Evenementen vervoer

Monsterevents regelt ook jullie transport.
Naast het regelen het een compleet verzorgd bedrijfsuitje, training, teambuilding of bedrijfsfeest kunnen wij ook het voor een scherpe prijs het transport voor jullie verzorgen. Wij nemen het gehele organisatie van het transport uit handen en zorgen ervoor dat jullie op elke gewenste plek opgehaald en afgezet worden. Aan het einde van de dag of activiteit worden jullie door onze vriendelijke chauffeurs weer veilig naar huis of naar de volgende locatie gebracht.

Voor elke groepsgrootte het juiste transport.
Monsterevents biedt voor elke groepsgrootte een passende oplossing. We kunnen transport verzorgen voor grote en kleine groepen vanaf 2 personen. Van een luxe auto voor kleine gezelschappen tot minibusjes voor kleinere groepen tot een of meer touringcars voor grotere groepen. De bussen zijn modern en van alle gemakken voorzien en comfort is verzekerd. Ook is het mogelijk om meerdere bussen tegelijk in te zetten zodat iedereen op tijd op locatie arriveert. Ook is het mogelijk om tijdens de rit alvast te beginnen met welkomst hapje of drankje.

Betrouwbare vervoerders.
Wij werken uitsluitend met representatieve chauffeurs en hostesses die zorgen dat jullie veilig naar de gewenste locatie worden gebracht en aan het einde van de dag weer veilig naar huis gebracht worden. De touringcars worden bestuurd door betrouwbare, flexibele en gediplomeerde chauffeurs. Onze vriendelijke chauffeurs staan klaar om zowel de heen- als terugreis een prettige ervaring te maken. Veiligheid staat bij ons hoog de vaandel en daarom werken wij uitsluitend met vervoerders die in het bezit zijn van de vereiste keurmerken.

Dus als je op zoek bent naar transport en een compleet verzorgde dag met de leukste bedrijfsuitjesteambuildingbedrijfstrainingen of bedrijfsfeest dan neemt Monsterevents graag de totale organisatie voor haar rekening.