Workshops

Op zoek naar een Workshop om te doen tijdens jullie bedrijfs-, personeels- of groepsuitje? Bij Monsterevents bieden we verschillende workshops aan om te doen. Workshops zijn erg leuk omdat je niet alleen met je bedrijf of team actief bezig bent maar ook nog iets leert. Monsterevents heeft een uitgebreid aanbod aan leuke en leerzame workshops voor groepen tot 100 personen of online workshops voor grote groepen, zoals creatieve, actieve, culinaire en schilderworkshops.

Lees meer

Leer heerlijk koken tijdens de Masterchef Kookworkshop of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop Verf Gooien. Laat je meenemen in de wereld van Maori tijdens de Nieuw-Zeelandse Haka Workshop op het strand. Leer deze Haka van onze geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs.

Zoals je hieronder ziet heeft Monsterevents een uitgebreid aanbod. De workshops kunnen in elke stad plaatsvinden, denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Haarlem en Den Haag. Kies jouw favoriete workshop en boek deze direct of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Getoond 1–20 van 42123