Online teambuilding

Online teambuilding

Online teambuilding & Fun

Online teambuilding activiteiten zijn perfect voor wanneer je niet fysiek samen kan komen door afstand of Covid-19 restricties. Een goede sfeer is een vereiste voor een succesvol Online Teamuitje of Online bedrijfsuitje, en dat is dan ook een garantie bij ons. Ons online aanbod varieert van een Online Bob Ross Workshop, naar een Pegasus Project Escape Room tot de altijd goede online quizzen met live Quizmaster. En dat allemaal vanuit het comfort van je thuiskantoor!

In deze tijd is het belangrijk om er voor te zorgen dat de verbondenheid, plezier en samenwerking tussen collega’s optimaal blijft. Door middel van deze online uitjes en online teambuilding zorg je ervoor dat dat gevoel gewaarborgd blijft. Wil je ze nog wel iets fysieks geven kan je kiezen om je collega’s te verrassen met een borrelpakket voor tijdens het online bedrijfsuitje!

Of je nou voor een online quiz gaat zoals Ik hou van Holland, Ranking The Stars of voor een Kookworkshop, bij Monsterevents kan het allemaal. Ook kun je bij ons samen met je collega’s leuke online teambuilding programma’s of online bedrijfsuitjes boeken zoals de enige echte online escape room The Pegasus Project, Project Arrow, Online teambuilding op afstand of een leuke online cocktail workshop met live bartenders.

Wacht je toch liever tot je weer kan samenkomen met je collega’s? Kies voor een van onze bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten op afstand op een later moment in dit jaar en herenig je collega’s op een veilige manier.

Online teambuilding events en teambuilding op afstand is belangrijk, omdat:
– Het ervoor zorgt dat iedereen zich verbonden voelt binnen het team
– Collega’s uit hun dagelijkse omgeving gehaald worden en hun creativiteit kunnen vergroten
– De onderlinge band wordt versterkt
– Het de communicatie stimuleert
– Jullie samen plezier blijven houden

Online teambuilding events & Fun
– Uit te voeren in het Nederlands en Engels
– Online teambuilding met borrelpakket
– Teambuilding events zijn mogelijk via Zoom, MS Teams en Skype
– Meer dan een simpele Online Quiz of online teambuilding game
– Interactief, samenwerken, gezelligheid, lachen en ontspanning

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Tijd voor afleiding, tijd voor online ontspanning!

  Juist nu is het erg belangrijk om leuke dingen te blijven doen met je familie en/of collega’s. Driekwart van de thuiswerkers mist zijn collega’s het meest nu we niet meer op kantoor zitten, bleek eerder uit onderzoek. Juist daarom hebben we voor jullie online coronaproof uitjes samengesteld. Deze kunnen jullie nu al spelen, bijvoorbeeld lekker vanuit huis met de familie en/of collega’s.

   

  Teamspirit
  De behoefte naar sociaal contact, ongein, gekkigheid en samen lachen is er meer dan ooit. Daarom willen wij jullie helpen om de goede teamspirit te behouden. Wij hebben een ruim aanbod aan activiteiten die op 1,5 meter afstand met elkaar uitgevoerd kunnen worden en uitjes die online uitgevoerd kunnen worden.

   

  Coronaproof
  De online teambuilding games zijn geheel coronaproof. Ze kunnen gewoon vanuit huis uitgevoerd worden. Wij maken gebruik van Zoom of Skype en geven jullie meer dan een simpele online quiz. Ideaal in tijden van digitale communicatie, voor zowel particulieren als bedrijven. De online teambuilding games zijn ontstaan in een tijd waarin we niet bij elkaar mogen zijn, maar teambuilding nu juist zo belangrijk is. Hierdoor kunnen mensen toch dichter bij elkaar komen.

   

  Vragen over evenementen tijdens Corona?
  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-3037300.