Onze klanten

“Het nog enthousiaster maken van het team door Monsterevents, Sloepentocht was uiteraard geweldig! Alles verliep perfect! Het team vond dit event nog leuker dan de vorige… dat wordt moeilijk voor ons volgende event in september”
Phillips

De spelletjes waren leuk en niet te moeilijk of te zwaar, voor iedereen goed te doen. Atlijd leuk om met twee teams tegen elkaar te strijden. Ik ben erg tevreden met jullie service. Geduld en veel tijd/moeite ingestopt voor verschillende offertes en wensen van mij, helemaal top!”
KPN Nederland

“Een Haka voor 400 IT medewerkers was van tevoren spannend of het zou aanslaan maar het was een groot succes. Ook de ‘escape experience op locatie’ was zeer geslaagd.”
ING Nederland

“Teambuildingsuitje 2018 escape room race Amsterdam. Ons doel is bereikt: verbinding en kennismaking onder collega’s op een leuke speelse wijze. Monsterevents heeft super goed contact gehouden, dank voor het organiseren!”
NOS

“We waren met een groep van 21 personen en alle 21 hebben een topdag gehad. Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van Monsterevents, Bedankt!”
Bestseller

Ik had voor mijn bedrijfsuitje veel eigen input, maar weinig tijd om het te regelen. Monster Events heeft dit super voor ons gedaan, we kregen wat we wilden en meer.”
The Louisiana Lobstershack

“Geweldig mooie locatie Beachclub Degreez, goed verzorgd. Prachtig weer gehad wat de dag helemaal top maakte. Leuke watersporten kunnen beoefenen! Zeer prettig contact gehad met de organisatie, kortom top!”
Adobe Systems

“Mede door de locatie, het geweldige weer, de leuke spelactiviteiten en het geweldige avondprogramma met de band ‘Kan het wat Zachter’ kunnen wij terugkijken op een geweldig personeelsfeest waar we nog lang met veel plezier op terug kunnen kijken. Het was TOP!!”
Generali Nederland

“Mooi weer tijdens de Sloepen Game; actief maar toch ook relaxt; Makkelijk te begrijpen;  leuke omgeving. Super gezellige activiteit! Elkaar verrast met onze uitspattingen, we hebben elkaar anders leren kennen (we zijn collega’s). Top” 
Rijkswaterstaat

“Je kan je eigen identiteit of thema vermengen met het Event zodat het zeer persoonlijk wordt. Goed georganiseerd en leuk bedrijf!”
Perfect World Europe BV

“Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad! Alles was geweldig georganiseerd, wij waren met z’n allen dol enthousiast! Uiteindelijk hadden we ook nog prachtig weer. Kortom een topdag!”
Worldpack

“De Expeditie Robinson zit vol leuke activiteiten, op een goede locatie (Zandvoort) met lekker eten, alleen maar complimenten gehoord vanuit de deelnemers !”
Xebia

“Fijne en bijzondere omgeving voor een teamdag met zeer vriendelijk personeel. Samen sporten met een beperking geeft een hele andere dimensie en was mooi voor de teambuilding. En hoe mooi is het om iets terug te doen voor zo’n mooi inititiatief als Only Friends!”
Nyenrode Business Universiteit

“De organisatie van ons uitje hebben we nu al voor de derde keer volledig uit handen gegeven aan Monsterevents. Het is elke keer weer een schot in de roos!”
 Merces

“Als organisator van een uitje voor 70 personen was het super fijn dat alles vloeiend verliep en Monster Events alles regelde en stroomlijnde, zodat ikzelf gewoon met mijn collega’s kon genieten. Mijn collega’s en ik zijn dik tevreden over de activiteiten en hebben gelachen!”
Sociale Verzekeringsbank

“Super leuke locatie vriendelijk personeel. De wintergames waren super leuk. En daarbij waren super enthousiaste skileraren, Ga zo door goed geregeld. Veel contact gehad dat is ook goed bevallen. Bedankt.”
Ministerie van Defensie

“Het was een zeer geslaagde dag. Flexibiliteit van de organisatie was top. Het rijden in de 2cv is een echt avontuur en met de mooie omgeving erbij is dit een groot succes!”
KPN Nederland

“Als je wilt werken aan de verbinding in je team, met activiteiten die groepsdynamisch en leuk zijn om te doen, moet je bij only friends zijn. Iedereen zou moeten weten dat dit complex er is zodat wij allemaal een (kleine) bijdrage doen aan het voortbestaan ervan. !”
Nationale Politie Nederland

“Haka was van tevoren spannend of het zou aanslaan maar het was een groot sucecs. Ook ‘Favela Cartel’ was geslaagd. Leuke activiteiten en een goede en professionele organisatie.”
ING Nederland

“Super georganiseerd door Ramon. Alles liep volgens schema en wij hebben met de groep een super dag gehad.”
DLL International

“Wat een geweldig inspirerend event en een fantastische manier om banden tussen collegae aan te halen en nieuwe te smeden. Iedereen kwam terug vol energie en verhalen, hier gaan we nog lang van nagenieten”
Mapscape

“Het leukste PV uitje ooit. Amsterdam zien vanaf het water is erg top. We hebben ontzettend gelachen, leuke opdrachten en een goede begeleiding.”
Jooren transporten B.V.

“Ontzettend leuke middag gehad met het team, blokarten in november, met de zonsondergang op de achtergrond is zeker een aanrader. Goed georganiseerd, zeer prettig contact!”
Cisko

Voor het gezelschap wat we hadden was de Borrelbattle een hele goede activiteit. Het was uitdagend, super leuk en harstikke gezellig
Hoogmeemraadschap Hollands Noorderkwartier

“Een leuke, ontspannen, leerzame en gezellige middag met collega’s waar menig ongekend talent naar boven werd gehaald en waar iedereen vol trots een mooi aandenken aan heeft over gehouden!”
Het Concertgebouw N.V.

“Een heerlijke middag op de grachten van Amsterdam waarbij je op een nieuwe manier leert kijken naar deze geweldige stad!”
Heineken International B.V.

“Goede begeleiding in het voortraject en ook de begeleiding tijdens het programma. Echt een topmiddag, dit heeft uitstekend gewerkt als teambuilding.”
Universiteit van Amsterdam

“Verrassend leuk om te doen! Veel plezier gehad met onze buitenlandse collega’s die op deze wijze ook veel van Amsterdam hebben gezien! ”
Tele2

“Erg gastvrij en goed geregeld. Vriendelijke host en goede begeleiding. Erg mooie en passende vergaderlocatie. Host was fijn en zorgde dat alles tot in de puntjes geregeld was. Goede aansluiting van activiteiten ”
RET

” Gehackt is een spannend programma en actief zonder te veel inspanning, voor iedereen wat wils (omgeving, opdrachten). Super georganiseerd ik kan mij geen minpunten bedenken”
Aegon 

“De instructeurs waren erg enthousiast. Er was voldoende tijd voor alles en toch het gevoel veel verschillende dingen gedaan te hebben. Alles was ook goed georganiseerd, alle benodigdheden waren er. ”
De Lotto

“Toegankelijk, open en vriendelijk; zowel Jeroen, Gerben (schipper), Lucy (aan boord), gids, restaurant; kortom iedereen. Fantastisch verzorgd evenement. Geen uitje maar een beleving. ”
 Kenteq

” Gehackt is een super leuke activiteit, actief spel dat op vrijwel iedere locatie te spelen is en dat zorgt voor een leuke rivaliteit tussen de groepjes. Echt een aanrader! “
Unive

“I would like to thank you for the support and the whole organization of the event yesterday! A fun day filled with activities providing the team with both physically and intellectually challenging tasks. Helped to build team spirit! ”
Nike

“Wat een top dag! De doeken en verf lagen al klaar, iedereen kreeg gelijk zin om aan de slag te gaan. En de zon scheen! Dus we gingen buiten verven, wat het nog leuker maakte. IK krijg er nog steeds complimentjes over, dankjewel!”
Beter Bed

“Off-road met Defenders en quads is een leuk, spectaculair en uitdagend programma. Fantastische ervaring, top locatie en instructeurs. Ondanks de meer gevorderde rijervaring van het team wisten de instructeurs er toch de nodige spanning in te brengen “
Scania

“Allereerst bedankt voor het regelen. Begeleiding was goed en prettig. De activiteiten zaten goed in elkaar, er was lekker veel modder. In onze ogen was het een top dag! ”
HP Nederland

“Goede organisatie, snelle reactie (bij vragen in de voorbereiding), grote flexibiliteit, 100% afstemming op de wensen van de klant. Wij doen al langer zaken met Monsterevents en zullen dat in de toekomst ook zeker blijven doen.!”
RRB Groep

“De spellen waren leuk, helikopter en Majoor de moker deed het erg leuk. Goede lunch, kortom het programma klopte van begin tot eind.  “
McDonald’s