Dordrecht

Bent u een leuk uitje aan het plannen maar weet u niet waar? Wat dacht u van Dordrecht? Dordrecht zit vol met historie. Zo kunt u de ruim 1000 monumenten in Dordrecht verkennen met Monsterevents op een unieke manier maar ook het groene Nationaal Park De Biesbosch.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Dordrecht

  Merz

  Geniet van de wereldkeuken bij dit sfeervolle restaurant in de haven van Dordrecht. Lekker borrelen na jullie teambuildingsuitje of dineren? Dat kan bij Merz

  Dordts Genoegen

  In hartje Dordrecht kunt u lekker relaxen in dit gezellige eetcafé. Proef internationale gerechten en drankjes na uw bedrijfsuitje.

  BRUT Food & Wine Bar

  Een sfeervolle restaurant dat een Europees menu serveert. Geniet van de mediteraanse keuken met een overheerlijk wijntje of biertje na uw personeelsuijte. BRUT is bekrood met het certificaat van uitmuntedheid van Tripadvisor.

  De Stroper

  Een heerlijke Europese vis restaurant. Geniet van zeevruchten met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje in Dordrecht. De Stroper staat in de Michelin Gids 2016!

  Post

  Heerlijk Europees eten bij Post in Dordrecht. Proef de mediteraanse passie na uw teambuilding bij Post, een echt Dordts restaurant.

  Dordt voor uw uitje

  Dordrecht biedt vele verschillende activiteiten aan. Van een avontuurlijk stadsspel tot aan een gemotoriseerd uitje. Of toch liever een themafeest in Dordt? Ontdek het allemaal zelf met Monsterevents!

  In Zuid-Holland biedt Monsterevents ook uitjes aan in onder andere Den Haag en Delft.

  Uitjes in Dordrecht

  • Een geheel verzorgde dag weg
  • Meer dan 100+ uitjes
  • Goede begeleiding
  • Indoor en outdoor activiteiten

  Liever een uitje in een andere stad? Dat kan! Monsterevents biedt uitjes aan in heel Nederland. Wat dacht u van Amsterdam, Breda of Almere.

  Voor het gehele aanbod aan uitjes voor Dordrecht kunt u hiernaast kijken.

  Top 3 uitjes in Dordrecht

  Tuk Tuk Rally in de Biesbosch

  Ontdek de Biesbosch met de Tuk Tuk Rally van Monsterevents. Een leuk uitje op deze grappige driewielers met leuke teamopdrachten zorgen voor een onvergetelijke dag.

  Knotsgekke Crazy 88 in Dordrecht

  Ontdek Dordrecht op een knotsgekke manier met de knotsgekke Crazy 88 van Monsterevents. Wie van jullie durft het om alle opdrachten te voldoen in de tijdlimiet?

  Themafeest Cuba Libre in Dordrecht

  Breng Cuba naar Dordrecht met het themafeest Cuba Libre van Monsterevents. Een spetterend feest met heerlijk salsamuziek en heerlijke cocktails.

  Dordtse Weetjes

  1. De kunstschilder Aelbert Cuyp en de bioloog Freek Vonk zijn geboren in Dordrecht.

  2. Dordrecht is een eiland.

  3. De bijnaam voor Dordtenaren zijn Schapekoppen.

  4. Dordrecht heeft bijna 900 rijksmonumenten!

  5. In Zuid-Afrika is er ook een plaatsje Dordrecht.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio