Bedrijfsuitje Brabant

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in Brabant? Kies dan voor Monsterevents! En beleef met jouw team een geweldige dag bij een van de tientallen stadsspellen, workshops en feesten die we organiseren. Een bedrijfsuitje in Brabant is dé manier om je collega’s beter te leren kennen, te werken aan teambuilding, successen te vieren of gewoon gezelligheid met het team.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor teambuilding, hilarische spelshows, culturele uitstapjes en sportieve dagevents. Of je nu kiest voor Expeditie Robinson, een City Challenge of een workshop Smartlappen: bij ons boek je een bedrijfsuitje in Brabant waar nog jaren over gepraat wordt.

 

De beste keuzes voor een leuk bedrijfsuitje in Brabant

Heeft jouw team het standaard avondje poolen of bierproeven wel gezien? Dan moet je zeker even naar ons enorme assortiment activiteiten kijken. Want daar zitten verrassende, originele en unieke events tussen die je bij geen enkele andere aanbieder vindt.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes in Brabant

  Bij Monsterevents in Brabant vind je veel activiteiten voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ons belangrijkste doel is om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd beleeft. Er is voor iedereen een gezellig en passend uitje te vinden in Brabant, dankzij ons grote aanbod aan bedrijfsuitjes.

  Als jullie team sportief en competitief is, en graag uitdagingen aangaat, dan is de sportieve Expeditie Robinson op het strand iets voor jullie. Liever een rustiger tempo? Kies dan voor een ontspannend uitje, zoals de Herman Brood Schilderworkshop. En als jullie op zoek zijn naar een dag vol actie en avontuur, boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter eenvoudig je wensen om het ideale bedrijfsuitje voor jouw bedrijf te vinden. Selecteer diverse thema’s, bepaal het budget en kies de gewenste locatie. Bij ons vind je bedrijfsuitjes in Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

  Bij Monsterevents zijn we er om te helpen bij het kiezen van het perfecte bedrijfsuitje voor jouw team, als het zelf niet lukt. Onze eventmanagers staan klaar om de volledige organisatie op zich te nemen. Natuurlijk zijn jullie ook betrokken bij de planning en zullen we regelmatig om jullie input en wensen vragen. Op die manier kunnen jullie teamleden genieten van een bedrijfsuitje dat volledig op jullie behoeften is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes in Brabant

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes in Brabant. Een Haka Experience in Breda of in Den Bosch? Of beleef je liever avontuur tijdens een Kever Cabrio Rally? Bij Monsterevents kan het allemaal!

  Top 5 bedrijfsuitjes in Brabant

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes in Brabant.

  1. Shooting Range: Kleiduif schieten, scherpschieten en boogschieten

  Je kunt bij ons genieten van avontuurlijk schieten op onze unieke schietbaan. Als een echte  avonturier kun je gaan boogschieten of je kunt schieten met een geweer. Bij de Shooting Range is alles mogelijk!

  2. Wreck smash your car

  Bij Monsterevents kun je je volledig uitleven op een autokerkhof gevuld met kapotte auto’s die je mag vernietigen. Het is een echte droom voor iedereen die altijd al eens een auto aan flarden heeft willen slaan. Wat voor schade kun jij aanrichten voordat de auto naar de sloop gaat?

  3. Militaire dienstplicht met een knipoog

  Herbeleef samen met je collega’s en/of vrienden de dienstplicht tijdens het bedrijfsuitje ‘Militaire Dienstplicht met een knipoog’. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor iedereen, ongeacht je fysieke gesteldheid of conditie. De nadruk ligt vooral op plezier, samenwerking, en het stimuleren van doelgericht en oplossingsgericht denken.

  4. Expeditie Robinson

  Bijna iedereen kent het programma Expeditie Robinson dat op televisie te zien is. Bij Monsterevents krijg je zelf de kans om de spanning en sensatie van dit spectaculaire teambuildingprogramma te ervaren. Jullie teambuilding wordt op de proef gesteld met de uitdagende opdrachten, groepsuitdagingen en talloze onvergetelijke momenten tijdens het bedrijfsuitje Expeditie Robinson.

  5. Workshop verf gooien

  Tijdens de workshop “Verf gooien” ontdek je een schildertechniek die je waarschijnlijk nog nooit hebt geprobeerd! Hier zijn geen regels en alles is mogelijk. Maar natuurlijk is het wel belangrijk dat de verf uiteindelijk op het doek belandt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje in Brabant

  Zorg ervoor dat zoveel mogelijk collega’s meedoen. Tijdens een werkdag zal het aantal deelnemers naar verwachting bijna 100% zijn. Nu moeten we alleen nog een geschikte datum vinden. Gelukkig zijn er verschillende handige hulpmiddelen beschikbaar, zoals een datumprikker of het aanmaken van een WhatsApp-groep.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes

  Voor hoeveel mensen kan ik een bedrijfsuitje in Brabant boeken?

  Wij kunnen een uitje organiseren voor groepen van 20 tot 500 mensen. Kijk bij jouw favoriete activiteit hoeveel deelnemers er welkom zijn. Of gebruik de zoekfilter om een uitje voor jouw groepsgrootte te zoeken.

  Waar worden deze activiteiten gehouden?

  Monsterevents organiseert jouw bedrijfsuitje in Brabant in de steden Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Bepaalde sportieve activiteiten vinden plaats in de natuur.

  Wat ben ik kwijt aan een bedrijfsuitje in Brabant?

  Bij Monsterevents vind je altijd een activiteit die aansluit bij jullie budget. We hebben workshops vanaf € 20,- per persoon. Een weekend survivallen boek je rond € 100,- per persoon. Onze andere uitjes zitten ergens tussen die prijsklassen in.

  Is het via jullie mogelijk een overnachting te boeken?

  Jazeker. We kunnen voor ná elk bedrijfsuitje een verblijf op maat voor jou en je team boeken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en we vertellen je graag meer.