Workshop Leiden

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Leiden te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culturele workshop in Leiden. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Leiden, oefen je dansskills tijdens een workshop salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je kiest voor een workshop in Leiden, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Leiden heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal over de Haarlemmerstraat, loop door de Breestraat of ontdek De Burcht terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Leiden organiseren? De vele horecagelegenheden die verspreid liggen door de stad bieden tal van opties. Kies voor een kookworkshop, workshop Bonbons maken of workshop tapas maken.

In Leiden bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Leiden te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  De ontdekkingsstad Leiden

  Wilt u voor of na de workshop ontdekken wat voor stad Leiden is? Of wilt u de workshop volgen en tegelijkertijd de stad ontdekken? Vaar langs de mooiste gebouwen van Leiden terwijl u bezig met een sushi, tapas of een cocktailworkshop. Wilt u liever lopend de stad ontdekken? Dit kan tijdens de bierroute in combinatie met een stadswandeling. Zoals u ziet is er alles mogelijk!

  Workshop Leiden zonsondergang Molen Kermis Skyline

  Na de workshop cultuur snuiven via een segway? Vergeet dan niet de muurgedichten die verspreid zijn door de stad. Wilt u rond worden geleid door prinses Beatrix? Geen probleem! Zij vertelt u alles over de historie van de muurgedichten en de ontdekkingsstad. Daarna genieten van een heerlijke drie gangen diner?

  Met prinses Beatrix op stap Culturele city tour Leiden Bedrijfsuitje

  Bekijk hiernaast de mogelijkheden voor verschillende workshops voor Leiden. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio