Monsterevents: een uitgebreid aanbod aan personeelsuitjes

 

Bij Monsterevents kunt u terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een personeelsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden.

 

Zijn jullie een sportief en competitief team, en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan op het strand tijdens de Expeditie Robinson. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor de Sloepen Game door Amsterdam of een leuke workshop Verf SmijtenUitje samen met collega’s boeken


Door uw wensen te filteren, vindt u snel een geschikt personeelsuitje voor uw bedrijf. Kies het thema, geef aan wat uw budget is en selecteer de provincie of de stad waar het uitje moet plaatsvinden.


Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Tevens nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje op ons. Uiteraard houden onze event managers u betrokken bij de organisatie en zullen ze regelmatig om uw mening en wensen vragen. Op die manier kan uw team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.


Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  020 303 7300

Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

Groepsuitje naar het buitenland

 

Monsterevents is niet alleen actief in heel Nederland, maar organiseert ook groepsuitjes naar het buitenland.Ga met uw vrienden naar Boedapest of beloon uw werknemers met een tripje naar het prachtige Praag.

 

 

Onze exclusieve groepsreizen hebben allerlei unieke thema's met originele activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een dagje gaan shoppen in Milaan met een personal shopper, die de meest trendy winkels en laatste modetrends laat zien.

 

Een andere mogelijkheid is een tripje naar het mooie Berlijn, waar u een rondleiding krijgt door deze stad vol historie. Wilt u een uitje organiseren die niemand snel zal vergeten? Boek dan snel uw reis naar Lissabon of volg een workshop pizza bakken in Rome!

 

 


Uitje met een groep boeken


Filter uw wensen en vind het perfecte groepsuitje. Of u nu een vrijgezellenfeest wilt organiseren of op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje voor uw werknemers; bij Monsterevents vindt u gegarandeerd een geschikt groepsuitje binnen uw budget. Kies het gewenste thema, zoals actief en avontuur of cultuur, en geef aan wat uw budget is.

 

Tot slot kunt u kiezen in welke plaats of provincie het uitje plaats moet vinden. Nadat u al uw wensen heeft aangegeven, krijgt u van ons een selectie waaruit u uw favoriete groepsuitje kunt kiezen.

 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van een uitje of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

Vrijgezellenfeest organiseren tips

Gevraagd worden voor de organisatie van een vrijgezellenfeest is een hele eer, maar ook een grote klus. Met deze tips helpen we u een handje bij het organiseren van het perfecte vrijgezellenfeest.

 

 1. Organiseer het vrijgezellenfeest met z’n tweeën
  In je eentje een vrijgezellenfeest organiseren is erg veel werk. Bovendien is het altijd fijn als er overlegd en gebrainstormd kan worden. Aan de andere kant is een te groot organisatieteam ook niet handig, omdat dit de besluitvorming kan vertraging. Een team van twee organisatoren is dus perfect.
 2. Bepaal wie er wordt uitgenodigd
  Houd rekening met alle deelnemers bij het vaststellen van het budget. Niet iedereen zal evenveel uit kunnen of willen geven. Gelukkig heeft Monsterevents vrijgezellenfeesten voor elk budget.
 3. Bepaal het budget
  Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
 4. Bepaal de locatie
  Kies een leuke locatie op een centraal gelegen plek. Monsterevents is actief door geheel Nederland en helpt u graag bij het vinden van de perfecte locatie voor het vrijgezellenfeest.
 5. Houd rekening met de wensen van de vrijgezel
  Uiteraard is het belangrijk om altijd de wensen van de bruid of bruidegom mee te nemen tijdens de organisatie van het vrijgezellenfeest. Vraag daarom van te voren wat de vrijgezel juist wel en absoluut niet wil en houd daar ook echt rekening mee. Het belangrijkste is dat de vrijgezel een leuke dag heeft.

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet uiteraard een onvergetelijke ervaring zijn voor de bruid of bruidegom en de vrienden van de bruid of bruidegom. Kies uit ons brede aanbod aan vrijgezellenfeesten en verras de vrijgezel een geweldige dag. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland en we organiseren al een vrijgezellenfeest vanaf €14,50 per persoon. Uiteraard leggen wij de vrijgezel extra in de watten.

 

Hieronder vind je de meest geboekte vrijgezellenfeesten. Zin in een ondeugende activiteit dan is de Workshop Naaktmodel Tekenen fantastisch om de dag mee te beginnen en daarna de spannende Erotic Diner Game. Zin in actie en avontuur boek dan de Amsterdam Adventure Day waarbij jezelf kunt Quad rijden of met een RIB Boot over het water scheurt. Of jaag op de vrijgezel en maak hem of haar een target tijdens de Airsoft Military Experience. Neem contact met ons of boek direct.

Getoond 1–50 van 131123