Nieuw

Bedrijfsuitje

Manhunt - The Citygame Experience

v.a. € 39.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Bedrijfsuitje

Manhunt - The Citygame Experience

Ben jij klaar voor een bedrijfsuitje vol met actie, spanning en avontuur? Dan is de Hunted Game Experience echt iets voor jou! In dit interactieve spel, gebaseerd op de hitseries Hunted en Jachtseizoen, kunnen jij en je collega’s laten zien dat jullie onze hunters te slim af zijn.

Na een overval op een waardetransport weet een stel criminelen met de buit weg te komen. Op verschillende plekken in de stad verstoppen zij de zakken met geld. De kust is veilig, althans dat denken zij… Toch heeft de politie wat sporen gevonden en dus hebben zij een team met hunters ingezet om de daders op te sporen. De criminelen zien maar één uitweg; zo snel mogelijk de buit veiligstellen!!

Bloedstollend, interactief en snelheid
Tijdens dit bloedstollende teambuildingspel zijn jullie de voortvluchtige criminelen. Jullie worden op de hielen gezeten door de hunters, onze gamemasters. Iedere 10 minuten wordt de locatie van de hunters bekendgemaakt via GPS. Welk team lukt het om uit handen te blijven van de hunters? Wie slaagt erin om tijdens dit bedrijfsuitje de criminele opdrachten succesvol uit te voeren, de locaties van de buit te achterhalen en daar te arriveren vóór de andere teams? Op die manier verzamel je het meeste geld en versla jij je collega-criminelen!

Samenwerking, tactiek, strategie en communicatie
Een goede tactiek, goed samenwerken en strategisch nadenken zijn tijdens dit teambuildingspel écht een vereiste. Wie kent de stad op zijn duimpje en kiest de steegjes waarin er makkelijk aan de hunters kan worden ontsnapt? Of lopen jullie juist door de drukke winkelstraten om op die manier niet op te vallen? Voor de fanatieke spelers is er tijdens dit interactieve teamuitje geen moment om zichzelf te vervelen. Al heb je alle ogen in het team nodig om te zorgen dat jullie de hunters spotten voordat zij jullie zien!

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven je ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.).

Het Jachtseizoen met je eigen collega’s kan beginnen!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Ruud (Samsung)

Super leuke dag! Interactief, competitief en goed voor de groepsdynamiek. Alles goed geregeld met leuke begeleiders die er echt wat van maken.

Saskia (UWV)

Alles goed geregeld! Gewoon een top dag!

Johan (RET NV)

Leuke citygame om samen met je collega’s te doen. Interactief en leuke teamopdrachten. Ook een leuk fotoalbum na het event. Guido en Dominic bedankt voor de leuke middag.

Nelleke (Shell)

Fantastisch dag met het hele bedrijf. Alles top geregeld van A tot Z. Deze citygame zit gewoon goed in elkaar en iedereen kan deelnemen op zijn eigen manier. We komen zeker nog een keer terug.

Joyce (Coty)

Het was een onvergetelijke dag! Iedereen op kantoor is nog steeds enthousiast over het spel.

Alles was onwijs goed geregeld vanuit Monster Events, we hebben hier niet naar om hoeven kijken!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:20 Kennismaking + uitleg programma
13.25 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams naar buiten met iPads
15.30 Teams terug op de eindlocatie (prijsuitreiking)
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy