Actie en avontuur workshops

Wilt u een workshop vol actie en avontuur voor uw vrienden, familie, de vrijgezel of uw collega’s? Monsterevents regelt dat u voor. Wij hebben een breed assortiment voor een actieve en avontuurlijke workshops. U kunt kiezen uit een ballonvlucht, Fort boyard, survivallen of een raft weekend in de Ardennen.

Lees meer

Actieve en avontuurlijke workshops bij Monsterevents

 

Wilt u liever een jeepsafari of een avondje karten? Bij ons is alles mogelijk. Wilt u na uw uitje nog een heerlijk hapje eten? Monsterevents regelt dat voor u. Wij garanderen:

 

  • Een uitje van A tot Z geregeld
  • Workshop vol met actie en avontuur
  • Een dag om niet te vergeten

 

Samen met u verzorgen wij een onvergetelijke dag. Vraag een offerte aan voor meer informatie of bel met één van ons enthousiaste medewerkers.

Altijd al eens een dagje valkenier willen zijn? Boek dan deze workshop. Valkerij is een ambacht die al eeuwenlang van meester op leerling wordt overgedragen. U leert onder andere hoe u een loer draait en hoe u met één hand een knoop draait. Met de andere houdt u tenslotte de valk vast!

v.a. € 39.50 p.p.

Ga met je collega’s een super teambuildingsportdag tegemoet en help daarmee het voortbestaan van het jongere...

v.a. € 25.00 p.p.

De workshop Historische Zwaardkunsten & Stage Combat neemt je mee in de belevenis van de Middeleeuwen, waar ridders vochten voor kastelen en jonkvrouwen. Ga in tweetallen de strijd aan in duellen en voel je een echte zwaardvechter. In de workshop leer je de achtergrond, theorie en de technieken van het zwaardvechten. Verander in een van de karakters uit Game of Thrones en ga de strijd met elkaar aan! Overleef jij deze stoere workshop?

v.a. € 32.50 p.p.