Amersfoort

Altijd al een leuk uitje in Amersfoort willen doen? Monsterevents heeft verschillende activiteiten in de stad van uw keuze. Amersfoort ligt in het midden van Nederland en is de meest veelzijdigste stad van ons kikkerlandje. Amersfoort heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, veel historie, verschillende evenementen, architectuur en mooie natuur.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Opzoek naar een leuk uitje in Amersfoort?

  Een leuk uitje zoeken is niet makkelijk. Monsterevents biedt voor ieder wat wils aan. Actief, creatief, sportief of toch een culinair uitje? Wij hebben het allemaal!

  Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar de juiste workshop in Amersfoort. Uiteraard kunnen wij ook uitjes in Zeist of uitjes in Zuid-Holland voor u organiseren.

  Amersfoort Stadscentrum Bedrijfsuitje

  Amersfoortse uitjes zijn:

  • Geheel verzorgd
  • Ervaren begeleid
  • Zowel indoor als outdoor

  Amersfoort Stad Teambuilding

  Als u op zoek bent naar een super leuk uitje in Amersfoort, bekijk dan deze pagina voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.


  De leukste uitjes in Amersfoort


  Gehackt in Amersfoort

  Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje, verandert uit het niets in een bloedstollend cyber avontuur. Een bijna levensechte situatie, die uiteraard om onmiddellijke actie vraagt!


  Gehackt, hackt, hacked in Amersfoort Personeelsuitje


  Moorddiner, moordspel, dinerspel … in Amersfoort

  Bent u opzoek naar een leuk avondje uit? Wat dacht u van een moorddiner. Een heerlijk diner in een restaurant naar keuze en geweldige entertainment. Terwijl u aan het tafelen bent is het aan u om de moordenaar te ontmaskeren…

  Moord Diner Amersfoort Personeelsuitje Dinerspel

  Kook Workshop in Amersfoort

  Een overheerlijke en leerzame workshop! Onze kok leert u de fijne kneepjes van zijn of haar vak. Wilt u Italiaans, Surinaams, Spaans of Aziatisch willen leren koken? Boek dan nu uw eigen kookworkshop bij Monsterevents!

  Masterchef Amersfoort Culinair Bedrijfsuitje

  Amersfoortse feitjes

  1. Piet Mondriaans geboortehuis staat in Amersfoort.

  2. De school waar Rundfunk wordt opgenomen is gevestigd in Amersfoort.

  3. Onze Lieve Vrouwetoren van 98 meter kan je beklimmen.

  De leukste plekjes in Amersfoort

  De vier broers – Beers & Grill

  Wenst u tijdens uw uitje stoere gerechten op houten planken, grillspecialiteiten van de Big Green Egg, plancha of houtskoolgrill en dry-aged meat? Dan is de Vier Broers een echte aanrader. Bij elk gerecht serveren zij een passend Amersfoorts speciaalbiertje!

  Afbeeldingsresultaat voor de vier broers amersfoort

  Grand Café & Restaurant Hemels

  Grand Café Hemels is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Amersfoort. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, teamuitje of een uitje met vrienden, bij Hemels kunt u heerlijk lunchen, uitgebreid dineren of ontspannend borrelen!

  Grand Café Happerij & Tapperij

  Grand Café Happerij & Tapperij zorgt voor een compleet aanbod voor uw bedrijfsuitje, teambuilding of vrijgezellenuitje. Ontbijten, lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen, alles is hier mogelijk.

  Hete Kolen

  Tijdens uw bedrijfsuitje of vriendenuitje eten in huiselijke sferen? Dan ben je bij Hete Kolen aan het juiste adres. Heerlijk eten, leuke bediening en zeer aantrekkelijk geprijsd!

  Bistro ’t Kannetje

  Zomers kunt u met uw collega’s heerlijk vertoeven op het terras op het plein aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren of in de binnentuin. In de winter ontvangen wij uw gezelschap graag bij onze gezellige open haard.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio