Vliegeren, strandzeilen en meer

Vliegeren, strandzeilen en meer

v.a. € 37.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Aan de kust
  • 20 – 500 personen

Vliegeren, strandzeilen en meer

Blokarten, vliegeren of andere originele strand sporten of activiteiten uitproberen tijdens jouw personeelsuitje, bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellen uitje? Je zegt het maar, wij verzorgen met veel plezier een geheel verzorgde stranddag of middag, aan jou de keuze!

De wind in je haren en de bries van zoute lucht in je gezicht. Een heerlijke dag op het strand. Voordat jullie aan de borrel kunnen gaan zal je eerst kennismaken met een aantal sportieve strand- en watersporten. Wij organiseren voor jou een leuk, gezellige en actieve stranddag waarbij je zelf kunt bepalen wat!

In teams, tijdens de zonsondergang, tegen elkaar racen, lekker op het strand vrij rond rijden of vliegeren, beach volleyballen of een blokart estafette rijden, Monsterevents regelt het allemaal! Blokarten is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over gesproken zal worden… De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie kan je direct het strand op.

In één van onze Beachclubs word je verwelkomd met een kopje koffie of thee. Als iedereen er helemaal klaar voor is kan de dag of middag beginnen. Een korte introductie en wat oefeningen en je zal zien dat iedereen het blokarten of vliegeren snel onder de knie heeft. Na een aantal basis oefeningen is het tijd om de bochten uit te proberen en na verloop van tijd scheur je over het strand met de blokart.

In nog geen tien minuten leren onze ervaren instructeurs je hoe je over het strand kunt scheuren- en dan bepaal je zelf hoe hard je durft te gaan. Omdat je tijdens het blokarten zeer dicht bij de grond ligt is het besef van snelheid anders als anders, dus stel je eens voor hoe dat moet voelen als je met 60 kilometer per uur aan het racen bent! Blokarten met Monsterevents zal je nog wel een tijdje herinneren…

Met de wind in de zeilen stuur je de blokart of vlieger van de ene naar de andere kant van het strand. In tweetallen bedwing je dit zeilbootje op wieltjes. De ene gaat blokarten en de andere gaat vliegeren zo ben je beide 2 uur actief bezig. En wees niet bang, iedereen komt aan het eind van de dag vooruit!

Blokarten kunt je als losse activiteit boeken maar vaak wordt deze activiteit gecombineerd met één of meerdere andere activiteiten zoals het vliegeren. De mogelijke activiteiten kunnen zijn;

• Vliegeren
• Flyboarden of landboarden
• Discgolf
• BeachChallenge
• Ultimate Frisbee
• Beach Yoga
• Beachgolf
• Kajakken
• Kickbiken
• Zandsculpturen
• Bamboe constructies
• Stand-Up Paddle (SUP) boarden

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Jeroen (Hema)

De dag was fantastisch, blokarten is erg gaaf om te doen. Fijn dat er afwisseling was met onder andere vliegeren.

Jeroen van der Meer (Vriendenuitje

De dag was fantastisch, blokarten is erg gaaf. Wij hadden super veel wind en dat maakte het ook wel weer zwaar.

Ellen (Eqeep)

Een leuke, gezellige en ontspannen dag op het strand met collega’s met leuke en sportieve activiteiten. Alles was top geregeld!

Harry (Ikea)

Leuke dag gehad met de groep. Het boogschieten was leuk evenals het blokarten. We hebben echt een top dag gehad!

Olga (I-SEC)

Ontzettend leuk dagje gehad. Bedankt!

Raimond (Alliander)

We hebben een super middag gehad. Het kiten was echt top, ook goed en leuk begeleid.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
15.30 Einde gezamenlijke activiteit
15.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy