Reviews

Annelies (Snelvertaler b.v.)

De band, DJ, aanwezigheid begeleiding Monsterevents en Locatie waren top!

Pauline (Acto)

Het was super, iedereen heeft genoten krijgen allemaal leuke reacties! Tuan krijgt vanochtend mijn foto’s, zijn erg leuk.

Bedrijfsfestival

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Muziek, good vibes, entertainment, lachende gezichten en een plek waar iedereen zichzelf mag zijn! Dit zomerse pareltje is op elke buiten locatie te reserveren. Iedere smaak is anders en elk bedrijf is anders. Dit festival wordt volledig op maat aangeboden naar de wensen van de bezoekers.

 

Festival bezoekers opgelet!!

Bij een echt festival hoort natuurlijk een Guestlist en een bandje. Iedereen is vip vanavond en de bandjes worden bij ontvangst uitgedeeld. Als je je eigen locker hebt bemachtigd kan het feest beginnen! Bij ontvangst wordt een lekkere zomerse cocktail uitgedeeld en hoor je de opzwepende muziek van de DJ! Plof lekker neer op een zitzak in de zon, neem een plons in het water of in de Hottub, geef jezelf een extra feestelijke touch bij de festival visagistes of neem alvast een kijkje bij de Silent disco.

 

Creativiteit op de agenda

Dit festival staat ook in het teken van kunst! Maak met elkaar een 6 meter lange graffiti wall, help mee te bouwen aan een burn welke aan het einde van de dag symbolisch zal worden verbrand, maak creatieve sieraden en hoofdtooien of ga op de foto in de zomerse creatieve fotobooth.

 

Music and freedom

Een oersterke coverband, een swingende salsaband, een s DJ of een jazz trio! Tijdens dit bedrijfsfestival is er voor ieder wat wils. Vooraf zetten wij een fantastische programmering neer geheel naar smaak en wens.

 

Foodtrucks

Uiteraard bestaat een festival niet zonder een diversiteit aan lekker eten. Super stoere foodtrucks en stands zorgen voor een mooi culinair spektakel.

 

Optioneel bij te boeken

Tipi tent met waarzegster, Limbo of salsa workshop, neptattoos maken, G&T bar, vuurspuwers en de GIF booth. Een transfer met pendelbussen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Bedrijfsfestival

v.a. € 0.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.