Online teambuilding & Fun

Online teambuilding activiteiten zijn perfect voor wanneer je niet fysiek samen kan komen door afstand of Covid-19 restricties. Een goede sfeer is een vereiste voor een succesvol Online Teamuitje of Online bedrijfsuitje, en dat is dan ook een garantie bij ons. Ons online aanbod varieert van een Online Bob Ross Workshop, naar een Pegasus Project Escape Room tot de altijd goede online quizzen met live Quizmaster. En dat allemaal vanuit het comfort van je thuiskantoor!

In deze tijd is het belangrijk om er voor te zorgen dat de verbondenheid, plezier en samenwerking tussen collega’s optimaal blijft. Door middel van deze online uitjes en online teambuilding zorg je ervoor dat dat gevoel gewaarborgd blijft. Wil je ze nog wel iets fysieks geven kan je kiezen om je collega’s te verrassen met een borrelpakket voor tijdens het online bedrijfsuitje!

Of je nou voor een online quiz gaat zoals Ik hou van Holland, Ranking The Stars of voor een Kookworkshop, bij Monsterevents kan het allemaal. Ook kun je bij ons samen met je collega's leuke online teambuilding programma's of online bedrijfsuitjes boeken zoals de enige echte online escape room The Pegasus Project, Project Arrow, Online teambuilding op afstand of een leuke online cocktail workshop met live bartenders.

Wacht je toch liever tot je weer kan samenkomen met je collega’s? Kies voor een van onze bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten op afstand op een later moment in dit jaar en herenig je collega’s op een veilige manier.

Online teambuilding events en teambuilding op afstand is belangrijk, omdat:
- Het ervoor zorgt dat iedereen zich verbonden voelt binnen het team
- Collega’s uit hun dagelijkse omgeving gehaald worden en hun creativiteit kunnen vergroten
- De onderlinge band wordt versterkt
- Het de communicatie stimuleert
- Jullie samen plezier blijven houden

Online teambuilding events & Fun
- Uit te voeren in het Nederlands en Engels
- Online teambuilding met borrelpakket
- Teambuilding events zijn mogelijk via Zoom, MS Teams en Skype
- Meer dan een simpele Online Quiz of online teambuilding game
- Interactief, samenwerken, gezelligheid, lachen en ontspanning