Bedrijfsfeest

Bedrijfsfestival

Prijs op aanvraag
 • 180 minuten
 • In & outdoor
 • Heel Nederland
 • 50 – 5000 personen

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfestival

Muziek, good vibes, entertainment, lachende gezichten en een plek waar iedereen zichzelf mag zijn! Dit zomerse pareltje is op elke buiten locatie te reserveren. Iedere smaak is anders en elk bedrijf is anders. Dit festival wordt volledig op maat aangeboden naar de wensen van de bezoekers.

Festival bezoekers opgelet!!
Bij een echt festival hoort natuurlijk een Guestlist en een bandje. Iedereen is vip vanavond en de bandjes worden bij ontvangst uitgedeeld. Als je je eigen locker hebt bemachtigd kan het feest beginnen! Bij ontvangst wordt een lekkere zomerse cocktail uitgedeeld en hoor je de opzwepende muziek van de DJ! Plof lekker neer op een zitzak in de zon, neem een plons in het water of in de Hottub, geef jezelf een extra feestelijke touch bij de festival visagistes of neem alvast een kijkje bij de Silent disco.

Creativiteit op de agenda
Dit festival staat ook in het teken van kunst! Maak met elkaar een 6 meter lange graffiti wall, help mee te bouwen aan een burn welke aan het einde van de dag symbolisch zal worden verbrand, maak creatieve sieraden en hoofdtooien of ga op de foto in de zomerse creatieve fotobooth.

Music and freedom
Een oersterke coverband, een swingende salsaband, een s DJ of een jazz trio! Tijdens dit bedrijfsfestival is er voor ieder wat wils. Vooraf zetten wij een fantastische programmering neer geheel naar smaak en wens.

Foodtrucks
Uiteraard bestaat een festival niet zonder een diversiteit aan lekker eten. Super stoere foodtrucks en stands zorgen voor een mooi culinair spektakel.

Optioneel bij te boeken
Tipi tent met waarzegster, Limbo of salsa workshop, neptattoos maken, G&T bar, vuurspuwers en de GIF booth. Een transfer met pendelbussen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Annelies (Snelvertaler b.v.)

De band, DJ, aanwezigheid begeleiding Monsterevents en Locatie waren top!

Stephan (BCC)

Geweldige ervaring. Leuk om collega’s een beetje “los” te zien gaan, zo leer je elkaar op een andere manier kennen.

Pauline (Acto)

Het was super, iedereen heeft genoten krijgen allemaal leuke reacties! Tuan krijgt vanochtend mijn foto’s, zijn erg leuk.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start gezamelijke activiteit
16.15 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • Diner
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy