Workshops

Workshop Lipdub Maken

v.a. € 35.00 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 250 personen

Workshops

Workshop Lipdub Maken

Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipdubben precies?

Een lipdub is een videoclip die word opgenomen bij een liedje met een hele vrolijke melodie, waarbij het liedje wordt geplaybackt door de deelnemers. Een lipdub wordt vaak gemaakt voor een bedrijf, waarbij alle werknemers en uiteraard ook de werkgever deelnemen aan de videoclip. Soms kan dit wel oplopen tot 400 deelnemers per lipdub, als het er niet meer zijn! Tijdens het lipdubben kan een bedrijf zich promoten of een boodschap overbrengen naar de kijkers van de lipdub. Dit kan door te kiezen voor een bepaald liedje of door ervoor te kiezen om bepaalde attributen in beeld te brengen.

Hoe werkt het?
Lipdubben kan overal, maar wordt onder andere vaak gedaan bij bedrijven, een echte aanrader voor een bedrijfsuitje dus! De set voor lipdubben kan bijvoorbeeld bij jullie eigen bedrijf zijn. De videoclip speelt zich af door het hele gebouw, door alle kamertjes en kantoren en bestaat slechts uit één take!

Na het vloeien van al jullie fantasie voor een fantastische lipdub en na enig gerepeteerd te hebben, is het dan eindelijk tijd voor actie! De opname kan beginnen!
Wanneer je kiest voor deze workshop tijdens jullie bedrijfsuitje, ben je gegarandeerd van een geslaagd bedrijfsuitje!

Na het vloeien van al jullie fantasie voor een fantastische lipdub en na enig gerepeteerd te hebben, is het dan eindelijk tijd voor actie! De opname kan beginnen! Wanneer u kiest voor deze workshop tijdens uw bedrijfsuitje, bent uw gegarandeerd van een geslaagd bedrijfsuitje!

Het nummer waarbij de lipdub wordt opgenomen wordt door jullie zelf uitgezocht en verschillende groepjes bedenken voor elk deel van het nummer een leuk script. Uiteraard zorgen wij voor enkele aanpassingen in het script, zodat het een geheel wordt en mooi op elkaar aansluit. Want een lipdub bestaat slechts uit één opname.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Huub (Vencomatic Group)

Een hele leuke ervaring met een gezellige sfeer en een leuk eindresultaat. Iedereen die zich had aangemeld voor de activiteit was achteraf positief gestemd

Marleen (Vrijgezellendag)

Een superervaring! Erg leuk om met een grote groep te doen en je houdt er ook nog een mooie herinnering aan over: een eigen film! We hebben een fantastische dag gehad en de lipdub was erg goed geregeld! Hartelijk dank voor de goede zorgen, we waren erg tevreden!

Mylou ( Gemeente Amsterdam)

Een superleuke en creatieve dag beleefd!

Roxanna (vriendenuitje)

Erg leuke workshop met een onwijs leuk eindresultaat!

Mariel (Groepsuitje)

Geslaagde memorabele middag met een enthousiast team, en een leuke video als resultaat!

Mariel (vriendinnenuitje)

Geslaagde memorabele middag met een enthousiast team, en een leuke video als resultaat!

Tonneke (vriendinnenuitje)

Hele leuke middag gehad, erg leuk om met een groep te doen!

Silvia ( Vrijgezellenfeest)

Lipdub is echt een aanrader, we hebben enorm gelachen en plezier gehad!

Esther (Vrijgezellendag)

Superleuke middag gehad tijdens het maken van de lipdub! Je komt echt even los en wordt uit je comfortzone gehaald! Een aanrader voor ieder uitje met goede begeleiding en veel humor.

Anouk (Service apotheek Oudenbosch)

Top entertainment! We hebben een erg leuke en goed georganiseerde dag gehad.

Ivan (BinckBank)

Wat hebben wij een super dag gehad. Met de afdeling een lipdub opgenomen. Het was fijn dat er een hoge kwaliteit werd nagestreefd. Ook via de telefoon ben ik heel goed geholpen. Het contact voelde erg persoonlijk!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
16.30 Einde workshop
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy