Sushi Workshop

Personeelsuitje

Sushi Workshop

v.a. € 55 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 250 personen

Personeelsuitje

Sushi Workshop

Heb je al plannen voor het volgende uitje voor jouw bedrijf? Wij wel voor jullie! Wat is er nou leuker dan een workshop Sushi maken?
Heerlijke zelfbereide Sushi eten en gezellig, culinair bezig zijn samen met jouw collega’s, dat is de Sushi workshop van Monsterevents!

Sugoooi?!
Sugooooi?! is de Japanse kreet voor te gek, fantastisch, geweldig en andere superlatieven. En dat is niet voor niets dat we de Sushi workshop die wij aanbieden deze term hebben meegegeven. Er zijn veel Sushiworkshops op dit moment maar de liefde en het vakmanschap van Sugooooi is het speldje in de Nederlandse Sushiberg.

Je krijgt bij binnenkomst eerst even een drankje om in de sfeer van de rijzende zon te komen. Maar dan is het toch echt tijd om de handen uit de kimono’s te steken en ons de kunst van de keuken van Japan eigen te gaan maken. In dit vis- en schelpdierengekke land is de tonijn koning. Van maguro tot otoro, de Japanners lijken bijna net zoveel woorden te hebben voor tonijn en zijn eetbare delen als de Fransen voor verschillende soorten kaas.

Heerlijke sushi bereiden, eten en bijkletsen!
Tijdens het ongeveer drie uur durende Sushi Workshop leer je verschillende soorten sushi te maken, van eenvoudige tot moeilijke. Deze zelfgemaakte sushi worden natuurlijk tijdens de Sushi Workshop opgegeten onder het genot van een kopje groene thee en / of saké. Het samen maken en eten van deze Japanse hapjes is een hele gezellige bezigheid. Het geeft een goede sfeer en bovendien is het nog gezond ook. Vegetariërs zijn ook aan het goede adres, de ingrediënten zijn erg gevarieerd zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Petra (Marktplaats)

Enthousiaste begeleiders en een strakke organisatie!

Erica

Leuke workshop! Wat je hier leert kan je ook gebruiken om zelf nog eens sushi te maken.

Danique (Groepsuitje)

Super leuke ervaring. Een goede manier om te leren hoe je zelf sushi kan maken. Het eten was heerlijk. Ook leuk dat je de sushi die je niet op kan mee mag nemen naar huis.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
16.30 Einde workshop
17.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Eigen sushi eten, avondprogramma, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy