Blokarten op het strand

Bedrijfsuitje

Blokarten op het strand

v.a. € 25.00 p.p.
  • 120 minuten
  • Outdoor
  • Op aanvraag
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

Blokarten op het strand

De wind in je haren en de bries van zoute lucht in je gezicht tijdens het blokarten. Een heerlijke actieve blokart dag op het strand. Maar vandaag zul je niet zonnen op het strand op een handdoek. Vandaag draait het om sportieve strand- en watersporten. Langs de kust van het Noordzeestrand organiseren wij voor jullie een gezellige en actieve stranddag tijdens Blokarten, stoeien met de Wind.

Deze nieuwste vorm van strandzeilen ook wel blokarten genoemd is in korte tijd uitgegroeid tot een razend populaire activiteit. Het leuke van blokarten is dat het een avontuurlijke en uitdagende sport is die snel en gemakkelijk te leren is. Bovendien is deze sport voor iedereen toegankelijk. Ook niet zeilers hebben het blokarten zo onder de knie en kunnen genieten van een heerlijke middag!

Onze ervaren instructeurs leren jullie binnen 10 minuten hoe je over het strand kunt scheuren met je eigen blokart. Je kunt zelf bepalen hoe hard je over het strand wil gaan. Aangezien je tijdens het blokarten zeer dicht bij de grond ligt is het net alsof je ontzettend hard gaat. Wat voor adrenaline kick zul je krijgen als je met 60 kilometer per uur aan het racen bent! Het blokarten met Monsterevents zul je niet snel vergeten!

Blokarten is snelheid, actie en behendigheid en toegankelijk voor iedereen! Blokarten op het strand kan je als losse activiteit boeken maar vaak wordt deze activiteit gecombineerd met één of meerdere andere activiteiten. De mogelijke activiteiten kunnen zijn;

• Powerkiten
• Kitebuggyen
• Kitesurfen
• Beach Challenge
• Sanjo vechtvliegeren
• Beach Yoga
• Beachgolf
• Kajakken
• Raften
• Stand-Up Paddle (SUP) boarden

Met de wind in jouw zeilen stuur je de blokart of vlieger van de ene naar de andere kant van het strand. In tweetallen bedwing je dit zeilbootje op wieltjes. De ene gaat blokarten en de andere gaat vliegeren zo ben je beide 2 uur actief bezig. En wees niet bang, iedereen komt aan het eind van de dag vooruit!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Esmeralda (Evangelische Omroep)

Heel erg leuk! We hebben veel plezier met elkaar gehad en het was erg leuk om te doen. Het blokarten werd over het algemeen wel leuker gevonden dan het powerkiten.

Marianne Tijs (BAM)

Het blow karten was erg leuk! Wel had ik graag meer ruimte gehad op het strand om rond te rijden. Was ook leuk geweest als ze nog iets van een spel of race optie hadden gehad

Harry (Advantage Tennisschool)

Leuke afwisselende stranddag!

Iris (Cisco)

Ontzettend leuke middag gehad met het team, blokarten in november, met de zonsondergang op de achtergrond is zeker een aanrader.

Cindy (Rabobank)

Ze komen met goeie ideeën, helpen je met het voorbereiden, je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil met hoeveel mensen en hoe je de dag voor je ziet de rest word geregeld! Alles is mogelijk!! enthousiaste mensen aan de telefoon!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst op locatie met koffie en thee
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
15.30 Einde gezamenlijke activiteit
15.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy