Giftcards

De Monsterevents Experience Card
Verras je relaties met een Monsterevents Giftcard, de leukste giftcard van Nederland. Met deze giftcard geef je een onvergetelijke beleving cadeau. Laat je relaties of collega’s zelf een keuze maken uit onze zeer uitgebreide aanbod van verschillende activiteiten zoals workshops, teambuildingevents, bedrijfsuitjes, teamuitjes of maatschappelijk bewuste personeelsuitjes.

Drie verschillende Experience Cards
De Monsterevents Experience Card komt in drie verschillende waarden met tegoeden van €750,=, €1500,= of €2500,=. De giftcard is in te wisselen bij het boeken van een belevenis via onze site en wordt verrekend met de offerte van de gekozen experience. Een eventueel overgebleven tegoed blijft twee jaar geldig en bij een tekort op het offertebedrag kan het restant bijbetaald worden.

Gepersonaliseerde Monsterevents Giftcard
Wij bieden de mogelijk om te giftcard te voorzien van jullie eigen logo. Daarnaast kunnen wij ook de begeleidende brief en cadeauverpakking voorzien van jullie artwork. Op deze manier verras je je relaties met een zeer origineel relatiegeschenk. Zijn de targets gehaald of wil je iemand belonen voor een jarenlange businessrelatie bestel dan de Monsterevents Experience Card.

Keuze uit meer dan 100 experiences
Met de Monsterevents Experience Card maak je een keuze uit meer dan 100+ onvergetelijke bedrijfsuitjes, teambuilding events, workshop of andere belevingen. Bekijk op onze site het uitgebreide aanbod en kies je favoriete uitje. Een herinnering is het mooiste cadeau!

Je bestelt de giftcard via mail of telefoon bij Monsterevents. Neem hier contact met ons op en ontvang de giftcard in huis. De giftcard komt in vorm van een pasje en wordt op verzoek gepersonaliseerd in inclusief een cadeauhoesje.