Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet uiteraard een onvergetelijke ervaring zijn voor de bruid of bruidegom en de vrienden van de bruid of bruidegom. Kies uit ons brede aanbod aan vrijgezellenfeesten en verras de vrijgezel een geweldige dag. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland en we organiseren al een vrijgezellenfeest vanaf €14,50 per persoon. Uiteraard leggen wij de vrijgezel extra in de watten.

 

Hieronder vind je de meest geboekte vrijgezellenfeesten. Zin in een ondeugende activiteit dan is de Workshop Naaktmodel Tekenen fantastisch om de dag mee te beginnen en daarna de spannende Erotic Diner Game. Zin in actie en avontuur boek dan de Amsterdam Adventure Day waarbij jezelf kunt Quad rijden of met een RIB Boot over het water scheurt. Of jaag op de vrijgezel en maak hem of haar een target tijdens de Airsoft Military Experience. Neem contact met ons of boek direct.

Op zoek naar een hilarisch vrijgezellenfeest? Bij binnenkomst staat er een stilleven voor jullie klaar. De vrijgezel zal denken dat het een saaie middag wordt, maar dan wordt hij meegenomen naar een aparte kamer.

v.a. € 29.50 p.p.

Met de wind in uw haren zeilt u over het strand. Blokarten is een sportieve en uitdagende sport die voor iedereen binnen 10 minuten te leren is. Dit is het ultieme vrijgezellenfeest: spectaculair, actief en onvergetelijk. U kunt het blokarten combineren met andere strand- en watersporten.

v.a. € 25.00 p.p.

Ga de strijd aan tegen elkaar met een Quad Experience, Hummer Experience of GPS tocht. U voert uitdagende proeven uit in een gevarieerd programma. De verschillende activiteiten vereisen telkens andere vaardigheden en technieken van het team en de chauffeur.

v.a. € 49.50 p.p.

Een dagje in de Spaanse keuken doet de temperatuur stijgen. U duikt de keuken in om met uw gezelschap de lekkerste tapas gerechten te maken met een professionele kok. Voor ieder wat wils; van vlees en vis tot vegetarische hapjes.

v.a. € 52.50 p.p.

Verras de vrijgezel met deze extreme vorm van watersport. U vliegt als een ware superheld 15 meter boven het water. Dit geeft u een enorme adrenaline kick en een ultiem gevoel van vrijheid. Flyboarden is een activiteit om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

De beruchte Strand Duinen Dropping is een vrijgezellenfeest waar u nog lang over napraat. Het doel is het vinden van een waardevolle kist in de duinen en op het strand van Hoek van Holland. U vindt de kist alleen wanneer uw team alle vragen goed beantwoordt.

v.a. € 35.00 p.p.

In een Braziliaanse krottenwijk wordt iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Tijdens dit bloedstollende vrijgezellenfeest moet u zorgen dat een groep getuigen zwijgt. Tik tok, de tijd vliegt razendsnel voorbij... Weet u de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

'The Hangover' staddspel is een hilarisch uitje. Het vrijgezellenfeest is uit de hand gelopen: één vriend is verdwenen, een ander mist tanden en u zit opgescheept met een onbekende baby. Niemand herinnert zich iets. Uw team zoekt met behulp van raadsels en aanwijzingen uit wat er gebeurd is.

v.a. € 27.50 p.p.

U gaat met het vrijgezellenfeest naar de leukste cafés en bierlokalen in de stad van uw keuze. De bierroute steekt borrelen in een nieuw jasje. Op elke locatie krijgt u een speciaalbiertje met een bijpassend hapje. U maakt kennis met verschillende soorten bier en wordt een echte bierkenner!

v.a. € 32.00 p.p.

De teams worden verdeeld over verschillende eilanden en nemen het tegen elkaar op in spectaculaire proeven. Dit unieke vrijgezellenfeest draait om behendigheid, competitie, samenwerken en vooral veel plezier. Ga de strijd aan met uw vrienden zorg dat u als team én als individu goed presteert. Wordt u de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Ga de kookwedstrijd aan met uw vrienden tijdens dit culinaire vrijgezellenfeest. Zet uw koksmuts, doe uw schort om op en bedenk originele recepten. Kookt u met uw team de sterren van de hemel en weet u de culinaire vragen juist te beantwoorden, dan wint u Masterchef.

v.a. € 70.00 p.p.

Lipdubben kan overal. Maak met uw vrienden een videoclip waarin u playbackt op een liedje met een vrolijke melodie. In verschillende groepen bedenkt u een leuk script voor het nummer. De videoclip wordt in één take opgenomen. Wilt u een geslaagd vrijgezellenfeest? Maak dan een hilarische lipdub.

v.a. € 29.50 p.p.

Verras de vrijgezel met een unieke Watersports Experience met extreme watersporten. Wakeboarden is een spectaculaire combinatie van waterskiën, skateboarden en snowbaorden. Bij het Flyboarden vliegt u als een ware superheld boven het water. De sportieve en uitdagende activiteiten zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.00 p.p.

Rondracen op het strand in een blokart, vliegeren, beach volleyballen of blokart estafette rijden; stel zelf een actief vrijgezellenfeest samen met originele strand sporten en activiteiten. Beleef samen met uw vrienden een heerlijke dag op het strand, met de wind in uw haren.

v.a. € 25.00 p.p.

Voor ieder wat wils bij De Ultieme Stranddag. Stel zelf uw beachdag samen met bijvoorbeeld golfsurfen, een workshop Capoeira, salsadansen of zandsculpturen bouwen. U bent, actief, sportief of creatief bezig op het strand met voor een gezellig en geslaagd vrijgezellenfeest.

v.a. € 25.00 p.p.

Poldersurvival, boerengolf en een kanotocht, dat is de Boeren Wipe Out. Komt u droog aan de overkant van de sloot? Deze uitdagende en spectaculaire dag is een unieke ervaring: survival tussen de koeien in het weiland. U sluit de vrijgezellendag af met een boerenlunch, borrel of boerenbarbecue.

v.a. € 29.00 p.p.

Brandweerman voor een dag, dat wil toch iedereen! Bedwing met uw team de vlammen met emmers water, poederblussers en leer wat u moet doen bij een brandende frituurpan. U krijgt een brandwerend pak om een echte autobrand te blussen. De Fireman Challenge is een leuke en leerzame dag voor jong oud!

v.a. € 69.00 p.p.

Beleef met uw vrijgezellenfeest de dienstplicht en ga de uitdaging aan tijdens het militaire dienstplicht programma. U legt een militair parcours af, schiet met een geweer of pistool, overbrugt een ravijn en doet veldoefeningen. Iedereen kan aan dit programma deelnemen. Wij zorgen voor een leuke, spannende en gevarieerde dag voor de vrijgezel en het gezelschap.

v.a. € 54.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Samen met uw team gaat u de strijd aan. De hilarische quiz met fotomime en lichaamstaal daagt u uit het beste in uzelf naar boven te halen. Bent u de tegenstanders te slim af of nemen de lachspieren het over? De spellen bieden u gegarandeerd een avond vol plezier.

v.a. € 29.50 p.p.

Laat al uw creativiteit los op het doek met een workshop Action Painting. Binnen de lijntjes schilderen kennen wij niet. U drupt, gooit en spuit de verf op een doek dat op de grond ligt. De vrijgezel en het gezelschap zullen gieren van het lachen. Het resultaat is een dynamisch, creatief en kleurrijk schilderij.

v.a. € 29.50 p.p.

De Sloepen Game laat u kennismaken met Amsterdam vanaf het water. U vaart met uw team in een privé sloep door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje. Met behulp van foto's bepaalt u de vaarrichting om de eindlocatie te vinden. U volgt een unieke route en de vrijgezel en zijn gezelschap voeren onderweg ludieke opdrachten uit.

v.a. € 37.50 p.p.

Solex rijden is een hele belevenis: een lange leren jas, een pothelm en het authentieke gebrom van de Solex. U rijdt door prachtige landschappen en langs bezienswaardigheden. Met de zon op uw gezicht rijden we langs paden, bossen en authentieke dorpjes. Een Authentieke Solex tocht is ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.50 p.p.

U strijdt tegen verschillende teams bij de Missie Geschikt of Ongeschikt. We testen de vaardigheden van de teams door middel van ludieke en spannende opdrachten. Dit actieve vrijgezellenfeest is leuk voor iedereen. U krijgt een eigen plunjebaal met uitrusting voor de missie: legeroveralls, versnaperingen en opdrachten.

v.a. € 35.00 p.p.

U neemt als een echte Schot deel aan de Highland Games met traditionele spelen, waaronder kogelstoten, touwtrekken, hamerslingeren en boomstamwerpen. De vrijgezel en zijn gezelschap strijden in teams om de winst. Durft u de strijd aan te gaan?

v.a. € 29.50 p.p.

Een moordend vrijgezellenfeest: het interactieve en vermakelijke Moordspel Diner. Ontmasker tijdens het themadiner de moordenaar terwijl je ondertussen van een heerlijk 3-gangen diner geniet. Je leeft je volledig in bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad.

v.a. € 55.00 p.p.

U ervaart het avontuur, de adrenaline én het ultieme outdoor gevoel met een Adventure Day vrijgezellenfeest op de Veluwe. U gaat de strijd aan met uw vrienden bij spannende outdooractiviteiten: handboogschieten, paintballen, lasergamen, quad rijden, 4x4 off road rijden, klimmen en abseilen.

v.a. € 50.00 p.p.

De wind door uw haren en uw handen aan het stuurwiel. Zeilen op een wedstrijd zeiljacht is een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Leer elkaar beter kennen tijdens het zeilen, terwijl u lekker in de buitenlucht bent. Zeilervaring is niet noodzakelijk, dus iedereen kan meedoen.

v.a. € 79.50 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: u ontdekt het prachtige landschap met weilanden en authentieke dorpjes. Rijdend door het schilderachtige gebied van Waterland heeft u een superleuk actief uitje voor ieder vrijgezellenfeest!

v.a. € 39.00 p.p.

Wie heeft een jonge vrouw vermoord? Met een iPad gaat u op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Bij elke opdracht die u voltooit ontvangt u een nieuwe aanwijzing, zodat u het mysterie kunt oplossen. De vrijgezel en het gezelschap spelen zelf detective om de moordenaar te vinden!

v.a. € 35.00 p.p.

Beleef een te gekke middag met uw vrienden tijdens een potje Bubbel Voetbal. Het vrijgezellenfeest is gegarandeerd lachen geblazen, zowel voor de spelers als de toeschouwers. Bij Bubbel Voetbal gelden de regels van het reguliere voetbal met één uitzondering: u mag elkaar omvergooien. Blijft u rechtop staan?

v.a. € 29.50 p.p.

Stap samen met uw vrienden in een TukTuk voor een tocht door de Biesbosch. Gewapend met een GPS gaat u met uw team op zoek naar locaties waar ludieke opdrachten op u wachten. Voert u de opdrachten snel en goed uit, dan gaat u met de winst naar huis!

v.a. € 50.00 p.p.

Uw vrijgezellenfeest is gevuld met actie en avontuur. Stap op uw eigen quad voor een spectaculaire tocht op ons offroad terrein. Paintballen doen we op een speelveld midden in de bossen: bewaak de vlag en zorg dat u de vlag van het andere team bemachtigt. Het wordt een spannende strijd!

v.a. € 67.50 p.p.

Een gezellig vrijgezellenfeest met een avond boordevol spelletjes en plezier; dat is het Ik Hou Van Holland Borrelspel. Wie wordt er team captain en hoeveel weet uw team over BN'ers, Nederlandse films en muziek? Het lijkt zo eenvoudig op tv, maar probeer het maar eens in het echt!

v.a. € 22.50 p.p.

Met de wind door uw haren scheert u als een echte surfer over de golven. Een golfsurfclinic is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. U geniet met uw gezelschap van een sportieve dag op zee. U krijgt eerst een surfles van twee uur waarin we u de basisprincipes van surfen leren.

v.a. € 30.00 p.p.

Een gids leidt u in een sloep en te voet door het Nationaal Park de Biesbosch. Samen met uw vrienden gaat u op safari in de natuur en leert u over verschillende dieren en de geschiedenis van de Biesbosch. Bent u klaar om op pad te gaan en de Biesbosch te ontdekken?

v.a. € 65.00 p.p.

In een 2CV toer je door de prachtige omgeving en bossen van Utrecht tijdens dit vrijgezellenfeest. Onderweg speel je een spel om de juiste route te vinden. Pas op voor het 'lelijke eendje' in je team dat er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Kom ji er op tijd achter wie het lelijke eendje is?

v.a. € 45.00 p.p.

De motoren grommen en de modder spat om u heen bij het Hummer Adventure. Off road rijden met een Hummer is een unieke ervaring. Bereid u voor op een adrenaline kick: u overwint obstakels waarvan u dacht dat ze onneembaar waren.

v.a. € 100.00 p.p.

Een biertje drinken kan iedereen, maar kunt u ook het perfecte biertje tappen? Voor een vrijgezellenfeest is een cursus bier tappen ideaal. Dan sluit u de dag gelijk af met een biertje. U leert de technieken om bier te tappen: glas schuin, kraan open en tappen maar!

v.a. € 24.50 p.p.

Geniet van de eindeloze vergezichten, vlieg hoger dan de vogels en zweef boven het Nederlandse landschap met een indrukwekkende ballonvaart. Een ballonvaart is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, want het is een ervaring om nooit te vergeten!

v.a. € 165.00 p.p.

In drugs handelen, afpersen, omkopen en liquideren: dat is waar Penoze om draait. Elk team probeert de machtigste familie van de onderwereld te worden. Beschikt uw team over voldoende tactisch inzicht om de baas van de onderwereld te worden?

v.a. € 34.50 p.p.

Workshop "Bonbons maken" Een heerlijke workshop om uw vingers bij af te likken! Hmmm chocolade! Chocolade k...

v.a. € 37.50 p.p.

Een stoer begin van het vrijgezellenfeest. Word stuntman of -vrouw voor een dag en leer stunten in actiescènes, net als bij film- en televisieproducties: doe een filmgevecht, val van grote hoogte of word geschept door een auto. Met deze spoedcursus heeft u een geweldig leuke en spannende dag.

v.a. € 49.50 p.p.

Stuur uw team met behulp van GPS vlekkeloos door de Utrechtse grachten. U vaart tijdens dit vrijgezellenfeest een route, beantwoordt onderweg vragen en probeert de tegenstanders te slim af te zijn. Samenspelen helpt u om rechtstreeks naar de overwinning te varen.

v.a. € 47.50 p.p.

Actief bedrijfsuitje Missie Dark Night  Unieke Rally by Night op de Veluwe ! Monsterevents heeft voor u en u...

v.a. € 99.00 p.p.

Begin je vrijgezellenfeest aan boord van dit schitterende schip. Samen met je vrienden of vriendinnen hijs je zeilen en geniet je van de buitenlucht op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Majoor de moker: dropping op de Veluwe Een absolute topper uit ons teambuilding-programma! De reacties van on...

v.a. € 59.50 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.

Hengstenball - vrijgezellenfeestJeugddromen worden werkelijkheid tijdens de activiteiten van dit programma, ee...

v.a. € 57.50 p.p.

Slipcursus, Offroad, Outdoor Teambuildingsdag Gemotoriseerde, sensationele, spetterende Teambuildingsdag ! De...

v.a. € 57.50 p.p.
Getoond 1–50 van 133123