Bedrijfsuitje

De Zeepkisten Race

v.a. € 55.00 p.p.
  • 180 minuten
  • In- & Outdoor
  • Heel Nederland
  • 30 – 200 personen

Bedrijfsuitje

De Zeepkisten Race

Ook altijd al je eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in willen racen? Vandaag krijgt je hier de kans voor tijdens de Zeepkisten Race.

De groep wordt ingedeeld in teams van maximaal 7 personen. Elk team zal zijn eigen zeepkist bouwen. Hierbij zal creativiteit en inzicht nodig zijn. Een deel van elk team zal aan de slag gaan en de rest is verantwoordelijk voor het verdienen van geld. Met verschillende opdrachten kunnen er GP’s worden verdiend, de munteenheid van het spel. Hoe meer opdrachten correct uitgevoerd, hoe meer geld er kan worden verdiend en dus hoe meer er kan worden gekocht in de speciale Tuning Zeepkisten shop.

In de shop krijgt ieder team de mogelijkheid om met hun eigen verdiende GP’s onderdelen te kopen waarmee de zeepkisten kunnen worden gepimpt. Glimmende kussens, grote banden, toeters en bellen, wat bling bling en dikke uitlaten. Het is geheel aan ieder team hoe de zeepkist wordt uitgebreid.

Als ieder team tevreden is met het eindresultaat is het tijd om de zeepkist uit te testen. De spannende race zal van start gaan. Het team zal worden uitgedaagd deze behendigheidsrace te winnen. Durft jij dit aan? Maak je collega’s of vrienden in. De mooiste zeepkist van de dag krijgt bonusseconden en dus een voorsprong. Maar dit betekent niet automatisch dat de race is gewonnen!

Er zijn voorbeelden van verschillende zeepkisten aanwezig, maar creativiteit en eigen ontwerpen worden extra beloond! Pimp je eigen zeepkist.

Dit arrangement kan worden uitgevoerd op één van onze vaste locaties. Het is echter ook altijd mogelijk om de Zeepkisten Race uit te voeren op een eigen locatie, wij brengen alle benodigdheden dan naar jullie toe!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Ingrid (AKOS B.V.)

Alle deelnemers konden meedoen, spelletjes, bouwen, pimpen etc. Het was zeer gevarieerd en de race was hilarisch! Heerlijk eten en mooie locatie centraal gelegen!

Margreet (Raad van Arbitrage voor de Bouw)

Een echte aanrader! op een gezellige manier actief bezig zijn met je collega’s!

Florien (Ministerie van infrastructuur)

Erg leuk, de zeepkistenrace was een ware hit! De zeepkistenrace is het voordeel dat iedereen mee kan doen (voor ieder wat wils) en dat je zowel met je team als de andere teams in contact staat. Het maken is leuk, maar ook tijdens de race hebben we erg gelachen! De zeepkistenrace in combinatie met de pubquiz bood een afwisselend programma met voor ieder wat wils. Het hoogtepunt was de zeepkisten Grand Prix waarbij we zowel tijdens het maken als de race erg hebben gelachen!

luuk (Kuehne + Nagel)

Geschikt uitje voor teambuilding, met een leuk competitie-gevoel. Onder erg enthousiaste begeleiding van de instructeurs!

Rilana (Politie Midden Nederland)

Graag willen wij als organisatie Monsterevents bedanken voor jullie inzet en al jullie goede zorgen. Mede door de samenwerking van een ieder hebben wij een super leuke dag gehad.

Peter (AKS Bouw)

Het was een verrassende dag en voor iedereen wat wils, voor jong tot oud, voor mannen of vrouwen. Alles was goed uitgevoerd en uitleg was goed.

Erik (Sectorinstituut Transport en Logistiek)

Ieder wat wils, iedereen was bezig, echte teamstrijd

René (COA)

Laagdrempelig, iedereen kon meedoen, goed voor de teamgeest en dat wij oorspronkelijk als Hollanders als echte handelaren bekend zijn geworden, werd nu wel duidelijk.

Koen (Particulier)

Ontzettend leuk, anders dan normale teambuilding-uitjes. De meerdere aspecten die zaten aan het bouwen van een zeepkist waren ontzettend leuk. Ook is het leuk voor iedereen!

(Creon bv)

Veel variatie. Echt een aanrader!

Stefan (Reger Regeltechniek)

We hebben een gezellige activiteit gehad, welke perfect geschikt is voor een club mannen die van sleutelen houden!

Elwin (vriendenuitje)

Wij hadden de dag als bouwkundige geboekt. Echter kregen wij ter plekke de mogelijkheid om te kiezen uit de dag als bouwkundige maar ook uit een zeepkistenrace, deze activiteit lag al klaar voor een groep die na ons kwam voor de zeepkistenrace. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de zeepkistenrace omdat dit gezien de groep beter aansloot op de wensen. Een zeer mooi en vooral onverwachts aanbod waardoor wij een super dag hebben gehad!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy