dacht je van een moorddiner. Een heerlijk diner in een restaurant naar keuze en geweldige entertainment. Terwijl je aan het tafelen bent is het aan jullie om de moordenaar te ontmaskeren…

  Moord Diner Amersfoort Personeelsuitje Dinerspel

  Kook Workshop in Amersfoort

  Een overheerlijke en leerzame workshop! Onze kok leert jullie de fijne kneepjes van zijn of haar vak. Wil je Italiaans, Surinaams, Spaans of Aziatisch leren koken? Boek dan nu jullie eigen kookworkshop bij Monsterevents!

  Masterchef Amersfoort Culinair Bedrijfsuitje

  Ontdek Amersfoort!

  De historie is de grootste schat van deze Utrechtse stad. Door de vele monumenten, straatjes en grachten voelt het al snel aan als een middeleeuwse stad. De oude stadsmuur bevestigd dit beeld. Bezoek het Mondriaanhuis, Onze Lieve Vrouwetoren, Het Belgenmonument of de stadsmuur.

  Bedrijfsuitje Amersfoort Centrum

  Ook kunt je de stad ontdekken via een City Battle of een stadswandeling . Kortom het is de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

  GPS City Battle Amersfoort Bedrijfsuitje

  Amersfoort is zeer geschikt voor jullie bedrijfsuitje. Bij Monsterevents vind je een groot aanbod van bedrijfsuitjes in Amersfoort of in de omgeving.

  Bekijk hier het volledige aanbod van bedrijfsuitjes in Amersfoort en organiseer het leukste bedrijfsuitje!

  Amersfoortse feitjes

  1. Piet Mondriaans geboortehuis staat in Amersfoort.

  2. De school waar Rundfunk wordt opgenomen is gevestigd in Amersfoort.

  3. Onze Lieve Vrouwetoren van 98 meter kan je beklimmen.

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  De leukste plekjes in Amersfoort

  De vier broers – Beers & Grill

  Wens je tijdens het uitje stoere gerechten op houten planken, grillspecialiteiten van de Big Green Egg, plancha of houtskoolgrill en dry-aged meat? Dan is de Vier Broers een echte aanrader. Bij elk gerecht serveren zij een passend Amersfoorts speciaalbiertje!

  Afbeeldingsresultaat voor de vier broers amersfoort

  Grand Café & Restaurant Hemels

  Grand Café Hemels is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Amersfoort. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje of een uitje met vrienden, bij Hemels kun je heerlijk lunchen, uitgebreid dineren of ontspannend borrelen!

  Grand Café Happerij & Tapperij

  Grand Café Happerij & Tapperij zorgt voor een compleet aanbod voor een bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenuitje. Ontbijten, lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen, alles is hier mogelijk.

  Hete Kolen

  Tijdens het bedrijfsuitje of vriendenuitje eten in huiselijke sferen? Dan ben je bij Hete Kolen aan het juiste adres. Heerlijk eten, leuke bediening en zeer aantrekkelijk geprijsd!

  Bistro ’t Kannetje

  Zomers kun je met jouw collega’s heerlijk vertoeven op het terras op het plein aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren of in de binnentuin. In de winter ontvangen wij het gezelschap graag bij onze gezellige open haard.

  Top 10 bezienswaardigheden Amersfoort

  1. Het Mondriaanhuis

  mondriaanhuis
  2. Onze Lieve Vrouwetoren

  Onze Lieve Vrouwetoren

  3. Belgenmonument

  Afbeeldingsresultaat voor belgenmonument

  4. De Koppelpoort

  Gerelateerde afbeelding

  5. Stadsmuur Plantsoen-Oost (park)en De Kei

  oude stadsmmur

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

   

  Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
  Groepen vanaf 20 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
  Is je groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
  Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.

  Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
  Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.

  Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.

  Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.