Creatief

Ontdek de creatieve kracht in jezelf en je collega’s, familie of vrienden tijdens een uniek uitje! Bij Monsterevents vind je een breed scala aan inspirerende creatieve activiteiten en workshops. Of je nu een passie hebt voor fotografie, altijd al hebt willen schilderen als Bob Ross, of wilt leren hoe je een indrukwekkende zandsculptuur maakt, Monsterevents biedt een op maat gemaakte ervaring die perfect bij jullie past.

Stel je voor: een dag waarin je samen met je collega’s, vrienden, familie of de vrijgezel je creativiteit de vrije loop laat om samen iets prachtigs te creëren. Monsterevents garandeert een creatieve en onvergetelijke dag vol plezier en verrassingen. Je kunt rekenen op een volledig verzorgd uitje met zowel indoor- als outdoor activiteiten, deskundige en creatieve begeleiders, en een dag vol lachen en genieten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Monsterevents. We helpen je graag om het perfecte creatieve uitje voor jullie te organiseren!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen over outdoor teambuildingsuitjes

  Voor hoeveel personen zijn jullie creatieve teambuildingsuitjes?

  Monsterevents organiseert teambuildingsuitjes voor groepen van twintig tot duizend personen. Voor hoeveel personeel het uitje van jouw keuze is, kun je lezen bij de beschrijving van de activiteit. Het aantal deelnemers verschilt per arrangement. Is jouw groep kleiner of groter dan het minimaal aantal deelnemers dat wordt vermeld? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Kunnen wij ook een creatief uitje boeken voor onze vriendengroep?

  Jazeker, ook als particulier kun je bij ons terecht voor creatieve uitjes en activiteiten.

  Wij willen graag een uitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?

  Dat kan zeker. Veel van onze creatieve teambuildingsuitjes zijn niet locatie gebonden. Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?

  Absoluut. Je kunt bij ons al teambuildingsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot aanbod aan uitjes met teambuildingactiviteiten. Zo kun je naast de creatieve teambuildingsuitjes ook kiezen voor culinaire teambuildingsuitjes. Liever wat meer actie tijdens jullie teambuildingsdag? Ga dan voor een teamuitje vol actie en avontuur of een teambuildingsuitje op het strand. Wil je de kennis van jezelf en jouw collega’s testen? Kies dan uit één van de vele quizzen, zoals de Gouwe Ouwe Popquiz.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio