Creatief

De creatieve geest van u zelf en uw collega’s, familie of vrienden leren kennen tijdens uw uitje? Bij Monsterevents heeft u genoeg keuze uit verschillende creatieve uitjes en workshops. Houdt u van fotografie of juist van schilderen? Heeft u altijd al een keer willen schilderen als Bob Ross of willen weten hoe u een zandsculptuur bouwt? Monsterevents biedt u een creatief uitje, op maat gemaakt, aan.

Een creatieve activiteit

Samen met uw collega’s, vrienden, familie of de vrijgezel jullie creativiteit gebruiken om tot een mooi eindresultaat te komen? Monsterevents belooft u een creatieve en bijzondere dag weg. Bij Monsterevents kunt u rekenen op:

 • Een geheel verzorgd uitje
 • Indoor- en outdoor activiteiten
 • Creatieve begeleiders
 • Een dag vol plezier

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen? Bel of mail Monsterevents en wij helpen u graag verder met het vinden van uw creatieve uitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen over outdoor teambuildingsuitjes

  Voor hoeveel personen zijn jullie creatieve teambuildingsuitjes?

  Monsterevents organiseert teambuildingsuitjes voor groepen van twintig tot duizend personen. Voor hoeveel personeel het uitje van jouw keuze is, kun je lezen bij de beschrijving van de activiteit. Het aantal deelnemers verschilt per arrangement. Is jouw groep kleiner of groter dan het minimaal aantal deelnemers dat wordt vermeld? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Kunnen wij ook een creatief uitje boeken voor onze vriendengroep?

  Jazeker, ook als particulier kun je bij ons terecht voor creatieve uitjes en activiteiten.

  Wij willen graag een uitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?

  Dat kan zeker. Veel van onze creatieve teambuildingsuitjes zijn niet locatie gebonden. Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?

  Absoluut. Je kunt bij ons al teambuildingsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot aanbod aan uitjes met teambuildingactiviteiten. Zo kun je naast de creatieve teambuildingsuitjes ook kiezen voor culinaire teambuildingsuitjes. Liever wat meer actie tijdens jullie teambuildingsdag? Ga dan voor een teamuitje vol actie en avontuur of een teambuildingsuitje op het strand. Wil je de kennis van jezelf en jouw collega’s testen? Kies dan uit één van de vele quizzen, zoals de Gouwe Ouwe Popquiz.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio