Amsterdam

Amsterdam een van de meest bekende hoofdsteden van de wereld. Wereldberoemd door al het moois wat de stad te bieden. Je vindt er attracties van groot historisch belang zoals het Anne Frank Huis, het prachtige Rijksmuseum met de Rembrandt’s Nachtwacht, het Van Gogh Museum Dit zijn slechts enkele van de honderden toeristische attracties die de stad rijk is. Ook vind je er de Heineken Experience en het prachtige Vondelpark. Middenin de stad ligt de Dam met daarop het koninklijk paleis op de Dam en Madame Tussaud’s. Amsterdam heeft ook de meest historisch grachtengordel ter wereld en de bekende Wallen ook wel bekend als het Red Light District. De oude binnenstad heeft biedt naast de grachten ook een thuis aan andere bekende stadsdelen als de Jordaan en de Pijp.

Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementenorganisator een prachtig aanbod aan speciale evenementen en teamuitjes om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Uitjes in Amsterdam!

  Monsterevents biedt veel leuke uitjes aan in Amsterdam. Of u nou een actief uitje wilt of juist een creatief uitje, bij Monsterevents zit u aan het juiste adres.

  Bedrijfsuitje Amsterdam Grachten

  Monsterevents helpt u graag verder bij uw zoektocht naar het juiste teambuilding uitje in Amsterdam. Uiteraard kunnen wij ook teambuilding activiteiten in Haarlem of in Zuid-Holland voor u organiseren.

  Amsterdamse uitjes zijn:

  • – Geheel verzorgd

  • – Ervaren begeleid

  • – Zowel indoor als outdoor

  Uw Teamuitje Amsterdam by Night

  Als u opzoek bent naar een uitje in Amsterdam, bekijk deze pagina dan voor alle mogelijke activiteiten en uitjes die Monsterevents in deze stad organiseert.

  DE LEUKSTE UITJES IN AMSTERDAM

  GPS City Battle

  Met de GPS City Battle ontdekt u Amsterdam zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Of u een echte Amsterdammer bent of niet, de GPS City Battle weet u zeker te verrassen met leuke en uitdagende opdrachten.

  GPS City Battle Amsterdam Personeelsuitje

  Sloepen Game Amsterdam

  Altijd al Amsterdam willen ontdekken vanaf de grachten? Dat is mogelijk bij Monsterevents. Wat dacht u van een interactieve Sloepen Game? U bestuurt de sloep door de grachten van Amsterdam waarbij u ook nog leuke opdrachten moet uitvoeren. Gegarandeerd heel veel FUN!

  Sloepen Game Amsterdam Bedrijfsuitje Grachten

  Vijf Amsterdamse Feitjes

  1. Amsterdam telt meer grachten dan het Italiaanse Venetië.

  2. De Bijnaam ‘Mokum’ is Hebreeuws voor Stad.

  3. Er liggen meer dan 2500 woonboten in Amsterdam.

  4. Op één stad na is Amsterdam de grootste koffie consumerende stad op aarde.

  5. Amsterdam is de grootste bacon leverancier van de wereld.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio