Wordt vriend van Monsterevents

Over ons

Monsterevents is een dynamisch organisatiebureau, opgericht in 2009. Wij zijn inmiddels uitgeroeid tot een succesvol bedrijf dat zowel nationaal als internationaal evenementen organiseert. Vanuit een gezellig kantoor in het hartje van Amsterdam zetten wij ons in voor onze klanten. Voor iedereen weten wij een passend uitje te vinden, en een onvergetelijke ervaring te creëren. Bij Monsterevents geloven wij in kwaliteit en vertrouwen. Iedere klant krijgt zijn eigen persoonlijke eventplanner, die elke zorg wegneemt en het perfecte uitje regelt. Geen wens is te gek!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Naast dat wij ons uiterste best doen om de leukste evenementen te organiseren vinden wij het ook belangrijk dat onze evenementen een minimale impact op het milieu hebben en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Voor onze evenementen maken wij bijvoorbeeld zo veel mogelijk gebruik van elektrische voertuigen, groene leveranciers en milieubewuste locaties.

Daarnaast organiseren wij een aantal evenementen op de sportclub Only Friends. Dit is een sportclub voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of geestelijke beperking. Voor elke keer dat deze evenementen geboekt worden geven wij 2 euro aan de sportclub. Bij het boeken van een leuk uitje steun je dus automatisch deze unieke organisatie.

Wil je meer lezen over Only Friends? Klik dan hier.