Workshop Maastricht

Workshops in Maastricht organiseren voor uw bedrijfsuitje? Bij Monsterevents vindt u ze allemaal. Monsterevents presenteert u de leukste workshops in Maastricht op onderstaande pagina. Hieronder vindt u een ruim aanbod van diverse workshops in Maastricht die Monsterevents voor u kan organiseren.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Wat is een workshop?

  Een workshop is één of meer korte cursus(sen), waarbij deelnemers bepaalde kennis of vaardigheden wordt aangeleerd, uiteraard op 1,5 meter afstand.

  Een belangrijk kenmerk van een workshop is dat het interactief is. Er wordt niet alleen geleerd door te luisteren en te kijken, maar vooral door zelf praktisch bezig te zijn. Natuurlijk worden bij onze workshops de richtlijnen van het RIVM gehanteerd.

  Kies de juiste workshop

  Om het bedrijfsuitje, teambuildingsprogramma of personeelsuitje te laten slagen is het belangrijk dat je een geschikte workshop uitkiest. Niet elke workshop past even goed bij elk gezelschap.

  Wanneer de groep alleen uit voornamelijk mannen bestaat, is een workshop paaldansen misschien niet de beste keuze. Je kunt dan beter kiezen voor een roofvogel workshop of een biertapcursus.

  Monsterevents heeft ook een breed aanbod aan culinaire workshops op 1,5 meter afstand. Leer de lekkerste pizza’s maken of word een echte tapaschef, geheel coronaproof!

  De leukste workshops

  1. Workshop verf gooien
   Tijdens deze workshop leer je schilderen zoals je nog nooit hebt geschilderd. Het draait allemaal om Action Painting. Het doek ligt daarbij op de grond en de verf wordt als het ware op het doek gespoten en gesmeten. Deze workshop is geheel coronaproof!
  2. Cocktail workshop
   Leer de lekkerste cocktails shaken tijdens de cocktail workshop. Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, is deze workshop een onvergetelijke belevenis, natuurlijk op 1,5 meter afstand.
  3. Improvisatie workshop
   Tijdens deze workshop gaat het om positief en energiek samenwerken. Durf grenzen te verleggen en fouten te maken en verlaat je comfort zone. Zo ontstaan de meest komische en leerzame situaties, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.
  4. Workshop koken
   Een verrassende workshop van een enthousiaste kok, die je alle fijne kneepjes van het vak leert. Een zeer gezellige en leerzame workshop, geschikt voor groepen die van samenwerken en gezelligheid houden, online of offline.
  5. Tapas workshop
   Schud je handen uit de mouwen en leer de heerlijkste tapas bereiden. Of je nu van vis, vlees of vegetarisch eten houdt met tapas is er voor ieder wat wils. Uiteraard kun je na de workshop genieten van alle zelfgemaakte tapas tijdens een ontspannen diner. We kunnen deze workshop ook online uitvoeren.

  Veelzijdig Maastricht

  Maastricht is één van de culturele hoofdsteden van ons land. Met trekpleisters als het Vrijthof en de Sint-Servaas brug is een bezoek aan deze prachtige stad eigenlijk al een volwaardig groepsuitje. Combineer een bezoek aan Maastricht met een bezoek aan de in Nederland wereldberoemde Sint-Pietersberg en duik onder de grond in één van avontuurlijke grottenstelsels.

  Workshops Maastricht Sint-Servaasbasiliek Kerk Basilica of Saint Servatius

  Bij Monsterevents bent u aan het juiste adres voor uw op maat gemaakte workshop in Maastricht. Een workshop is zeer goed te combineren met een teambuilding uitje, kijk dan ook eens op teambuilding Maastricht. Voor al het gemak hebben wij alvast alle uitjes die in Maastricht georganiseerd kunnen worden op een rijtje gezet.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio