Monsterevents: een uitgebreid aanbod aan personeelsuitjes

 

Bij Monsterevents kunt u terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een personeelsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden.

 

Zijn jullie een sportief en competitief team, en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan op het strand tijdens de Expeditie Robinson. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor de Sloepen Game door Amsterdam of een leuke workshop Verf SmijtenUitje samen met collega’s boeken


Door uw wensen te filteren, vindt u snel een geschikt personeelsuitje voor uw bedrijf. Kies het thema, geef aan wat uw budget is en selecteer de provincie of de stad waar het uitje moet plaatsvinden.


Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Tevens nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje op ons. Uiteraard houden onze event managers u betrokken bij de organisatie en zullen ze regelmatig om uw mening en wensen vragen. Op die manier kan uw team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.


Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  020 303 7300

Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

Groepsuitje naar het buitenland

 

Monsterevents is niet alleen actief in heel Nederland, maar organiseert ook groepsuitjes naar het buitenland.Ga met uw vrienden naar Boedapest of beloon uw werknemers met een tripje naar het prachtige Praag.

 

 

Onze exclusieve groepsreizen hebben allerlei unieke thema's met originele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een dagje gaan shoppen in Milaan met een personal shopper, die de meest trendy winkels en laatste modetrends laat zien.

 

Een andere mogelijkheid is een tripje naar het mooie Berlijn, waar u een rondleiding krijgt door deze stad vol historie. Wilt u een uitje organiseren die niemand snel zal vergeten? Boek dan snel uw reis naar Lissabon of volg een workshop pizza bakken in Rome!

 

 

Uitje met een groep boeken


Filter uw wensen en vind het perfecte groepsuitje. Of u nu een vrijgezellenfeest wilt organiseren of op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje voor uw werknemers; bij Monsterevents vindt u gegarandeerd een geschikt groepsuitje binnen uw budget. Kies het gewenste thema, zoals actief en avontuur of cultuur, en geef aan wat uw budget is.

 

Tot slot kunt u kiezen in welke plaats of provincie het uitje plaats moet vinden. Nadat u al uw wensen heeft aangegeven, krijgt u van ons een selectie waaruit u uw favoriete groepsuitje kunt kiezen.

 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van een uitje of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

Veelgestelde vragen


Hebben jullie ook workshops voor groepen met een laag budget?
Ook met een laag budget kunt u een workshop volgen via Monsterevents. Voor € 17,50 volgt u bijvoorbeeld al een leuke workshop Salsa en Merengue dansen.


Hoe groot moet onze groep zijn voor een workshop?
Bij elke uitje staat een minimum aantal deelnemers vermeld. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Wij verzoeken u dan wel om aan het minimumtarief te voldoen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook kookworkshops voor vegetariërs?
Jazeker. Wij doen ons uiterste best om rekening te houden met ieders wensen. Neem voor speciale diëten en andere wensen van tevoren even contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.


Worden we wel professioneel begeleid tijdens de workshop?

Absoluut. Alle workshops worden gegeven door echte professionals. De kookworkshops worden geven door echte koks en de Salsa en Merengue workshops worden geleid door professionele dansers.


Hoe zit het met de organisatie?
Monsterevents neemt de gehele organisatie van de workshop op zich. Wij helpen u bij de keuze voor de juiste workshop en gaan vervolgens bezig om alles tot in de puntjes te regelen.

Workshops & trainingen

Workshops zijn erg leuk omdat je niet alleen met je bedrijf of team bezig bent maar ook nog iets leert. Monsterevents heeft een uitgebreid aanbod aan leuke en leerzame workshops voor groepen van 10 personen en vanaf €17,50 per persoon.

 

Leer heerlijk koken tijdens de Masterchef Kookworkshop of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop Verf Gooien. Leer hoe van Maori en Polynesische instructeur je Nieuw-Zeelandse Haka doet! Zoals je hieronder ziet heeft Monsterevents een uitgebreid aanbod. Kies jouw favoriete workshop en boek deze direct of neem contact met ons op.