Warning [2]: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given
Error in bestand /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.database.php op regel 303
Warning [2]: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given
Error in bestand /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.database.php op regel 316
Warning [2]: mysqli_free_result() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given
Error in bestand /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.database.php op regel 568
Amsterdam - Monsterevents

Amsterdam

Amsterdam een van de meest bekende hoofdsteden van de wereld. Wereldberoemd door al het moois wat de stad te bieden. Je vindt er attracties van groot historisch belang zoals het Anne Frank Huis, het prachtige Rijksmuseum met de Rembrandt’s Nachtwacht, het Van Gogh Museum Dit zijn slechts enkele van de honderden toeristische attracties die de stad rijk is. Ook vind je er de Heineken Experience en het prachtige Vondelpark. Middenin de stad ligt de Dam met daarop het koninklijk paleis op de Dam en Madame Tussaud’s. Amsterdam heeft ook de meest historisch grachtengordel ter wereld en de bekende Wallen ook wel bekend als het Red Light District. De oude binnenstad heeft biedt naast de grachten ook een thuis aan andere bekende stadsdelen als de Jordaan en de Pijp.

 

 

Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementenorganisator een prachtig aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen.

Getoond 1–50 van 1891234
Warning [2]: Unknown: write failed: No space left on device (28)
Error in bestand Unknown op regel 0

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81
Warning [2]: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/monster/tmp)
Error in bestand Unknown op regel 0

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81