Workshops

Workshops

Workshops

Op zoek naar een Workshop om te doen tijdens jullie bedrijfs-, personeels- of groepsuitje? Bij Monsterevents bieden we verschillende workshops aan om te doen. Workshops zijn erg leuk omdat je niet alleen met je bedrijf of team actief bezig bent maar ook nog iets leert. Monsterevents heeft een uitgebreid aanbod aan leuke en leerzame workshops voor groepen tot 100 personen of online workshops voor grote groepen, zoals creatieveactieveculinaire en schilderworkshops.

Leer heerlijk koken tijdens de Masterchef Kookworkshop of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop Verf Gooien. Laat je meenemen in de wereld van Maori tijdens de Nieuw-Zeelandse Haka Workshop op het strand. Leer deze Haka van onze geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs.Zoals je hieronder ziet heeft Monsterevents een uitgebreid aanbod. De workshops kunnen in elke stad plaatsvinden, denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, UtrechtRotterdamHaarlem en Den Haag. Kies jouw favoriete workshop en boek deze direct of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is een workshop?

Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn.

Kies de juiste workshop

Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops. Leer de lekkerste pizza’s maken of wordt een echte tapaschef.

De leukste workshops

 1. Workshop verf gooien
  Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten.
 2. Cocktail workshop
  Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis.
 3. Improvisatie workshop
  Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties.
 4. Workshop koken
  Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden.
 5. Tapas workshop
  Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner.
Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Workshops in heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Het is mogelijk om workshops te volgen in het hele land. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Den Bosch.

   

  Workshop boeken

  Door jullie wensen te filteren, vinden jullie snel een geschikte workshop voor collega’s, familie en/of vrienden. Selecteer eerst het soort workshop die jullie willen volgen. Ben je op zoek naar een creatieve workshop of ga je liever op de culinaire tour? Geef vervolgens aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar de workshop plaats moet vinden.

  Komen jullie er niet uit? Wij helpen jullie graag bij het maken van een keuze. Monsterevents vindt gegarandeerd een geschikte workshop bij jullie in de buurt en binnen het budget. Tevens nemen wij de gehele organisatie van de workshop op ons.

  Neem contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio