Reviews

Danique (Groepsuitje)

Super leuke ervaring. Een goede manier om te leren hoe je zelf sushi kan maken. Het eten was heerlijk. Ook leuk dat je de sushi die je niet op kan mee mag nemen naar huis.

Sushi Workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Sushi Workshop
Heeft u al plannen voor het volgende uitje voor uw bedrijf? Wij wel voor u! Wat is er nou leuker dan een workshop Sushi maken?

Heerlijke zelfbereide Sushi eten en gezellig, culinair bezig zijn samen met uw collega’s, dat is de Sushi workshop van Monsterevents!

 

Sugoooi!??????

Sugooooi ??????!! is de Japanse kreet voor te gek, fantastisch, geweldig en andere superlatieven. En dat is niet voor niets dat we de Sushi workshop die wij aanbieden deze term hebben meegegeven. Er zijn veel Sushiworkshops op dit moment maar de liefde en het vakmanschap van Sugooooi is het speldje in de Nederlandse Sushiberg.

 

U krijgt bij binnenkomst eerst even een drankje om in de sfeer van de rijzende zon te komen. Maar dan is het toch echt tijd om de handen uit de kimono’s te steken en ons de kunst van de keuken van Japan eigen te gaan maken. In dit vis- en schelpdierengekke land is de tonijn koning. Van maguro tot otoro, de Japanners lijken bijna net zoveel woorden te hebben voor tonijn en zijn eetbare delen als de Fransen voor verschillende soorten kaas.

 

Heerlijke sushi bereiden, eten en bijkletsen! 

Tijdens het ongeveer drie uur durende Sushi Workshop leert u verschillende soorten sushi te maken, van eenvoudige tot moeilijke. Deze zelfgemaakte sushi worden natuurlijk tijdens de Sushi Workshop opgegeten onder het genot van een kopje groene thee en / of saké. Het samen maken en eten van deze Japanse hapjes is een hele gezellige bezigheid. Het geeft een goede sfeer en bovendien is het nog gezond ook. Vegetariërs zijn ook aan het goede adres, de ingrediënten zijn erg gevarieerd zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kunnen worden gemaakt.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

•16.00 uur       Ontvangst met een lekkere borrel

•16.15 uur       Uitleg inhoud Sushi Workshop

•16.30 uur       Start Sushi Workshop

•19.00 uur       Einde Sushi Workshop

 

Wilt u het arrangement ''Sushi Workshop'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Sushi Workshop

v.a. € 49.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.