Bedrijfsevenement op maat

Bedrijfsfeest

Bedrijfsevenement op maat

Prijs op aanvraag
  • 240 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsfeest

Bedrijfsevenement op maat

Een bedrijfsevenement met impact!

Een bedrijfsfeest organiseren wij samen met onze opdrachtgevers. Met elkaar brengen we de belangrijkste pijlers in kaart en gaan we dieper in op de kernwaarden van jouw bedrijf zodat we een uniek eventconcept kunnen ontwikkelen!Of het nu gaat om een intern bedrijfsfeest of een viering met relaties, samen creëren wij een échte experience op basis van jouw wensen.

Evenementenlocaties
Een bedrijfsfeest kan plaats vinden op een externe evenementenlocatie of in eigen pand. Ons bevlogen team maakt van ieder evenement een unieke beleving. Dit doen wij door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij nemen de organisatie van het event van A tot Z uit handen en werken met een hecht netwerk van professionele leveranciers. Tijdens het traject ontzorgen we jou volledig en adviseren wij over de diverse mogelijkheden.

Let’s affect your event!
Een goed bedrijfsfeest voldoet aan de juiste mix van elementen. Voor ons bestaat dit uit een passende evenementenlocatie, verrassende acts en entertainment, leuke activiteiten, indrukwekkende techniek en prachtige styling. Laat je adviseren bij het kiezen van een geschikt programma voor jouw evenement.

Waardevol netwerk
Door onze ervaring in de evenementenbranche hebben wij veel connecties opgebouwd en kunnen wij een pakkende line-up samenstellen en een goed inhoudelijk programma aanbieden. Ook kleden wij het evenement volledig aan met onze interne eventstylisten. Doordat ons team uitblinkt in verschillende event specialismes, zijn wij eindregisseur in alles wat wij doen voor jouw evenement.

Kerstevenement
En toen was het kerst! De tijd van gezelligheid, samenzijn en sfeervolle events. Kerst is een thema waar men geen genoeg van krijgt. Kies je voor Winter Wonderland of een warme, klassieke look? Ons team van producers en event stylisten toveren jouw evenement om tot een nieuwe wereld.

Jubileum evenement
Een speciale gelegenheid of viering? Een jubileumfeest is een feestelijke aanleiding voor een evenement. Een thema mag dan natuurlijk ook niet ontbreken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kick-off evenement
De lancering van een nieuwe strategie of het nieuwe jaar goed inluiden? Start met een inspirerend kick-off evenement. Bij een kick-off staat verbinding, informatievoorziening en inspireren centraal. Van een plenaire sessie tot een feestelijke borrel of van inhoudelijke workshops tot een feest: Alles is mogelijk!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

17.00 Aanvang met borrel (optioneel)
18.00 Start diner                                         (optioneel)
20.00 Start bedrijfsfeest
00.00 Einde bedrijfsfeest

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy