Workshop Leiden

Het evenementenbureau van Nederland staat klaar om voor jou een onvergetelijke workshop in Leiden te organiseren. Wat dacht je van een creatieve workshop, een actieve workshop of een culturele workshop in Leiden. Ontdek de kookkunsten van je collega’s op een unieke locatie in Leiden, oefen je dansskills tijdens een workshop salsadansen of haal de innerlijke kunstenaar naar boven tijdens een workshop Verfsmijten of Bob Ross schilderen. Of je nu op zoek bent naar een workshop voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s, Monsterevents neemt de gehele organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Lees meer

Wanneer je kiest voor een workshop in Leiden, ontdek je niet alleen meer van je collega’s, ook de stad Leiden heeft vele mooie plekken die jullie gaan ontdekken. Dwaal over de Haarlemmerstraat, loop door de Breestraat of ontdek De Burcht terwijl jullie op weg zijn naar een interactieve workshop. Liever een culinaire workshop in Leiden organiseren? De vele horecagelegenheden die verspreid liggen door de stad bieden tal van opties. Kies voor een kookworkshop, workshop Bonbons maken of workshop tapas maken.

In Leiden bieden wij workshops van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je workshop in Leiden te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Getoond 1–50 van 147123