Over Monsterevents

Monsterevents is een jong, dynamisch en creatief evenementenbureau dat is opgericht in 2008. Bij Monsterevents zijn wij gepassioneerd bezig met het creëren van onvergetelijke bedrijfsevenementen, teambuilding activiteiten, workshops en personeelsuitjes. Als team achter Monsterevents is onze toewijding gericht om jouw wensen en ideeën te vertalen naar een unieke belevenis en het leveren van een buitengewone en persoonlijke ervaring aan elke klant.

Met onze uitgebreide ervaring in de evenementenbranche beschikken wij als organisatie over de kennis en vaardigheden om evenementen te ontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten.

Wij zijn een succesvol bedrijf dat talloze evenementen organiseert in binnen- en buitenland. Vanuit een gezellig kantoor in het hartje van Amsterdam zetten wij ons in voor onze klanten. Voor iedere klant weten wij een passend evenement of uitje te vinden en een onvergetelijke ervaring te creëren. Bij Monsterevents geloven wij in kwaliteit en vertrouwen. Iedere klant krijgt zijn eigen eventplanner, die elke zorg wegneemt en het perfecte uitje regelt. Geen wens is te gek!

Onze Missie
Monsterevents streeft ernaar zaken te doen met gevoel, passie, openheid en plezier. Wij willen ervoor zorgen dat de wensen van de klant zoveel mogelijk worden doorgevoerd en deze zorg van hen uit handen nemen. Een belangrijk punt bij ieder evenement dat wij organiseren, is het verwachtingspatroon van zowel de opdrachtgever als de gasten te overtreffen. Ieder evenement moet uniek en verrassend zijn: een onvergetelijke belevenis!

Onze Visie
In onze werkwijze staan transparantie en flexibiliteit voorop. Wij werken graag als een team, niet alleen met elkaar, maar zeker ook met onze opdrachtgevers. Onze doelstelling is om onze klanten een volledig op maat gemaakt programma aan te bieden dat aansluit bij hun behoeften en specifieke vragen, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Wij willen voor onze klanten een professionele en specialistische partner zijn op het gebied van allerlei soorten evenementen (klein en groot) waarbij er continu persoonlijke aandacht is.

Kernwaarden Monsterevents

  • Professioneel
  • Klantvriendelijk
  • Servicegericht
  • Vernieuwend
  • Kwaliteit voor kwantiteit
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk