Reviews

Patricia (Normec Foodlab)

Creatief en gezellig, leuke activiteit voor het groepsgevoel!

Lisa (KAS ING)

Ik had niet verwacht dat iedereen in onze groep zo creatief was! We hebben één grote koe geschilderd en het is echt super mooi geworden. Goed voor teamwork!

Robin (Vrijgezellendag)

De begeleider stuurde ons super goed aan. We wisten nog niet welk thema we wilden, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor vriendschap. We hebben een prachtig resultaat opgeleverd met zijn alle!

Natasja (ING Groep)

Niet iedereen was creatief in onze groep, maar onze begeleider kwam met super leuke ideeën waardoor iedereen een prachtig diertje had geschilder. Het was een creatieve en leerzame activiteit met heel veel plezier.

Workshop Beestenboel Schilderen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Workshop Beestenboel Schilderen
Maak op een unieke wijze kennis met verschillende schilderstechnieken, verfsoorten en kleuren. Workshop Beestenboel Schilderen is een workshop die u niet snel vergeet!

Bent u op zoek naar een bijzondere manier van creatieve teambuilding? Of heeft u zin in een middag gewoon lekker creatief bezig te zijn? Dan is deze workshop echt iets voor u!

Tijdens deze unieke schilder workshop staat teambuilding centraal. Samen met uw vrienden, familie of collega’s kiest u van te voren het dier uit die u wilt gaan beschilderen. Wel één van papier-maché natuurlijk een geen echte dieren! Jullie beschilderen dit dier met verschillende schilder technieken die tijdens de workshop wordt uitgelegd. Laat uw ideeën de vrije loop en eindig samen met een mooi kunstwerk! Schilderen met een thema kan hiervoor een leuk idee zijn. Onze kunstenaar heeft zelf een aantal voorbeelden van Beestenboel Schilderen, hij kan jullie altijd helpen met ideeën.

Als u liever uw eigen beest wil beschilderen, zodat iedereen zijn eigen kunstwerk mee naar huis kan nemen, is dat geen enkel probleem. Tijdens Workshop Beestenboel Schilderen gaat iedereen bijvoorbeeld een klein kalf beschilderen een gezamenlijk een grote koe voor op kantoor! Alles kan niets moet!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur   Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)
• 14.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
• 14.15 uur   Instructies en uitleg Workshop Beestenboel Schilderen
• 17.00 uur   Einde Workshop Beestenboel Schilderen

Optioneel
• 17.15 uur   Ontvangst deelnemers op eindlocatie met een borrel
• 18.30 uur   Aansluitend diner/avondprogramma

Aan het einde van de dag hebben jullie een mooi beest beschilderd die een bijzonder plekje bij jullie op kantoor of thuis verdiend. Onze kunstenaar zorgt ervoor dat jullie kunstwerken worden gedroogd, gelakt en afgeleverd op het gewenste adres. Een levensgrote koe voor op kantoor en een klein kalfje voor thuis wie wilt dat nou niet. Een super herinnering van deze mooie dag.

Nooit gedacht dat u creatief zou zijn? Aan het einde van de workshop zal iedereen een verbluffend  resultaat hebben!

Wilt u het de "workshop beestenboel schilderen" boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!


Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Workshop Beestenboel Schilderen

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.