Den Bosch

Bent u op zoek naar een geschikte stad voor uw uitje? Monsterevents biedt veel verschillende activiteiten aan. In Den Bosch kunt u onder andere kiezen voor een stadsspel, een gemotoriseerde activiteit, een proeverij en rondleiding of ga voor actie en avontuur tijdens uw uitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste plekjes in Den Bosch

  Grand Cafe Silva Ducis

  Grand Café Silva Ducis is gevestigd in ‘Quatier des Halles’ om de hoek van één van de mooiste kathedralen van Nederland. Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje of teambuildingsdag genieten van een gezellig, ongedwongen sfeer, kies dan voor het oudste Grand Café van Den Bosch.

  Restaurant Picasso

  Bij Picasso kunt u tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendenuitje terecht voor de smakelijkste Zuid-Europese gerechten. Van heerlijke pasta’s tot tapas en andere mediterraanse specialiteiten.

  Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje

  Wanneer u tijdens jullie uitje in het centrum van Den Bosch zitten dan is het de moeite waard om te dineren of borrelen bij Restaurant ’t Bosch’ Kwartiertje. Dit gezellige restaurant is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van Den Bosch.

  Restaurant Groote Genoegen

  Vlaamsch eetcafé het Groote Genoegen is gelegen in het hartje van Den Bosch. Het Groote Genoegen is een warm, gezellig en smakelijk restaurant dat geschikt is voor ieder bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellendag!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant groote genoegen

  Restaurant van Puffelen

  Eten en drinken bij Meneer van Puffelen is extra voordelig! Meneer van Puffelen houdt van het goede leven en hij weet wat lekker is. Hij zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje of teambuilding dag afgesloten wordt met zijn favoriete gerechten en dranken!

  Afbeeldingsresultaat voor restaurant van puffelen den bosch

  Brabantse gezelligheid in Den Bosch

  De stad bekend van de Bossche Bollen heeft veel meer te bieden dan lekker eten. In deze stad gaat uw culturele hart sneller kloppen en degene met een winnaarsmentaliteit kunnen hun hart sneller laten kloppen tijdens één van onze vele GPS City Battles.

  Niet alleen Den Bosch straalt de Brabantse gezelligheid op een hoog niveau uit. Ook in Eindhoven en Breda vindt u vele mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teambuilding en workshops om uw uitje mee in te vullen.

  Uitjes in Den Bosch zijn:

  • Geheel verzorgd
  • Met ervaren begeleiding
  • Zowel indoor als outdoor

  Niet alleen in Brabant organiseert Monsterevents uitjes op maat gemaakt voor u. Ook in Limburg, Zeeland en Gelderland zijn er vele mogelijkheden op het gebied van uitjes en teambuilding.

  Als u op zoek bent naar een uitje in Den Bosch, bekijk dan deze pagina voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  Top 3 uitjes in Den Bosch

  De Bosche gezelligheid echt proeven? Ga voor één van onderstaande uitjes.

  Airsoft Real Military Experience

  Airsoft Real Military Experience is de overtreffende trap van het welbekende paintball. Deze sport is zo realistisch dat deelnemers het idee hebben zelf in een film te spelen a la ‘Black Hawk Down’ of ‘Platoon’.

  Workshop Lipdub maken

  In Den Bosch breekt in februari de carnaval elk jaar weer los. Om een beetje te proeven van deze gezelligheid hebben wij voor jullie de workshop Lipdub maken. Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipdubben precies? Een lipdub is een videoclip die wordt opgenomen bij een liedje met een hele vrolijke melodie, waarbij het liedje wordt geplaybackt door de deelnemers.

  Militaire dienstplicht met een knipoog

  U gaat met uw collega’s of vrienden weer even terug naar de militaire dienstplicht, het leger, weet u nog wel? Uiteraard is dit niet de ouderwetse dienstplicht waar alles moet, maar uw eigen uitje waar alles mag!

  Vijf Feitjes over den Bosch

  1. Tijdens carnaval wordt Den Bosch ‘Oeteldonk’ genoemd.

  2. Bij banketbakkerij Jan de Groot werd de eerste Bossche Bol gemaakt.

  3. ‘God weet alles, maar een Bosschenaar weet het beter’ is een bestaand gezegde.

  4. Happy hardcore legende Mental Theo, zanger Albert West en presentator Albert Verlinde komen uit Den Bosch.

  5. In de 80-jarige oorlog was de naam van de stad Moerasdraak, vanwege de ligging tussen moerasgebieden.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio