020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Groepsuitje naar het buitenland

 

Monsterevents is niet alleen actief in heel Nederland, maar organiseert ook groepsuitjes naar het buitenland.Ga met uw vrienden naar Boedapest of beloon uw werknemers met een tripje naar het prachtige Praag.

 

 

Onze exclusieve groepsreizen hebben allerlei unieke thema's met originele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een dagje gaan shoppen in Milaan met een personal shopper, die de meest trendy winkels en laatste modetrends laat zien.

 

Een andere mogelijkheid is een tripje naar het mooie Berlijn, waar u een rondleiding krijgt door deze stad vol historie. Wilt u een uitje organiseren die niemand snel zal vergeten? Boek dan snel uw reis naar Lissabon of volg een workshop pizza bakken in Rome!

 

 

Uitje met een groep boeken


Filter uw wensen en vind het perfecte groepsuitje. Of u nu een vrijgezellenfeest wilt organiseren of op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje voor uw werknemers; bij Monsterevents vindt u gegarandeerd een geschikt groepsuitje binnen uw budget. Kies het gewenste thema, zoals actief en avontuur of cultuur, en geef aan wat uw budget is.

 

Tot slot kunt u kiezen in welke plaats of provincie het uitje plaats moet vinden. Nadat u al uw wensen heeft aangegeven, krijgt u van ons een selectie waaruit u uw favoriete groepsuitje kunt kiezen.

 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van een uitje of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

Veelgestelde vragen


Hebben jullie ook workshops voor groepen met een laag budget?
Ook met een laag budget kunt u een workshop volgen via Monsterevents. Voor € 17,50 volgt u bijvoorbeeld al een leuke workshop Salsa en Merengue dansen.


Hoe groot moet onze groep zijn voor een workshop?
Bij elke uitje staat een minimum aantal deelnemers vermeld. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Wij verzoeken u dan wel om aan het minimumtarief te voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook kookworkshops voor vegetariërs?
Jazeker. Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met ieders wensen. Neem voor speciale diëten en andere wensen van tevoren even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Worden we wel professioneel begeleid tijdens de workshop?

Absoluut. Alle workshops worden gegeven door echte professionals. De kookworkshops worden geven door echte koks en de Salsa en Merengue workshops worden geleid door professionele dansers.


Hoe zit het met de organisatie?
Monsterevents neemt de gehele organisatie van de workshop op zich. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste workshop en gaan vervolgens bezig om alles tot in de puntjes te regelen.

Workshops

Workshops zijn erg leuk omdat je niet alleen met je bedrijf of team bezig bent maar ook nog iets leert. Monsterevents heeft een uitgebreid aanbod aan leuke en leerzame workshops voor groepen.

 

Leer heerlijk koken tijdens de Masterchef Kookworkshop of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop Verf Gooien. Leer hoe van Maori en Polynesische instructeur je Nieuw-Zeelandse Haka doet! Zoals je hieronder ziet heeft Monsterevents een uitgebreid aanbod. Kies jouw favoriete workshop en boek deze direct of neem contact met ons op.