Personeelsuitje

Bouw een kettingreactie

v.a. € 39.50 p.p.
  • 3 uur
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 250 personen

Personeelsuitje

Bouw een kettingreactie

Tijdens dit bedrijfsuitje ga je samen je met je collega’s in teams een gigantische kettingreactie bouwen. Een kettingreactie is een machine die op een zo complex mogelijke en onnodig langzame manier een zeer eenvoudige taak uitvoert. Beetje voor beetje ontvouwt de machine zich en komt de kettingreactie trapsgewijs tot leven. Een fantastische ervaring om nu zelf aan mee te kunnen bouwen. De kettingreactie wordt ook wel een Rube Goldbergmachine genoemd vernoemt naar Rube Goldberg de Amerikaanse uitvinder hiervan.

Teambuilding
Samenwerking, onderlinge communicatie, creatief denken en troubleshooting zijn de kernwoorden van deze uitdagende teambuilding opdracht. Samen met de andere teams werk je naar een mooi resultaat en bouw je de ultieme kettingreactie.

Jullie worden bij aanvang in een aantal verschillende teams verdeeld waarbij elk team gaat bouwen aan een deel van grotere kettingreactie. De constructie die jullie gemaakt hebben wordt vervolgens samengevoegd met de delen die de andere teams gemaakt hebben, waarna de kettingreactie als geheel in werking wordt gesteld. Hierbij werk je samen met de andere teams aan een gemeenschappelijk doel.

Competitie-element
Je kunt er ook voor kiezen om als elk team apart een eigen kettingreactie maken waarmee je je collega teams volledig aftroeft. Bij dit deel van de opdracht werkt je dus alleen samen met de leden uit jouw team en maak je een eigen kettingreactie die geen onderdeel is van een groter geheel. Een uitdagende opdracht waarbij het competitie-element om de hoek komt kijken. Daag de andere teams uit en haal op deze manier het beste uit jezelf en je teamleden naar boven.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy