Workshop Beestenboel Schilderen

Workshops

Workshop Beestenboel Schilderen

v.a. € 32.50 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Locatie op aanvraag
  • 20 – 350 personen

Workshops

Workshop Beestenboel Schilderen

Maak op een unieke wijze kennis met verschillende schilderstechnieken, verfsoorten en kleuren. Workshop Beestenboel Schilderen is een workshop die je niet snel vergeet!

Ben je op zoek naar een bijzondere manier van creatieve teambuilding? Of heb je zin in een middag gewoon lekker creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Tijdens deze unieke schilder workshop staat teambuilding centraal. Samen met je vrienden, familie of collega’s kies je van te voren het dier uit die je wil gaan beschilderen. Wel één van papier-maché natuurlijk een geen echte dieren! Jullie beschilderen dit dier met verschillende schilder technieken die tijdens de workshop wordt uitgelegd. Laat je ideeën de vrije loop en eindig samen met een mooi kunstwerk! Schilderen met een thema kan hiervoor een leuk idee zijn. Onze kunstenaar heeft zelf een aantal voorbeelden van Beestenboel Schilderen, hij kan jullie altijd helpen met ideeën.

Als je liever je eigen beest wil beschilderen, zodat iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis kan nemen, is dat geen enkel probleem. Tijdens Workshop Beestenboel Schilderen gaat iedereen bijvoorbeeld een klein kalf beschilderen een gezamenlijk een grote koe voor op kantoor! Alles kan niets moet!

Aan het einde van de dag hebben jullie een mooi beest beschilderd die een bijzonder plekje bij jullie op kantoor of thuis verdiend. Onze kunstenaar zorgt ervoor dat jullie kunstwerken worden gedroogd, gelakt en afgeleverd op het gewenste adres. Een levensgrote koe voor op kantoor en een klein kalfje voor thuis wie wilt dat nou niet. Een super herinnering van deze mooie dag.

Nooit gedacht dat je creatief zou zijn? Aan het einde van de workshop zal iedereen een verbluffend resultaat hebben!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Patricia (Normec Foodlab)

Creatief en gezellig, leuke activiteit voor het groepsgevoel!

Robin (Vrijgezellendag)

De begeleider stuurde ons super goed aan. We wisten nog niet welk thema we wilden, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor vriendschap. We hebben een prachtig resultaat opgeleverd met zijn alle!

Daphne (COV)

Heerlijke ontspannen dag, waarbij je collega’s eens op een andere manier bezig ziet en leert kennen met leuke begeleiding die erg behulpzaam was! Gecombineerd met de Masterchef kookworkshop hebben wij een topdag gehad!

Lisa (KAS ING)

Ik had niet verwacht dat iedereen in onze groep zo creatief was! We hebben één grote koe geschilderd en het is echt super mooi geworden. Goed voor teamwork!

Natasja (ING Groep)

Niet iedereen was creatief in onze groep, maar onze begeleider kwam met super leuke ideeën waardoor iedereen een prachtig diertje had geschilder. Het was een creatieve en leerzame activiteit met heel veel plezier.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
16.30 Einde workshop
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy