Online teambuilding & Fun

Muziek bingo online live DJ

v.a. € 17.50 p.p.
  • 60 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Online teambuilding & Fun

Muziek bingo online live DJ

Willen jullie een gezellige online bedrijfsuitje met borrel organiseren? Dan is onze Online Muziekbingo inclusief LIVE DJ iets voor jullie!

Onze Online Muziekbingo is een geheel coronaproef online teamuitje. Het kan met kleine en grote groepen gespeeld worden en is vooral heel gezellig. Onze DJ Bingomaster staat live voor jullie klaar. De Online Muziekbingo is interactief en één groot feest. Er kan worden gekozen uit verschillende thema’s, zoals het Foute uur Disco, Nineties, Holland, Apres-ski of Tropical vibes. Echt alles is mogelijk! Jullie kunnen het online uitje uitvoeren met vrienden, familie, collega’s noem maar op! Als leuke activiteit tijdens de avondklok en de lockdown.

Onze Digitale Disco Bingo show inclusief DJ is een interactief, online muziekfeest gebaseerd op het bekende bingo spel. Dit keer hoeven jullie geen cijfers weg te strepen op de kaart, maar liedjes! De Disco Bingomaster draait de hits van het muziekthema naar keuze en strepen maar. Wij maken gebruik van streaming in combinatie met Teams of Zoom (of uw eigen videoplatform). Uiteraard kunnen er ook prijzen aan de Online Muziekbingo gekoppeld worden. Maar valse bingo is natuurlijk ook een mogelijkheid. En wees gewaarschuwd, want ook achter de laptop ben je gewoon het haasje..

De combinatie van de vrolijke muziek, het gok element, toetsen van je muziekkennis, lekkere drankjes/snacks en onze hilarische Disco Bingo DJ Tom zorgt ervoor dat onze online Muziek Bingo inclusief DJ jullie online borrel tot een gegarandeerd feest zal maken.

Onze Online Muziek Bingo inclusief DJ is laagdrempelig, sociaal en kan met alle muziekthema’s gespeeld worden. Het voordeel van dit online bedrijfsuitje, is dat het ideaal is voor grote groepen. Zo kunnen jullie in deze tijden toch een gezellige online bedrijfsborrel houden!

Wij zullen jullie ondersteunen met alle originele ideeën om de online borrel interactief en gezellig te maken. Wij kunnen bijvoorbeeld vooraf een leuke achtergrond in Teams of Zoom delen die matcht met het thema van jullie online borrel.

Door de achtergronden, onze vrolijke borrelboxen en bijpassende muziekthema’s is onze online borrel altijd een groot feest.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Danny

Dit was een heel leuk en gezellig online event! Wij hebben genoten.

Maaike

Echt een aanrader! Alles kan ook naar wens aangepast worden. Wij hebben zo gelachen met z’n alle.

Tim

Een super oplossing om toch online iets leuks met elkaar te doen! Wij hebben het echt heel leuk gehad met elkaar.

Eve (Renewi)

Iedereen was enthousiast en vond het leuk. Gezellig corona proof uitje!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

15.00 Ontvangs in online communicatieplatform
15.10 Online kennismaking met de quizmaster, uitleg en spelregels
15.15 Aanvang Online quiz
16.15 Verassende online prijsuitreiking + korte nabespreking collega’s onderling
16.45 Einde online quiz

Optioneel

– Diverse thuiswerk borrelpakketten va. € 16,50 p. st.

Onze borrelpakketten hebben niet alleen een luxe uitstraling maar de inhoud is een feestje voor de
smaakpapillen. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en komen rechtstreeks uit
een kaas- en delicatessenwinkel.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy