Bedrijfsuitje

De Performancecode

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 10 – 1000 personen

Bedrijfsuitje

De Performancecode

Performancecode: Ontketen de Kracht van Jouw Team
Ben je het ook zat om naar workshops te gaan die voelen als een verplicht nummertje? Die ver van de realiteit staan en jouw kostbare tijd verspillen? Ik begrijp jouw frustraties. Daarom breng ik de workshop-ervaring naar een geheel nieuw niveau.

Welkom bij Performancecode, waar we de grenzen verleggen van wat je dacht te weten over jullie teamdynamiek en prestaties. Voel je de adrenaline al stromen? Deze workshop belooft niet alleen inzicht, maar een andere manier van presteren voor jou en je team.

Werkplezier is niet zomaar een luxe, het is de levensader van een productief team. Performancecode begrijpt dat als geen ander. Wij beloven je een workshop die je niet alleen verbaast, maar die je team nog beter laat samenwerken, ook als je onder druk staat.

Wat staat je te wachten
Tijdens de workshop ontdekken we jullie Performancecode met ons Spotlight-spel. Een spel dat niet alleen jouw prestatie voorkeuren onthult, maar ook die van je teamleden. Een cruciale stap naar effectievere samenwerking, vooral wanneer de druk hoog ligt.

Alle teamleden krijgen inzicht in de gedragspatronen van het team en hoe het functioneert en presteert onder druk. Tijdens de workshop leer hoe je je eigen kwaliteiten en die van de teamleden beter kunt benutten, waar de blinde vlekken liggen van het team en hoe je als teamlid jezelf kunt ‘stretchen’ om effectiever en productiever te zijn.

Performancecode: Ontdek de geheime code tot ultieme teamprestaties. Durf je mee te doen?
Klik nu op de knop offerte aanvragen en ik maak een op maat workshop voor jouw team.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan de bedrijfstraining volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy